Nikson написа:фенове, попитах ви какви са цените за различните сектори.
моля ви кажете ми.
25-Б
80, 60 (в зависимост от блок-а)- В
100, 60 - А

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Nikson написа:фенове, попитах ви какви са цените за различните сектори.
моля ви кажете ми.
jore1914 написа:Значи гледайте са.. само ще ви кажа едно две неща свързани с боя..
1. Аз видях за два.. единия беше като свърши мача.. долу ниско до оградата стюардите набиха по няколко песници на някакъф.. но не знам защо..
2. На тоя циганина първото полувреме са му казали да се махне .. той се е махнал и второто пак е отишал но нее било на полувремето това както казват някои а беше към 55 / 60 минута.. иии дойдоха 5 / 8 стюарда .. и го изведоха и разправят че са го ударили един път и той е избегал в сектор "В" .. а каде е имал кръв по главата не знам от един удар и то до колкото знам не е бил по главата... може би е имало и друг и него са го били...
Draganov написа:ЕМИЛ написа:Не беше момче ,а циганин на средна възрастИ направо го помляха на полувремето тия от София-Запад
А иначе за публиката ,днес си бяхме екстра класа
Браво на София-Запад...те са истински "мъже"...
Агитка-смях...
Такова разочарование не съм изпитвал никога. Какъв точно им беше проблема на тия момчета, че наритаха човека така?!?!?! Нима той не е левскар, нима не беше дошъл да погледа любимия отбор, обяснете ми?! Не, по-добре недейте...
Грозна картинка, създадена от хора без ценности, хора без идеали, хора нямащи никаква представа какво значи Левски и какво правим ние там, хора имащи смелостта да се нарекат мъже след такива сцени - аз не виждам нищо героично 10-15 човека да заритат един по-вързрастен и кротък мъж...
Заради безхаберието на клуб, МВР, законодателна власт, общество и държава като цяло, хората не ходят на мачове, защото ги е страх. Благодаря ви, "приятели", благодаря, че гоните истинските левскари от стадиона. Футболът може и да е слаб, но стадионът е редовно полупразен именно заради вас.
И последно, сектор Б беше смешен и заради виковете против Велев. Ясно е на всички, че не го харесваме, но не може отборът да води, а вие да скандирате против Кокала. Просто не може. Аз лично не издържах и си тръгнах в 55'. Не желая да седя до хора, които са против Левски, защото треньорът е част от него. Просто не споделям вашите разбирания... Вие не сте гласът на феновете!!!
САМО ЛЕВСКИ!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта