ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот BRF » 25 юни 2015 15:27

Der Führer написа:
djd написа:
BRF написа:
Der Führer написа:
Red joker написа:Вариантът може би е предоговаряне,преструктуриране разсрочване на дълга ,нещо ,което се коментираше и тук,във форума!Аз лично съм за Гришата начело,но не бързам да се радвам още-достатъчно обрати ,а и лъжи преживяхме,така че...

Именно ... много по-лесно се преговаря с който и да е кредитор , когато му поставиш следната дилема :
1. Вариант А - разсрочваш задължението или намаляш претенциите и дълга започва да се обслужва редовно.
2. Вариант Б - дружеството фалира и не получваш нищо .
"Неразбирателството" между Божков и Ганчев се корени в това , кой да сложи ръка на базите . Така како аз ги виждам нещата , Божков има зад гърба си сегашните управляващи . Ганчев - точно обратно . Затова и НАП изведнъж се разбързаха да продват марката . От друга страна - най-належащите плащания на ЦСКА към момента са около 4 млн .
2 млн към играчи и агенти които трябва да се платят в най-кратки срокове , за да не растат .
около 1 млн забавени плащания за базите
около 1 млн към НАП за да се направи договор за разсрочено плащане на задълженията .
Инджов и Манджуков бяха обявили бюджет от 4 млн лева . Ето ти ги належащите плащания . След като и Ганчев вече е с тях , значи и за бюджеа за сезона няма притеснения . Ще трябва да се направи и селекция за 2 години напред , предвид наказанието за нови играчи , което ще влезе в сила зимата .
Искам и да отбележа още нещо . Ако червената общност милее за отбора си и намеренията на Ганчев и Инджов са сериозни ... то феновете могат много да помогнат . Разбира се , ако твърденията за фенската маса на ЦСКА са ИСТИНА . Ако 100 000 отделят по 2 лева на месец , които да дарят на ЦСКА , това прави по над 2 млн лева годишно . И най-вече ... феновете ще могат да казват къде ще отидат тези пари . Дали в НАП , дали да се погасят други задължения , дали ще се инвестира в базата ... Хубавото на дарението е , че дарителя може да поставя условия , как да се използва то . ;)

Много правилно е ,че и ние трябва да дадем нашата лепта!Дано се направи някаква кампания или за дарение към НАП,дали годишен членски внос!Абонаментни сезонни карти също са задължителни!

Мисля, че още през Април беше дадена сметка на НАП, по която могат да се превеждат пари. Трябваше само да се посочи като основание за превода ПФК ЦСКА или нещо подобно.

Април ЦСКА беше каца без дъно ... не че сега е по-различно . Затова казвам и да изчакате до края на годината .
Ако Ганчев и Инджов имат сериозни намерения , съвсем скоро трябва да започнат да чистят дългове , които вече са изискуеми . В противен случай , фалита пак е на дневен ред .

Така е,трябва да се изчака!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 юни 2015 15:27

BRF написа:
djd написа:Мисля, че още през Април беше дадена сметка на НАП, по която могат да се превеждат пари. Трябваше само да се посочи като основание за превода ПФК ЦСКА или нещо подобно.

Онова не беше сериозно!

Там "стана техническа грешка" и вместо сметката на НАП парите били пуснати на Томов :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 юни 2015 15:29

W84me написа:
BRF написа:
djd написа:Мисля, че още през Април беше дадена сметка на НАП, по която могат да се превеждат пари. Трябваше само да се посочи като основание за превода ПФК ЦСКА или нещо подобно.

Онова не беше сериозно!

Там "стана техническа грешка" и вместо сметката на НАП парите били пуснати на Томов :mrgreen:

Може да ти е смешно,обаче при дълг от 4.5 милиона към НАП и при плащане на 1.2 милиона на година,в продължение на 3 години сте щели да ги погасите :lol: !Тонев=Томов!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 юни 2015 15:31

Каза "минимум" 1.2 милиона лева.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 юни 2015 15:35

W84me написа:Каза "минимум" 1.2 милиона лева.

Не ми се прави бре!Първо на тия пари текат лихви и второ с този минимум ще успее ли за 3 години?Още на първата пресконференция с лъжи :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 юни 2015 15:44

BRF написа:

Не ми се прави бре!Първо на тия пари текат лихви и второ с този минимум ще успее ли за 3 години?Още на първата пресконференция с лъжи :lol:

Според мен ще успеят. Все пак има разлика между някой, който не иска да си плаща нито стотинка, да прави сметка на друг, който макар и след няколко години иска да си погаси задълженията. Така, че спри да бъдеш нагъл и ходи да даваш пари за НАП!

[offtopic]И за лиценз[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 юни 2015 15:47

W84me написа:
BRF написа:

Според мен ще успеят. Все пак има разлика между някой, който не иска да си плаща нито стотинка, да прави сметка на друг, който макар и след няколко години иска да си погаси задълженията. Така, че спри да бъдеш нагъл и ходи да даваш пари за НАП!

Разбира се,че ще успеят аз не се съмнявам в това!Кой е тоя където е искал да плаща?Бай Ганьо ли?Нали виждаш,че и той не е плащал!Сега вече с пЕЕвски за собственик ще ви се наредят нещата и с НАП!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 юни 2015 15:51

BRF написа:Разбира се,че ще успеят аз не се съмнявам в това!Кой е тоя където е искал да плаща?Бай Ганьо ли?Нали виждаш,че и той не е плащал!Сега вече с пЕЕвски за собственик ще ви се наредят нещата и с НАП!

Нагло е, нали ти казах... С Пеевски за собственик, според теб и разни други индивиди, бюджета на Левски е на 3-4 място в А група.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 25 юни 2015 15:51

Лично за мен грешката ми като фен на ЦСКА беше, че много лесно повярвах, че няма спасение за сегашния ЦСКА. Оттам нататък на базата на бързо променящата се информация или на липсата на такава, бях готов на всякакви варианти, заместващи истинския ЦСКА. Защото алтернативата беше да няма никакъв ЦСКА.
Изводът, който си правя от цялата история е, че трябва да си държим за истинския ЦСКА до последно, каквото и да ни говорят.
А те да си правят игрите, както намерят за добре.
Вярно, повечето от нас никой не ги пита какво искат, но ако не се поддаваме на манипулации, а си държим на клуба, ще разберат, че това, което предлагат, няма да има никаква подкрепа и ще се откажат. А когато започнем да припознаваме заместителите на истинския клуб, се получава разделение между феновете, както видяхме вече.

Трябва да направят някаква промяна в закона за спорта. Не може един спортен клуб да е обикновена фирма. Аз си го представям като клуб, който предоставя символите си на дадена фирма за даден срок. Фирмата инвестира, развива клуба, прибира си печалбите, ако има такива. Като свърши мандата, новата фирма се избира на общо събрание, след като бъдат представени различни платформи. Спортният клуб не трябва да се интересува от бизнеса, а само от спортните резултати. Нещо такова. Не знам дали е възможно от юридическа гледна точка. Но това сегашното не е спорт, а някакъв алъш-вериш.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 юни 2015 15:52

W84me написа:20+ милиона дългове трудно се чистят.

така е ... ако питаш мен , дори са 30 + милионите . Но това е правилния път . Разбира се феновете трябва да забравят че в следващите 5 години , ЦСКА ще може да се бори реално за трофей . Чистенето на дългове и преследване на високи цели са несъвместими неща . Но за тези години , ЦСКА ще има възможност да направи базата за развиие . Терени , стадион , школа ... Но най-вече - ЦСКА ще спечели огромно уважения от непредубедения футболен запалянко , ако тръгне по този път . И ще спечели много нови ИСТИНСКИ фенове . Защото глорихънтъри винаги ще има . И всеки един уважаващ себе си фен на ЦСКА трябва да подкрепи Гриша Ганчев ... с условието , че той наистина има амбиции да върне ЦСКА там където му е мястото.
Понеже аз не съм фен ЦСКА , мисля че не влагам пристрастия в мненията си . Аз лично на Божков не бих имал доверие . Да - при него ЦСКА стана шампион . Но той остави един "колос на глинени крака" . Времената бяха такива , че никой тогава не гледаше какви дългове е имал отбора , когато Божков го "продаде" на Митал ... Да не забравяме и че Божков стартира "на чисто" в чисто ново АД . И въпреки всичко по-големите от вас си спомнят , че ЦСКА на Божков има точно два трофея една шампионска титла и една купа на България ... за 6 години . Да не говорим че рядко имаше треньор който да изкара цял сезон . Да припомним и причината Божков да се махне - нежелнието му да налива пари в отбора . Дори беше обявил , че намаля бюджета и ЦСКА няма да се бори за титлата .
От другата стара е Гриша Ганчев - създал може би единствения отбор в България който се самоиздържа .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Архив”