Цветан Василев отговаря
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Извънредно: БНБ отне лиценза на КТБ
Честито , интересно ми е , кой ще плаща ? Станкооо , ти си , отвори очите на лаиците ...
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
bianchi написа:Страхотна работа на На БНБ време е мустакатото банкерче да влезне в панделата .
+1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
draki75 написа:Честито , интересно ми е , кой ще плаща ? Станкооо , ти си , отвори очите на лаиците ...
Добре е някой да ми отговори, какво стана с одиторския доклад на Кей Пи Ем Джи от януари месец, в който с твърди, че КТБ е стабилна и е в ликвидност
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:draki75 написа:Честито , интересно ми е , кой ще плаща ? Станкооо , ти си , отвори очите на лаиците ...
Добре е някой да ми отговори, какво стана с одиторския доклад на Кей Пи Ем Джи от януари месец, в който с твърди, че КТБ е стабилна и е в ликвидностИ дали оставката на БСП от властта и назначаването на служебно правителство не е с цел всички политически партии да избягат от отговорност и служебното правителство да фалира КТБ
Поредна порция гениални въпроси, които засега обаче ще останат без отговори. Отговори обществото ще получи, когато се изпълни едно много простичко условие, а именно: Уреца - фюрер!
Тогава ще се раздава справедливост, ще се отсъжда на всекиму заслуженото и ще се възвърне самочувствието на българската нация
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
CTAHKO написа:draki75 написа:Честито , интересно ми е , кой ще плаща ? Станкооо , ти си , отвори очите на лаиците ...
Добре е някой да ми отговори, какво стана с одиторския доклад на Кей Пи Ем Джи от януари месец, в който с твърди, че КТБ е стабилна и е в ликвидностИ дали оставката на БСП от властта и назначаването на служебно правителство не е с цел всички политически партии да избягат от отговорност и служебното правителство да фалира КТБ
За плащането не разбрах , Станко , кой ще плаща сметката ?
CSKA 78 написа:
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Какво излиза накрая? За когото и да гласуваш, накрая задължително получаваш Пеевски...
Ще се аргументирам: 1. Ако не беше така, Горанов, приближеният на Б.Б., не би се срещал на четири очи с Пеевски. Б.Б. после, без да го питат, сам се оправдава защо било така...
2. Ако КТБ е такава гигантска пирамида, кой 7 години я подхранваше с държавни средства и поръчки.... Въпросът е реторичен..
3. Ако на някой от политиците наистина му пукаше за хората, щеше да направи всичко възможно да спаси банката. Очевидно това не е изгодно никому от политиците, защото има доста хора зад тях, които чакат голяма лапачка без пари - явно има доста апетитни активи тази банка....
Без да съм черноглед, мисля, че потъването на КТБ няма да е толкова незабележимо събитие в икономиката, както се опитват да ни убедят някои оптимисти. Тепърва ще се берат горчивите плодове от това.
Ще се аргументирам: 1. Ако не беше така, Горанов, приближеният на Б.Б., не би се срещал на четири очи с Пеевски. Б.Б. после, без да го питат, сам се оправдава защо било така...
2. Ако КТБ е такава гигантска пирамида, кой 7 години я подхранваше с държавни средства и поръчки.... Въпросът е реторичен..
3. Ако на някой от политиците наистина му пукаше за хората, щеше да направи всичко възможно да спаси банката. Очевидно това не е изгодно никому от политиците, защото има доста хора зад тях, които чакат голяма лапачка без пари - явно има доста апетитни активи тази банка....
Без да съм черноглед, мисля, че потъването на КТБ няма да е толкова незабележимо събитие в икономиката, както се опитват да ни убедят някои оптимисти. Тепърва ще се берат горчивите плодове от това.
Бингоооо , а ние си се ядем ....
CSKA 78 написа:
nib написа:Red_Pride написа:Бойко навря ДПС-то в на кучето гъз@
баси че то ДПС -то е победител в случея бе, баси не е истина
Царчета сте да казвате на черното - бяло!!! Добре че всички в този форум ви разбраха що за стока сте, без изключение.... Нали точно ДПС, в лицето на Пеевски и Цонев внесоха законопроект който да продължи агонията на ПИРАМИДАТА?! Но парламента го отхвърли след доклада на БНБ. Боже, колко сте нагли само....
- Странджата
- Контакти:
Re: urkoto
Урец, вече те изпревариха -" ЦСКА над всичко" вече кънти от Панчарево до Плоски, дървен дудук приглася от Симитлийските поляни чак до славна Монтана. Друг ще е фюрера, sorry 
draki75 написа:CTAHKO написа:draki75 написа:Честито , интересно ми е , кой ще плаща ? Станкооо , ти си , отвори очите на лаиците ...
За плащането не разбрах , Станко , кой ще плаща сметката ?
Мога да ти кажа и кой няма да я плаща, а ще забогатее още повече
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване