boabbb написа:Дани Добър Отзад > Ашли Младия > Бекъм![]()
Тези двамата са хвани единия - удари другия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Дани Добър Отзад > Ашли Младия > Бекъм![]()
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
MuFc1878 написа:Моу след резила: Връщаме се в кочинката
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

THE G.A.M.E написа:Отпадането на Челси от "ЛигатЪ на бУгатитИ", предрешава спора за Титлата в П.Ш.
CSKA69 написа:Ххахахаха много се смях снощи - във форума на подуянци официално прекръстиха мениджъра на Челси! От сега нататък името му вече трябва да се произнася така: Жозе Младенов
MuFc1878 написа:Но пък се вижда, че нивото на англиканците в Европа е трагично, въпреки силната вътрешна конкуренция.
THE G.A.M.E написа:Понякога трябва да се направи крачка назад, за да се засилиш.
Челси, Сити, Юнайтед, Арсенал, та дори и Пуул, имат страшно много потенциал, просто се изисква вече малко по-различен подход в евро-мачовете.
Аз съм сигурен, че следващият сезон, който от тези тимове се фокусира изцяло върху Европа, ще стигне максимално далеч.
Тоест, поне 1/2 финал.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта