Селекцията на Левски-нови играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Слори идва в Левски !
Е Това вече ще е трансферния удар !
Досега Бор Марли и Мюлдер са абсолютни стълбове!
А да идва!
А да идва!
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
YoTheReal написа:Досега Бор Марли и Мюлдер са абсолютни стълбове!
А да идва!
Искаш да кажеш че Мюлдер е слаб ли ?
YoTheReal написа:Досега Бор Марли и Мюлдер са абсолютни стълбове!
А да идва!
Мюлдер е стълб ? Ти мачове на левски от новия сезон гледал ли си, защото Мюлдер много добре си играе момчето!
Иначе добър трансфер, даже много добър

Да му мислят Жо и Дани Младенов.Те са в много добра форма и дано конкуренцията не ги пречупи.Видя се,че и Грийн може да е резерва,което показва,че не робуваме на имена.Той ни е нужен най-вече за лига Европа със своя опит и ротина.Ако искаме наистина нещо повече от живуркане в България и няколко мачлета в групите,конкуренцията му е майката.Иска ми се да чуя от устата на Вальо и Томето нещо от сорта:
Левски Сф-Спортинг Лисабон 1:0
90+4:Мюлдер пробива на фланга,подава на Грийн,а той центрира към Слори,който елегантно спира топката на гърди и веднага насочва топката в наказателното поле,кадето вратаря се разминава със топката и попада в краката на Жо,който копва топката към Дембеле и той със странична ножица забива топката под гредата и ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!Каква футболна драма!Само Левски
Левски Сф-Спортинг Лисабон 1:0
90+4:Мюлдер пробива на фланга,подава на Грийн,а той центрира към Слори,който елегантно спира топката на гърди и веднага насочва топката в наказателното поле,кадето вратаря се разминава със топката и попада в краката на Жо,който копва топката към Дембеле и той със странична ножица забива топката под гредата и ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!Каква футболна драма!Само Левски

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
хахах forzajuve готин ентусиазьм браво само така
относно трансфера...чета визитката и виждам добри качества в този футболист,но 1во ме притеснява факта от 9 нови попьлнения и вече ми се струват прекалено много и има известен риск от нарушаване на баланса и ритама на отбора...дано не е така,и 2ро - такьв играч цяло лято да не си е намерил отбор не говори добре за моментното му сьстояние не знам вие какво мислите

Браво наистина добра новина.Видя се че тази година ръководството и главно Гонзо и Джанини нямат грешен трансфер.Надявам се и този нов футболист ако подпише да е на нивото на останалите.

Не, другото значение за стълб. Че никой не минава през него. 
Даже пвоече съм впечатлен от Грийн срещу АИК.

Даже пвоече съм впечатлен от Грийн срещу АИК.

storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
- UltraBlue.
- Контакти:
zahari66 написа:Браво наистина добра новина.Видя се че тази година ръководството и главно Гонзо и Джанини нямат грешен трансфер.Надявам се и този нов футболист ако подпише да е на нивото на останалите.![]()
![]()
По визитката която виждам.. трябва да е две класи над Жо и Младенов

Дано си прав.А да ви питам Веско Минев утре ще играе ли защото нали има мач с националите и кога беше мача с Англия