Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Томето намеква-Знам но няма да ви кажа ,че Наско Идва
да чуеме какво ше каже Мъри
току що Томи отрече
- edmon_dantes
- Контакти:
Със сигурност Сираков няма да се върне - поне за момента. Явно ще има други промени в Левски.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Не Ви ли стана ясно, че Гонзо ще заеме поста на Боримиров
Като се оправи от контузия и успее да влезе във форма ще играе по едно полувреме човека за да всява респект, защото в Левски единици ИМА, но няма човека който да ги свърже в едно цяло. Нито Велев, нито Боримиров са способни на това.

Като се оправи от контузия и успее да влезе във форма ще играе по едно полувреме човека за да всява респект, защото в Левски единици ИМА, но няма човека който да ги свърже в едно цяло. Нито Велев, нито Боримиров са способни на това.

Re: НИКИ ИЛИЕВ
Не е виновен кокала-както казва народа"на гол тумбак чифте пищови" и "рибата се вмирисва от към главата" и Кевин Кигън да ни дойде за треньор все тая.Гледах целия подготвителен лагер в Самоков.Не може без пари,играчи и селекция да се направи велик отбор.С тези средства-толкоз.Не забравяйте че до Кокала в момента е може би най-добрия треньор в България в момента-Харзай.А и ни направи шампиони.Така че ако има виновник това е Батков-сега пак се цепи за ШЛ,а бе тоя луд ли е?Дори БАТЕ Борисов има 2-пъти по-висок бюджет от нашия.
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
Аз също мисля, че ако Батков смени Боримиров, то това ще е с Гонзо. Още снощи Батков каза, че Сираков сам се отказал от Левски с коментарите си за селекцията...
За мен е Андрей Желязков и Василев. 

Re: ПРОМЕНИ В СПОРТНО ТЕХНИЧЕСКИЯ ЩАБ НА ЛЕВСКИ
forzajuve написа:Според мен Гонзо,ще влезе като помощник на Кокала.Батков отново похвали характера му след мача,Можеби той,ще е новия Сираков.Той каза за промените и после похвали,че Гонзо е готов пак да играе,но след като неможе вмомента,явно става въпрос за друг пост.
Гонзо ще да е замесен тука

кокала е велик бе тапаци ви от футбол не разбиратеееееее
боно ли си моно ли си ти наред ли си с тези предложения жужо и гочето бахти човека тъп си .
LEVSKI_FOREVER