Струва толкова колкото е готов някой да плати и за колкото собственикът му е готов да го пусне. За 100 млн Спърс ще го пуснат, но на 32 март.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Аз само ще кажа, че Кейн за четвърти пореден сезон е с 20+ гола в топ първенство. Ако намерите някой, извън Меси и Роналдо, с толкова в последните 4 години, обадете се.
Thsmith написа:Ми подай заявление за закриване...![]()
Струва толкова колкото е готов някой да плати и за колкото собственикът му е готов да го пусне. За 100 млн Спърс ще го пуснат, но на 32 март.
Sstefanov написа:Thsmith написа:Ми подай заявление за закриване...![]()
Прекрасен отговор и модерен тв фен :D Какво да се обяснява на човек, гледащ футбол само по тв
Sstefanov написа:rhaegar написа:Аз само ще кажа, че Кейн за четвърти пореден сезон е с 20+ гола в топ първенство. Ако намерите някой, извън Меси и Роналдо, с толкова в последните 4 години, обадете се.
Антоанката вкарава по 20+ гола в последните години (всички състезания).
Sstefanov написа:Thsmith написа:Точно пък Спърс понеже играят с Фиго, Верон и Камбиасо, а за партньор му е Бобо Виери. Той пък горкия Адриано играеше със Сон и Дембеле![]()
Наистина е кощунство да се слагат в едно изречение. Единия е циганин с талант и нула мозък и понеже това не е достатъчно явно, психика също 0.
Кейн си е абсолютно завършен нападател. Топ нападател!
Топ нападател :D :D :D По скоро топ смешник, надценен и супер яко промотиран от вискчите журналя на острова. Ако беше толкова добър, някой от големите отбори до сега да го е прилапал.
Sstefanov написа:rhaegar написа:Аз само ще кажа, че Кейн за четвърти пореден сезон е с 20+ гола в топ първенство. Ако намерите някой, извън Меси и Роналдо, с толкова в последните 4 години, обадете се.
Антоанката вкарава по 20+ гола в последните години (всички състезания).
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта