Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот groti » 11 авг 2013 14:31

Жоржиньо написа:Според мен Йоканович е по-добре да си тръгне.И това ще стане съвсем скоро сигурен съм,и НСПП ще вземе някой мишок,който няма да се оплаква за нищо и ще става още по-зле и още по-зле.Те от човека иска да прави чудеса,с 50% посредствени футболисти,как да стане това?Той да не е магьосник?

Аз смятам,че няма да продължи договорът след изтичането (само 1 година е). НСПП надали харесва по-авторитетни личности от него. А,Йока определено е. По-успял е като футболист,а и явно е уважаван поне в Сърбия. Надали ще му мълчи. Времето ще покаже. Лично аз съм песимист за тази година,докато Борат и Насо се разпореждат всичко ще върви надолу.
110 години любов!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 11 авг 2013 14:48

groti написа:
Жоржиньо написа:Според мен Йоканович е по-добре да си тръгне.И това ще стане съвсем скоро сигурен съм,и НСПП ще вземе някой мишок,който няма да се оплаква за нищо и ще става още по-зле и още по-зле.Те от човека иска да прави чудеса,с 50% посредствени футболисти,как да стане това?Той да не е магьосник?

Аз смятам,че няма да продължи договорът след изтичането (само 1 година е). НСПП надали харесва по-авторитетни личности от него. А,Йока определено е. По-успял е като футболист,а и явно е уважаван поне в Сърбия. Надали ще му мълчи. Времето ще покаже. Лично аз съм песимист за тази година,докато Борат и Насо се разпореждат всичко ще върви надолу.

Странно ще бъде , ако се задържи и до Коледа.
Не знам дали изобщо са му казали за реалността в момента в клуба.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 авг 2013 15:58

groti написа:
Жоржиньо написа:
groti написа:Без кинти няма как да правиш селекция. Да не говорим,че и скаути нямаме явно. Левски е в огромна криза и тя е организационна и финансова. С тези футболисти успехи не можем да гоним,а за нови нямаме пари. Чакаме 3 месеца за защитници,защото нямаме пари да купим. Разчитаме само на свободни агенти,но и на тях не можем да плащаме заплатата. Нека Борат и Насо Фейса да излезнат и да кажат : пари нямаме,ще действаме както можем. Поне да си знаем. Не да ми обясняват,че гледат 150 човека и само Йока да каже нещата както са : харесали сме футболисти,но бюджета е ограничен и не можем да си ги позволим.

Черноморец и Локо Пловдив,според теб имат ли пари за селекция?Но винаги взимат добри чужди футболисти(без пари),не като нашите.
Например Черноморец взеха без пари преди години,Платини,Шаешу,Асис,Анисе и след това повечето ги продадоха за добри пари.Локото взеха Дембеле без пари,Карвальо без пари и този сега деф.халф и сполучиха.Защо ние взимаме пълни некадърници,като Лопес и Бру и им плащаме по 15.000 заплата?

Е,затова казах,че явно и скаутите ни не вършат работа и кризата е организационна. Или даваш кинти и взимаш добри играчи както направиха Лудогорец и както правеха Литекс,или разчиташ на добър нюх на скаутите и треньорите (Локо,Черноморец..). Истината,обаче е,че и Домуса и ловешкото джудже са много авторитетни и силни личности. Хората покрай тях не смеят да въртят далавера на техен гръб,че после я пръстчета,я уши ще падат. При нас или Борат е много тъп и всички въртят далавера на негов и гърба на Левски,или ако Чорни ни е собственик всички се възползват,че той е на майната си и пак си въртят далавери. Много се надявах с идването на Йока нещата да се попроменят. Мислех че,ще докара някой и друг качествен сърбин,но... Ние в момента нямаме време за огледи и проби на свободни агенти - това се прави в подготовките. Сега трябва да се действа много припряно,което е предпоставка за нови грешки. Интересно ми е как Фейса ще коментира каква работа свърши последните 3 месеца.

Питай го, не се крие, знаеш как да се свържеш с него. Какъв е проблема, за да не го направиш, или не ти стиска?
Между другото пилците се броят на есен (в случая на пролет, средата на май), тогава може да се изиска отчет кой какво е свършил

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 авг 2013 16:06

groti написа:

То пък авторитетната личност и инж. Иванов, пък какви успехи жънеше, свят да ти се завие направо. Е да, даваше едни пари на едни фен организации, и всички в купом си мълчеха. Не се допускаха на стадиона плакати срещу него и Батков, защото не били съгласувани с една птичка, абе такива ми ти работи. Сега Сираков ги спря и му се нахвърлиха.

Карате ме да проверя какво се е писало за транферите и т.н. през последните 5 години към 11.08 . Убеден съм, ще изкочат много интересни неща.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 авг 2013 16:13

фифи перото написа:
groti написа:

Странно ще бъде , ако се задържи и до Коледа.
Не знам дали изобщо са му казали за реалността в момента в клуба.

Три мача е изгледал на дискове и загубата от Ботев на живо. Състоянието е плачевно и той е наясно, но това е в резултат от Батковата 5 годишна глупост, и това, че върху Левски се упражняваха, Сульо и Пульо.
Ще дам и пример, вижте успехите на Ботев, на Мъри му трябваше половин година за да докара Ботев до това ниво. Той обаче завари едни не лоши играчи поне като индивидуалности, а и понаучени от Феро.
Това което завари Сираков е една отборна, а и клубна като цяло деорганизация

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 11 авг 2013 16:56

Милене,не разбирам този култ към личността на Сираков,но както и да е. Никой не твърди,че най-виновен не е Борат - това е истината. Въпросът е друг. Насо беше голям на думи във фейса,но от секундата в която се вмъкна в Левски нещо се смали. Смекчи тона,говори неясно..вбъдеще нещо. Да,трябва да им се даде време,но той трябва да разбере,че не е по-голям от Левски. Не е по-голям и от Йока. За мен Йоканович трябва да е силния човек в Левски.
110 години любов!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 авг 2013 17:00

groti написа:Милене,не разбирам този култ към личността на Сираков,но както и да е. Никой не твърди,че най-виновен не е Борат - това е истината. Въпросът е друг. Насо беше голям на думи във фейса,но от секундата в която се вмъкна в Левски нещо се смали. Смекчи тона,говори неясно..вбъдеще нещо. Да,трябва да им се даде време,но той трябва да разбере,че не е по-голям от Левски. Не е по-голям и от Йока. За мен Йоканович трябва да е силния човек в Левски.

Напълно съм съгласен с думите ти

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 11 авг 2013 17:16

groti написа:Милене,не разбирам този култ към личността на Сираков,но както и да е. Никой не твърди,че най-виновен не е Борат - това е истината. Въпросът е друг. Насо беше голям на думи във фейса,но от секундата в която се вмъкна в Левски нещо се смали. Смекчи тона,говори неясно..вбъдеще нещо. Да,трябва да им се даде време,но той трябва да разбере,че не е по-голям от Левски. Не е по-голям и от Йока. За мен Йоканович трябва да е силния човек в Левски.

Аз като му чух последното интервю на Йоканович ми се стори, че вече му идва до гуша простотията на Сираков. Май двамата няма да се сработят, а ако имаме шанс да постигнем някакъв минимален прогрес, то това ще е благодарение на сърбина. С две думи - нещата не вървят на добре.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 11 авг 2013 17:35

Аз съм доволен от тримата нови играчи, дано дойдат още двама до догодина :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 авг 2013 18:08

futbolqga написа:

Аз като му чух последното интервю на Йоканович ми се стори, че вече му идва до гуша простотията на Сираков. Май двамата няма да се сработят, а ако имаме шанс да постигнем някакъв минимален прогрес, то това ще е благодарение на сърбина. С две думи - нещата не вървят на добре.

Кое ти навява подобни мисли?

Върни се в “Архив”