Red joker написа:Вариантът може би е предоговаряне,преструктуриране разсрочване на дълга ,нещо ,което се коментираше и тук,във форума!Аз лично съм за Гришата начело,но не бързам да се радвам още-достатъчно обрати ,а и лъжи преживяхме,така че...
Именно ... много по-лесно се преговаря с който и да е кредитор , когато му поставиш следната дилема :
1. Вариант А - разсрочваш задължението или намаляш претенциите и дълга започва да се обслужва редовно.
2. Вариант Б - дружеството фалира и не получваш нищо .
"Неразбирателството" между Божков и Ганчев се корени в това , кой да сложи ръка на базите . Така како аз ги виждам нещата , Божков има зад гърба си сегашните управляващи . Ганчев - точно обратно . Затова и НАП изведнъж се разбързаха да продват марката . От друга страна - най-належащите плащания на ЦСКА към момента са около 4 млн .
2 млн към играчи и агенти които трябва да се платят в най-кратки срокове , за да не растат .
около 1 млн забавени плащания за базите
около 1 млн към НАП за да се направи договор за разсрочено плащане на задълженията .
Инджов и Манджуков бяха обявили бюджет от 4 млн лева . Ето ти ги належащите плащания . След като и Ганчев вече е с тях , значи и за бюджеа за сезона няма притеснения . Ще трябва да се направи и селекция за 2 години напред , предвид наказанието за нови играчи , което ще влезе в сила зимата .
Искам и да отбележа още нещо . Ако червената общност милее за отбора си и намеренията на Ганчев и Инджов са сериозни ... то феновете могат много да помогнат . Разбира се , ако твърденията за фенската маса на ЦСКА са ИСТИНА . Ако 100 000 отделят по 2 лева на месец , които да дарят на ЦСКА , това прави по над 2 млн лева годишно . И най-вече ... феновете ще могат да казват къде ще отидат тези пари . Дали в НАП , дали да се погасят други задължения , дали ще се инвестира в базата ... Хубавото на дарението е , че дарителя може да поставя условия , как да се използва то .