Pichichi написа:На треньори спечелили Б група и изпаднали им се дава да водят Челси и Байерн!
:-)
Били помощници на Пеп и играли за него.
Явно това е достатъчно.
Какво да добавя по темата?
Той и самия Пеп не беше особено впечатляващ начело на Байерн
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Pichichi написа:На треньори спечелили Б група и изпаднали им се дава да водят Челси и Байерн!
Явно това е достатъчно.
wolf написа:Pichichi написа:На треньори спечелили Б група и изпаднали им се дава да водят Челси и Байерн!
Явно това е достатъчно.

CSKA69 написа:Гуардиoла спечели три поредни титли с Байерн - никой от наследниците му не се зедържа достатъчно дълго, че да повтори или задмине постижението :lol: ;) 8-)
Явно това е достатъчно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

CSKA69 написа:wolf написа:Pichichi написа:На треньори спечелили Б група и изпаднали им се дава да водят Челси и Байерн!
Явно това е достатъчно.
Гуардиoла спечели три поредни титли с Байерн - никой от наследниците му не се зaдържа достатъчно дълго, че да повтори или задмине постижението :lol: ;) 8-)
rhaegar написа:CSKA69 написа:Гуардиoла спечели три поредни титли с Байерн - никой от наследниците му не се зедържа достатъчно дълго, че да повтори или задмине постижението :lol: ;) 8-)
Гуардиола направи това, което щеше да направи всеки мениджър с онзи Байерн. Не го назначиха за домашни титли и купи, айде да не се лъжем.Pichichi написа:На треньори спечелили Б група и изпаднали им се дава да водят Челси и Байерн!
Явно това е достатъчно.
Освен един уй за тоя плешив камилар и смотания му футболен стил, друго не виждам какво.

CSKA69 написа:Пак повтарям като за бавно схващащи :lol: НИКОЙ не е печелил титлата на Германия три пъти поред с Байерн след него, Н-И-К-О-Й :!: :idea: :arrow: :mrgreen:
CSKA69 написа:Пак повтарям като за бавно схващащи :lol: НИКОЙ не е печелил титлата на Германия три пъти поред с Байерн след него, Н-И-К-О-Й :!: :idea: :arrow: :mrgreen:

rhaegar написа:Буквално се доказа че с абсолютно всеки треньор могат да станат шампиони в Германия .
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта