Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2024/25
Ако този е контузил Сака ще отида и ще му счупя коленцата на копеленцето!
rhaegar написа:Още утре Фулъм ще ни занулят, спокойно.
Много са тегави тези Лондонски дербита, а срещу Фулъм са най-трудните. А там май имате и вражда.
-
THE G.A.M.E
Челси "бродира", нема какво да се обърка. :lol: :lol:
Върнаха им за обрата на ''Стамфорд Бридж''.
Дайте да свърши първо, че си е ебало майката ппц :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Е те ако си вземат мача утре с Тотнъм си излизат трети, не е като да сме ги отписали?

-
THE G.A.M.E
Въпреки победата, трябва да бъдем доста критични към Челси.
Отборът играе едно и също от 1-вата си контрола, та чак до сега на "Крейвън Котидж".
План "Б" липсва и единствената надежда, както се получи днес е, да избухнат 2-ма-3-ма с някакви индивидуални отигравания.
Другият вариант е играчите да изпълняват перфектно изискванията на Мареска, макар често те да са НЕясни.
Липсва адекватно движение без топка. Футболистите са забити на нЕкви позиции, като на ФИФА-та и мърдат единствено тези, с топката и дето искат да получат "коженото кълбо".
Айде, в интерес на реалноста трябва да посочим, че изведнъж, от 30+ човека в съблекалнята, към днешна дата се налага 18 годишният Гошо да ти обръща мача.
Къде заради контузии, къде поради това, че новите попълнения се оказаха тотални ботове ...
Което пак си е донякъде камъни в градината на Мареска.
Отборът играе едно и също от 1-вата си контрола, та чак до сега на "Крейвън Котидж".
План "Б" липсва и единствената надежда, както се получи днес е, да избухнат 2-ма-3-ма с някакви индивидуални отигравания.
Другият вариант е играчите да изпълняват перфектно изискванията на Мареска, макар често те да са НЕясни.
Липсва адекватно движение без топка. Футболистите са забити на нЕкви позиции, като на ФИФА-та и мърдат единствено тези, с топката и дето искат да получат "коженото кълбо".
Айде, в интерес на реалноста трябва да посочим, че изведнъж, от 30+ човека в съблекалнята, към днешна дата се налага 18 годишният Гошо да ти обръща мача.
Къде заради контузии, къде поради това, че новите попълнения се оказаха тотални ботове ...
THE G.A.M.E написа:Въпреки победата, трябва да бъдем доста критични към Челси.
Е той Мареска оня ден каза че това е неговият стил и не променя нищо, както и че резултатите на клуба са ок, защото сме били в четворката по някое време. С две думи, това ще е, докато той е начело. Бекове като халфове (днес голът дойде, защото дефанзивният халф покриваше зоната на бека, който отива в средата), повече свобода на крайните защитници, отколкото на Палмър например, трансфери for the sake of them, а не с някакъв план (тук вината е повече на собствениците, аз на Мареска не бих му дал хляб да купи, камо ли играч). Общо взето не очаквам някакво значително подобрение, нито до края на сезона, нито като цяло с този клоун на скамейката.

На треньори спечелили Б група и изпаднали им се дава да водят Челси и Байерн!
:-)
Били помощници на Пеп и играли за него.
Явно това е достатъчно.
Какво да добавя по темата?
:-)
Били помощници на Пеп и играли за него.
Явно това е достатъчно.
Какво да добавя по темата?