Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- gentlemanxxx
- Контакти:
Re: Г-н Премиер, до кога???
Обясних Ви го в 10 теми вече..Когато последвате примера на Ботев, тогава ще сте свободни..Тоест..Титан обявяват фалит на ЦСКА, а новия ЦСКА започва на чисто..Това е единствения шанс да се оправи отбора..А и мисля ,че ще обедини феновете Ви..С новите собственици по пътя на Ботев може да стигнете далеч!
Any написа:аби написа:За всичко ви е виновна държавата,партийното, профсъюзното, комсомолското ръководства, ОФ-то и т.н., най-вече че ви създадоха на Пленум !
Тя е виновна че ги създаде тя трябва да ги гледа но вече комунизма мина и реват за мама (държавата) да ги оправи
ВИЕ ЛЕВСКАРИТЕ СТЕ МНОГО ПРОСТИ, ЧЕСТНО! Аз дето почти винаги като играят Левски в евротурнирите и викам против тях и т.н., но в такова положение вие ако бяхте изпаднали честно си мисля, че нямаше да злорадствам така. Вие не може ли да разберете, че сега работите са сериозни. Няма ли ни нас, нищо добро не ви чака и вас. Това не е някакво дерби Левски- ЦСКА да плюете , да злорадствате и да си изливате злобата. Вземете се малко в ръце, уважаеми левскари и ако имате поне малко мозък, чест и достойнство се дръжте като мъже!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
baerba1995 написа:Тази гавра ще струва изборите на Бойко! Помнете ми думата!
Вече почти си спечели един глас СРЕЩУ НЕГО!
danko_sot написа:аби написа:За всичко ви е виновна държавата,партийното, профсъюзното, комсомолското ръководства, ОФ-то и т.н., най-вече че ви създадоха на Пленум !
Добре ве, дайте да го затрием тоя отбор ЦСКА и да се свърши вече тая. То без това, той си е почти затрит вече! И тогава вече ние, феновете на червения отбор, спокойно ще можем да си харесаме друг тим и да станем фенове на него. Аз не знам, е бати гаврата, е бати държавата, е бати спорта, е бати обществото!
Добре де, ако хипотетично ви закрият (което съвсем честно не ви го пожелавам), на кой отбор би станал фен или бихте станали? Или това си е направо въпрос за нова тема!
joro bad написа:danko_sot написа:аби написа:За всичко ви е виновна държавата,партийното, профсъюзното, комсомолското ръководства, ОФ-то и т.н., най-вече че ви създадоха на Пленум !
Добре ве, дайте да го затрием тоя отбор ЦСКА и да се свърши вече тая. То без това, той си е почти затрит вече! И тогава вече ние, феновете на червения отбор, спокойно ще можем да си харесаме друг тим и да станем фенове на него. Аз не знам, е бати гаврата, е бати държавата, е бати спорта, е бати обществото!
Добре де, ако хипотетично ви закрият (което съвсем честно не ви го пожелавам), на кой отбор би станал фен или бихте станали? Или това си е направо въпрос за нова тема![/quo
ФК “ДИВ ПРЪЧ” с.Камена
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- Neron
- Контакти:
Няма да плащаме заплати няма да плащаме трансфери 3-4 отбора ще отидат заради нас да ритат по селата дълговете ни ще са милиони но какво ни дреми ще се помолим я на Боби я на премиера те да оправят кашата пък ние life is life.Типично мислене като преди 89та който може да рита в ЦСКА без да се плаща трансферна сума.Е нема как да стане вечно така.Това че Лупи и Титан не са ви добри собственици не е нито проблем на Боби нито проблем на Бойко че да ви спасяват вечно и вие да се самозалъгвате.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Ама вие сте големи наивници.Незнам какво сте очаквали?
Аз не разбирам защо трябва да се намесва правителството !? Едно новоучередено частно дружество е отправило оферта за закупуване на дял в друго частно дружество , т.е. това е чисто търговска сделка.В понеделник гледах по телевизията , как някакъв човек в плажен вид (по къси панталони и чехли) излиза пред репортерите и казва , че "току що е отправил търговско предложение на настоящите собственици на ЦСКА". Доста съмнително взе да изглежда това "ОФ" заело се да възражда ЦСКА . Първо в списъка на "възродителите" има такива , който по нищо не отстъпват в "тарикатлъка" на Титаните . После главния "възродител" оставя отбора на сърцето си и новото си бизнес формирование "ЦСКА Възраждане"АД и отпрашва две седмици на сафари.И накрая се появява един по къси гащи и чехли и внася "оферта"... Нещо много лежерно го карат тези "възрожденци" и май работа отива ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ.
gentlemanxxx написа:Обясних Ви го в 10 теми вече..Когато последвате примера на Ботев, тогава ще сте свободни..Тоест..Титан обявяват фалит на ЦСКА, а новия ЦСКА започва на чисто..Това е единствения шанс да се оправи отбора..А и мисля ,че ще обедини феновете Ви..С новите собственици по пътя на Ботев може да стигнете далеч!
Нека ти го кажа и аз!При фалит отбора спира съществуването си,освен ако не започне отначало от най-долното ниво което в България е Б окръжна.Не може да започнем директно от В група,освен ако не вземем лиценза на друг отбор.Ако го направим означава,че ЦСКА е спрял съществуването си,а друг отбор използва името му.По тази логика кво да правим във В група,купуваме лиценза на Пирин ГД и сме си в А.Пример с Ботев не ми давай,защото този отбор го няма или поне не развива дейност.Новият отбор е Сопот,който в момента се казва Ботев Пловдив.Празнуването на 100 години беше невярно,но пък хората така го чувстват така го правят.В същия ред на мисли,безмислено е да се спори да Локо Пд са 1926 или 1936,понеже около 2003 и този отбор спря дейнос и сега е Велбъжд който се нарича Локомотив Пловдив.Същото се отнася за Черноморец 2007 (Айтос),Берое не помня кога Олимпик Тетевен.За други в момента не се сещам.
BRF написа:gentlemanxxx написа:Обясних Ви го в 10 теми вече..Когато последвате примера на Ботев, тогава ще сте свободни..Тоест..Титан обявяват фалит на ЦСКА, а новия ЦСКА започва на чисто..Това е единствения шанс да се оправи отбора..А и мисля ,че ще обедини феновете Ви..С новите собственици по пътя на Ботев може да стигнете далеч!
Нека ти го кажа и аз!При фалит отбора спира съществуването си,освен ако не започне отначало от най-долното ниво което в България е Б окръжна.Не може да започнем директно от В група,освен ако не вземем лиценза на друг отбор.Ако го направим означава,че ЦСКА е спрял съществуването си,а друг отбор използва името му.По тази логика кво да правим във В група,купуваме лиценза на Пирин ГД и сме си в А.Пример с Ботев не ми давай,защото този отбор го няма или поне не развива дейност.Новият отбор е Сопот,който в момента се казва Ботев Пловдив.Празнуването на 100 години беше невярно,но пък хората така го чувстват така го правят.В същия ред на мисли,безмислено е да се спори да Локо Пд са 1926 или 1936,понеже около 2003 и този отбор спря дейнос и сега е Велбъжд който се нарича Локомотив Пловдив.Същото се отнася за Черноморец 2007 (Айтос),Берое не помня кога Олимпик Тетевен.За други в момента не се сещам.
Обаче според разпоредбите на БФС нямате право да купите лиценз на професионален отбор!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема