Bernaleo написа:Само без Ливърпул ако може на 1/4 финала,другите са приемливи ...
И ние не ви искаме

Взимайте си Пепчо на жребия и се разбирайте кой продължава към финала

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Bernaleo написа:Само без Ливърпул ако може на 1/4 финала,другите са приемливи ...
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:Всички казват, че Байерн е бил много слаб, а никой не казва колко добър беше Ливърпул? Освен това имаше и доста брак в пасовете ни на моменти, пропуснахме няколко отлични контри и като цяло можеше да вкараме още 2-3 гола. Тотално надиграхме Байерн и напълно заслужено продължаваме напред. Дайте ни Порто!
paceto написа:Там е проблема, че изобщо не гледаха чрез системата дали има дузпа или не. Просто не включиха ВАР, а в такива ситуации и в процес на елиминации трябва задължително да се гледат.
CSKA69 написа:insaneboy1 написа:Жребият е в петък - Барселона, Ливърпул, Ман Сити, Тотнъм, Ман Юнайтед, Порто, Аякс, Ювентус.
Аякс - Ман Сити
Ювентус - Барселона
Тотнъм - Порто
Ливърпул - Ман Юнайтед
Ей такъв жребий ще ми хареса
Всичко, което казваш е вярно. Спечелихте мача най-вече с перфектна тактическа дисциплина, с по-висока отборна класа, моментно състояние и широчина в състава. От мача обаче поне аз не мога да направя изводи за състоянието на атаката. Мане бе на ниво, но Салах и Фирмино сякаш играха на по-ниски обороти. Ако тези тримата не композират, както през миналия сезон и не показват постоянство, не съм убеден дали ще може да повторите или подобрите представянето в турнира. Иначе аз ще ви стискам палци.KOPScousers написа:Всички казват, че Байерн е бил много слаб, а никой не казва колко добър беше Ливърпул? Освен това имаше и доста брак в пасовете ни на моменти, пропуснахме няколко отлични контри и като цяло можеше да вкараме още 2-3 гола. Тотално надиграхме Байерн и напълно заслужено продължаваме напред. Дайте ни Порто!
fcb_bg написа:Туй ако е дузпа... и за какъв *** го вкараха тоя ВАР?
Groucho написа:paceto написа:Там е проблема, че изобщо не гледаха чрез системата дали има дузпа или не. Просто не включиха ВАР, а в такива ситуации и в процес на елиминации трябва задължително да се гледат.
VAR е безсмислен, ако не дадат на отборите правото сами да решават кога се ползва. Такава дузпа при 0-0 е безумие. Първият удар е най-важният, след него се променя и тактика, и всичко.
Голям мач на Ливърпул. ВЛ гази до момента.
doktora25 написа:CSKA69 написа:insaneboy1 написа:Жребият е в петък - Барселона, Ливърпул, Ман Сити, Тотнъм, Ман Юнайтед, Порто, Аякс, Ювентус.
Аякс - Ман Сити
Ювентус - Барселона
Тотнъм - Порто
Ливърпул - Ман Юнайтед
Ей такъв жребий ще ми хареса
И на мен.Всичко, което казваш е вярно. Спечелихте мача най-вече с перфектна тактическа дисциплина, с по-висока отборна класа, моментно състояние и широчина в състава. От мача обаче поне аз не мога да направя изводи за състоянието на атаката. Мане бе на ниво, но Салах и Фирмино сякаш играха на по-ниски обороти. Ако тези тримата не композират, както през миналия сезон и не показват постоянство, не съм убеден дали ще може да повторите или подобрите представянето в турнира. Иначе аз ще ви стискам палци.KOPScousers написа:Всички казват, че Байерн е бил много слаб, а никой не казва колко добър беше Ливърпул? Освен това имаше и доста брак в пасовете ни на моменти, пропуснахме няколко отлични контри и като цяло можеше да вкараме още 2-3 гола. Тотално надиграхме Байерн и напълно заслужено продължаваме напред. Дайте ни Порто!
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта