Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот magga » 24 юни 2011 23:51

Thsmith написа:
magga написа:а що се отнася за юношите има и достатъчно кадърни хлапета,но кой да им даде шанс ? Аз,ти или Гонзо ?

ще падна от масата като почнете с тия "кадърни хлапета"
magga написа:оооо не не :lol: аз до Левски не стигнах да тренирам,защото баща ми няма пари да им плаща,за да играя,както е и в ЦСКА,но както и да е ...

А да смятам ли тово, че и ти си бил от тия "кадърни хлапета" които никой не им дал шанс щото нямали пари :lol: :?:

:lol: Ти ако беше чел какво съм писал щеше да видиш,че съм тренирал в НСА за кеф :lol: никога не ми и било идея да ставам футболист,но познавам момчета които имаха качества,но поради липса на пари отидоха да ритат във Вихър Горубляне ;) Мен ме боли ,че мислите,че в Левски няма добри юноши,но и ние не ги виждаме да играят... Тука витаят само приказки за гелосани курвари,някой да е гледал юношите ? Ок приемам нека го видим това негърче,но от 4 италианска,ако е по-добър от нашите да ни се закрива и школата и отбора.... И все пак някой знае ли какво става с Тевия и другите които бяха под наем през последния сезон ?

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 юни 2011 00:42

magga написа:
:lol: Ти ако беше чел какво съм писал щеше да видиш,че съм тренирал в НСА за кеф :lol: никога не ми и било идея да ставам футболист,но познавам момчета които имаха качества,но поради липса на пари отидоха да ритат във Вихър Горубляне ;) Мен ме боли ,че мислите,че в Левски няма добри юноши,но и ние не ги виждаме да играят... Тука витаят само приказки за гелосани ******и,някой да е гледал юношите ? Ок приемам нека го видим това негърче,но от 4 италианска,ако е по-добър от нашите да ни се закрива и школата и отбора.... И все пак някой знае ли какво става с Тевия и другите които бяха под наем през последния сезон ?

по една случайност преди години съм завършил спортното на Левски :lol: и знам какво им е поведението ;0 Също по случайност ходя на мачовете на Герена в компанията на Стефан Аладжов (рекордьор по мачове за Левски) и директор в спортното :lol: А и последната случайност е, че поради работата ми постоянно "гледам" всякакви юношески мачове в България : 0 На Левски само тоя сезон на различните възрасти съм бил на поне 20 мача :lol: Отишли били талантите във вихър при оня фантомас (сега името ми избяга) : 0
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

klshff
Контакти:

Мнениеот klshff » 25 юни 2011 08:53

И все пак щеше да е по- хубаво да беше този Абдулай http://en.wikipedia.org/wiki/Abdoulaye_Diagne-Faye

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 25 юни 2011 10:48

Абе пълно със специалисти тука. Дошло момчето на проби, ами хубаво, нека се пробва, що не. Кои сте вие та да кажете, „неможе“, да не неливате по една чанта пари в Левски всяка година. Африканските школи изкарват доста добри футболисти, всяка година. И повечето тръгват нанякъде, като анонимници. Въпрос на шанс и разбиране е, да уцелиш точния анонимник, който да те направи богат след време. Ама имал мениджър българин, та меришело на пари. Е на какви пари мерише, нали е от четвърта девизия, ще рече, идва без пари, или за символична сума. И хайде моля, някой да ми каже, как точно миришат парите, че аз тука от 20 минути душа една банкнота и нищо не надушвам. ;)

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 25 юни 2011 12:24

Абе не знам идва човека /сенегалеца / на проби и какво толкова , а пък и като го гледам ми изглежда доста як и здрав като се им в предвид , че е на 18г. ;) Спомнете си за Кежман и Локото :)

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 25 юни 2011 12:41

klshff написа:И все пак щеше да е по- хубаво да беше този Абдулай http://en.wikipedia.org/wiki/Abdoulaye_Diagne-Faye

Дай пари и Батков ще го купи!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 25 юни 2011 14:25

Blue_Girl написа:
klshff написа:И все пак щеше да е по- хубаво да беше този Абдулай http://en.wikipedia.org/wiki/Abdoulaye_Diagne-Faye

Дай пари и Батков ще го купи!
:mrgreen:

Да, естественно че щеше да е по-хубаво. И Лионел Меси, за резерва на Дарко, да. Как беше „и един мармот, завива шоколада в станйол“

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 25 юни 2011 14:49

Вижте спорталчетата какво са публикували:
Изображение
ЦСКА готви трансферна бомба с любимец на Сектор "Б"
ЦСКА е на път да осъществи шокиращ трансфер на бившия играч на Левски Николай Димитров, който играе в Касъмпаша, пише в днешния си брой "Меридиан Мач". "Червените" ще пробват да вземат Хичо под наем до края на сезона. Единият от босовете на ЦСКА Иво Иванов се е срещнал с Димитров край морето, където "синият" юноша прекарва лятната си ваканция. Двамата са обсъдили възможноста бившият любимец на Сектор "Б" да заиграе на "Армията".

След преговорите между Хичо и босът на ЦСКА, шансовете трансферът да се осъществи са били 50/50. От Касъмпаша искали солидна сума за крилото, но според запознати двете страни могат да се споразумеят. На срещата са присъствали още мениджърът Несим Нешадов и друг бивш левскар - Георги Сърмов.

Както е известно, Касъмпаша изпадна от турския елит и ръководството на клуба иска да се отърве от високата заплата на Хичо, която била 17 000 долара на месец. Иво Иванов заявил на Димитров, че той може да получава същата заплата и в ЦСКА, а освен това ще играе редовно и ще има повече шансове да попада в полезрението на националния селекционер Лотар Матеус.

Очаква се в близките дни Хичо и Касъмпаша да дадат отговор на ЦСКА. Ако Димитров премине на "Армията" това би шокирало феновете на Левски, за които той бе един от любимците в последните 4-5 години.

През тази зима пък друг бивш юноша на Левски - Иван Бандаловски пристигна в ЦСКА и стана несменяем титуляр при Милен Радуканов.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 юни 2011 16:00

Мениджърът на Левски Георги Иванов бързо е преценил, че Пап Абдулай Фал няма да свърши работа на тима. Собственикът на "сините" Тодор Батков сподели, че на сенегалския нападател ще бъде даден шанс за изява до 2 юли. Оказа се обаче, че пробите на 18-годишния играч ще приключат до 1-2 дни.

Играчът вече проведе две тренировки в Правец, но явно не е успял да впечатли Гонзо. Сенегалецът пристигна в България, заявявайки, че за последно е играл в четвъртодивизонен италиански отбор.

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 25 юни 2011 16:15

wilge написа:Вижте спорталчетата какво са публикували:
Изображение
ЦСКА готви трансферна бомба с любимец на Сектор "Б"
ЦСКА е на път да осъществи шокиращ трансфер на бившия играч на Левски Николай Димитров, който играе в Касъмпаша, пише в днешния си брой "Меридиан Мач". "Червените" ще пробват да вземат Хичо под наем до края на сезона. Единият от босовете на ЦСКА Иво Иванов се е срещнал с Димитров край морето, където "синият" юноша прекарва лятната си ваканция. Двамата са обсъдили възможноста бившият любимец на Сектор "Б" да заиграе на "Армията".

След преговорите между Хичо и босът на ЦСКА, шансовете трансферът да се осъществи са били 50/50. От Касъмпаша искали солидна сума за крилото, но според запознати двете страни могат да се споразумеят. На срещата са присъствали още мениджърът Несим Нешадов и друг бивш левскар - Георги Сърмов.

Както е известно, Касъмпаша изпадна от турския елит и ръководството на клуба иска да се отърве от високата заплата на Хичо, която била 17 000 долара на месец. Иво Иванов заявил на Димитров, че той може да получава същата заплата и в ЦСКА, а освен това ще играе редовно и ще има повече шансове да попада в полезрението на националния селекционер Лотар Матеус.

Очаква се в близките дни Хичо и Касъмпаша да дадат отговор на ЦСКА. Ако Димитров премине на "Армията" това би шокирало феновете на Левски, за които той бе един от любимците в последните 4-5 години.

През тази зима пък друг бивш юноша на Левски - Иван Бандаловски пристигна в ЦСКА и стана несменяем титуляр при Милен Радуканов.

Съчинение ,според мен ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Върни се в “Архив”