Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ясни ли са евентуалните саперниците на Левски за 3 тия кръг
Коефициента определя единствено това дали да си поставен или не, всичко останало зависи от отбора.

- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Зе и Жо или Йовов и Хичо
Според мен по добре Зе и Жо щот йовов и димитров нищо не направиха през 1 полувреме но като влязоха бразилците и ги развинтиха искам да чуя и вашето мнение

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Re: Ясни ли са евентуалните саперниците на Левски за 3 тия кръг
PFC Litex написа:Коефициента определя единствено това дали да си поставен или не, всичко останало зависи от отбора.
Дали случайно знаеш дали има някъде таблица как се изчисляват коефициентите(знам, че коефициент се изчислява на базата на последните 5 години или се взема коефициентът от последното представане, но това е)?
Re: Зе и Жо или Йовов и Хичо
Зе,Жо и Димитров (за мен Димитров е един прекрасен талант с бъдеще)!
[center]
[/center]

- maximalniq
- Контакти:
Converse написа:Зе,Жо и Димитров (за мен Димитров е един прекрасен талант с бъдеще)!
Напълно съгласен.Жал ми е за Йовов ,а беше толкова добър миналите години

Сашо Киров и Сашо Чакъров.
Зе и Жо .. Йовов може и да има място но ако има то не е като крило.. А Хичо никога не ми е харесвал не знам защо просто не ми харесва като играч и много ме дразни с това прескачане на топката..
Няма толко смешен играч като пичо финта
Зе и Жо Форевър !
Зе и Жо Форевър !

не може да се прави сравнение в този мач зашото просто 2-те двойки имаха различни указания от треньора....видя се че през първото полувреме крилата алагаха на техника и индивидуални качества, а второто на бързината на бразилците.според мен всички имат място в Левски, просто вчерапния мач показа двата полюса на играта по крилата....
Естествено,че бразилците трябва да играят,тук няма жал,който е в форма играе,единственият ни футболист с желание и форма-Зе беше на пейката.А относно Хичо,ами незнам, но аз не си спомням кой му беше последният силен мач.Приличами малко на този род футболисти"Вечната млада надежда"и така до 28-29 год.А относно Йовов,тъжно но факт, игра в този мач на три места от дясно после център после ляво и така и нищо не се случи.но за мен не е изгубена кауза
В АТАКА В АТАКА СИНИТЕ В АТАКА!