smoothc написа:Да не казвам голяма дума, но съвкупно имаме по-добри голмайсторски настроени ресурси от тези при Сити,
Нито един от вашите атакуващи играчи не е по-добър, от който и да е от техните. Как стигна до подобен глупав извод?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:Да не казвам голяма дума, но съвкупно имаме по-добри голмайсторски настроени ресурси от тези при Сити,
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Ние сме прекрасна комбинация от хора с финес и техника, и хора практикуващи по-силов/борбен футбол, но за съжаление липсва балансираността и доброто управление на футболистите.
rhaegar написа:Нито един от вашите атакуващи играчи не е по-добър, от който и да е от техните.
Нито един от вашите атакуващи играчи не е по-добър
но съвкупно имаме по-добри голмайсторски настроени ресурси
Ибрахимович
E, хем сте комбинация от хора с финес и силоваци, хем ви липсва балансКой баланс ви липсва?
smoothc написа:Серхио Рамос има нюх и афинитет към головете, това е ясно за всеки който гледа футбол и представете си, ако мениджърите не му позволяваха/даваха инструкции и почва за импровизация/включвания,...хубавите неща в най-новата история на Реал Мадрид със сигурност щяха да бъдат доста по-малко.
Нито щеше да има толкова голове, нито Реал Мадрид щяха да спечелят някои купи.
И още чакам да ми обясниш какви са тези указания с които ще тичаш като Болт или ще се боксираш като Мейуедър.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта