Няма извинения за Бруклин вече. Покрай привличането на Джеймс Хардън бяха позакъсали с пейката, но сега вече си имат и Дръмънд, и Сет Къри. Осигуриха и стабилен защитник в лицето на Бен Симънс. Няма какво да ги спре с Кевин Дюрант !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Освен фактът, че тъпия му антиваксърски задник ще почива пред телевизора в 90% от мачовете до края.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:rhaegar написа:Освен фактът, че тъпия му антиваксърски задник ще почива пред телевизора в 90% от мачовете до края.
E, нали уж се бяха разбрали, бе ?! Или аз нещо съм пропуснал ?

Buck32 написа:В тази връзка видяхте ли Баркли как при избирането на отбор от легенди пропуснал Стоктън точно с този аргумент
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост