AnalBreaker написа:svobodni написа:Гнусотия!
Вижте ги дебелаците! Свине !
А някои се чудят защо им викаме свине
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
AnalBreaker написа:svobodni написа:Гнусотия!
Вижте ги дебелаците! Свине !
urkoto написа:Абе момчета, дайте утре да не правим глупости с джамии и расистки лозунги - президентството и НС, барабар с министерски съвет - там са истинските злодеи и национални предатели, циганите са просто тяхното оръжие в борбата с българския народ - те са използвани по същия начин, по който сме използвани и ние!!!
urkoto написа:Абе момчета, дайте утре да не правим глупости с джамии и расистки лозунги - президентството и НС, барабар с министерски съвет - там са истинските злодеи и национални предатели, циганите са просто тяхното оръжие в борбата с българския народ - те са използвани по същия начин, по който сме използвани и ние!!!
[/center]Right_side написа:ShooterMan написа:Правилно!Парламента е целта,Президентството!Трябва да се довърши НЕСВЪРШЕНАТА през 1997 година работа.Всички до един,няма аз няма маз,до един,депутатин,министър,зам.министър,президент,вицепрезидент - до крак.Линч,публично в центъра на София!Медиите от западния свят трябва да разберат,че ние МРАЗИМ боклуците политици и в червата и,че ако ще линчуваме някой то това са те...и няма да ми е съвестно!Не пламне ли Парламента нищо няма да се промени,не линчуваме ли истинските виновници - комунистите,синовете и дъщерите им,тези така наречини юпита дето си купиха по 20 хотела ...не линчуваме ли тях нищо не сме направили!А след тях линча трябва да се насочи към комунистическите мутренски бизнесмени,тези дето окрадаха България и се возят в Г класи,крайно време е ЦЯЛАТА измет в България да бъде...унищожена.И никой политик не бива да се допуска на наша страна,никой,да ни яхне както яхнаха батковците ни през 1997
Абсолютно съм съгласен за парламента и президенство ,че трябва да бъда щурмувани. Обаче трябва сериозна бройка ,защото полицията в София е ужасно много... и тази вечер се видя това при опита ни да отидем до джамията...
naziata написа:Някой може ли да ми каже,какъв трябва да е края на тези протести ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост