Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

shammi
Контакти:

Re: ПРОМЕНИ В СПОРТНО ТЕХНИЧЕСКИЯ ЩАБ НА ЛЕВСКИ

Мнениеот shammi » 16 юли 2009 10:49

Vailo написа:стефан грозданов е най-добрия вариант за левски :!: скромен и трудолюбив специалист с интелект... разликата с арогантния и неподготвен велев е гигантска.. след този мач тотално се разкри кокала :twisted:

И на мен ми се иска да е Стефан Грозданов, но ще замени Боримиров със Гонзо..... това ще са промените на този етап.
200% сигурация - с този ход ще се опита да наложи някаква дисциплина и респект, които при Борето отсъстваха...
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: КАДЕ СА БЪЛГАР4ЕТАТА

Мнениеот DukeUnv » 16 юли 2009 10:51

go6obebeto написа:Само помислете : Бардон , Зе Соареш , Жоазино , Ребех , Тасевски.... : Някои друг видяхте ли в ма4а. А да, маи само Гаджев.......

И да са чужденци правят играта нали? Дарко вкара 1вия гол и от там се повдигна самочувствието, Зе и Жо като влязоха второто полувреме направо се почувства коренно различна игра, Рабех сигурен във всичките му единоборства и Бардон имаше няколко добри атаки,които направи. Така, че какво против тях имаш? :)
Изображение

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Re: Сектор "Б"

Мнениеот jore1914 » 16 юли 2009 11:07

futbolqga написа:Екстра беше обаче знамената малко лошо ги разпределихме - в крайщата нямаше почти никакви, а ние в средата бяхме претъпкани и когато всички се развяваха се удряха едно в друго.А и тези по-ниските постоянно ги изпускаха върху хората до и пред тях.Иначе добър замисъл.Атмосферата си беше супер ;)

хаха.. прав си.. абсолюто подкрепям.. до мен имаше от 4 или 5 знамена и постоянно се удряхме.. пред мен имаше едно , зад мен имаше едно и от лявата ми страна имаше още две ии като исках да въртя знамето слизах 1,2 реда по надолу и по на дясно ходех за да има ефект иначе само се удряхме ..

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 юли 2009 11:15

1. Чорбарчетата да си траят, за да не им бъде напомняно как се пише фЛанелка.

2. Децата от форума, преди да взимат отношение относно случки из сектора е по-редно първо да попитат. Момичето, събиращо пари с касичките беше брутално опипано по циците от набития. Некой защитник на опипването да чуя?

3. Пича в началото, дето искаше димки - ами чудесна идея пич, следващия път, отиди, купи или направи, вкарай ги в стадиона и ги запали. Привествам.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 16 юли 2009 11:21

А боя в Спортал за какво е тпроданов ? Разбрахме за циганина, явно си е заслужил боя, но ако искаш да ми кажеш, че някои пичове, като са по 10 човека не си позволяват и не са отишли с ясната цел да се сбият с някой непознат в сектора за най-малкото нещо едва ли ще ти повярвам.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 16 юли 2009 11:22

Значи гледайте са.. само ще ви кажа едно две неща свързани с боя..
1. Аз видях за два.. единия беше като свърши мача.. долу ниско до оградата стюардите набиха по няколко песници на някакъф.. но не знам защо..
2. На тоя циганина първото полувреме са му казали да се махне .. той се е махнал и второто пак е отишал но нее било на полувремето това както казват някои а беше към 55 / 60 минута.. иии дойдоха 5 / 8 стюарда .. и го изведоха и разправят че са го ударили един път и той е избегал в сектор "В" .. а каде е имал кръв по главата не знам от един удар и то до колкото знам не е бил по главата... може би е имало и друг и него са го били...

Потребителски аватар
9.Tsarya
Контакти:

Мнениеот 9.Tsarya » 16 юли 2009 11:24

В последните години няма мач в който да не набият някой от сектора, особено откакто дадаха такава власт на стюардите (повечето от СЗ) и си мислят, че могат да се разпореждат с всички.
Изображение

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 16 юли 2009 11:28

tprodanov написа:1. Чорбарчетата да си траят, за да не им бъде напомняно как се пише фЛанелка.

2. Децата от форума, преди да взимат отношение относно случки из сектора е по-редно първо да попитат. Момичето, събиращо пари с касичките беше брутално опипано по циците от набития. Некой защитник на опипването да чуя?

3. Пича в началото, дето искаше димки - ами чудесна идея пич, следващия път, отиди, купи или направи, вкарай ги в стадиона и ги запали. Привествам.

Човече да не съм магьосник че да ги вкарам.. за парите.. не мога да купя някакъв голям брой димки ( и без това давам по 15 / 20 лева за път ) .. просто напоследак не пускаме много много.. за това питам пък и в спортал.бг излезна инфо че готвиме уникална хореография и .. все си мислех че ше има и някоя димка.. мога да взема няколко .. но и да ги взема.. трябва да говоря със стюардите най вероятно за да ги вкарат те .. съмнява ме да пускат всеки втори на стадиона който носи димки , факли , бомбички и т.н..

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 16 юли 2009 11:40

Пишете по-темата, и престанете да се карате.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 юли 2009 11:41

sedem_!_dva написа:А боя в Спортал за какво е тпроданов ? Разбрахме за циганина, явно си е заслужил боя, но ако искаш да ми кажеш, че някои пичове, като са по 10 човека не си позволяват и не са отишли с ясната цел да се сбият с някой непознат в сектора за най-малкото нещо едва ли ще ти повярвам.

E колко боя са станали?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”