Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gambletrade
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот gambletrade » 13 фев 2018 15:55

Betchualeng Arnaikem написа:
gambletrade написа:Добре. Заложил съм 20 евро Тотнъм да спечели ШЛ. Да видим до къде ще я докарат.

Ако вместо това ми беше дал 10 евро щеше да си само с 10 назад. Щот Тотнъм ще вземе ШЛ тази година само ако Владимир Путин стане шампион по скок на дължина. На Зимна Олимпиада.

Голям залък лапни, голяма дума не казвай. Това за скока на дължина. :)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 13 фев 2018 16:19

smoothc написа:Хер Докторе, Англия никога, абсолютно никога не е била фаворит за СП и ЕП, още повече пък и фаворит №1.
Бразилия беше основният фаворит на СП до 2006 и разбира се 2014 заради домакинството, следвана плътно от Германия, Италия и Франция.
След това щафетата поеха Испания, включително и за ЕП.
Англия винаги е била в 8-та от фаворити, но никога не е била топ фаворит, като може би единственото изключение е през 1996.

Думата "фаворит" е много интересна и с нея може да се поиграе. В случая имам предвид единствено какво "мислят" родните букмейкъри, които в повечето случаи не са особено добре с главата. Намерих 1 брошура за световното през 2006. Мисля че пазех и повече, но ми е трудно да ги открия. Действително Бразилия е с най-нисък коефициент: 3,75. На второ място обаче е Англия - със 7. Германия - на 3-то с 8. Италия и Аржентина - на 4-то с 8,5. Франция - на 6-то с 12.
Финал - Бразилия-Англия е оценен с 10, а Италия-Франция - с 39, като е на 18-то място по вероятност. Двата им топ фаворита отпадат на 1/4-финалите. За голмайсторите да не говоря. Смазващо преимущество в коефициентите имаше Роналдо (9), следваха Адриано (този дори не го помня), Роналдиньо, Анри, Ван Нилстелрой, Креспо, Шевченко, Тони, а победителят Клозе е чак на девето място с 21, дели го с Трезеге. Като цяло моите прогнози за това световно бяха по-точни от на букмейкърите :)
Ако намеря още брошури ще пиша, дълго ги пазех, но май съм ги изхвърлил повечето.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 13 фев 2018 17:04

Стига бе, вярно ли не помниш Адриано "Императора"?

Един от най-завършените централни нападатели, който съм гледал. Абсолютно всичко си имаше, преди да рухне психически след смъртта на баща му.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nBzrKtbGVfM[/youtube]
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 13 фев 2018 17:09

Голям нападател беше Адриано, но коврите му провалиха кариерата. В Интер беше на най-високо ниво. ;)
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 фев 2018 17:11

Почва се : )
Дано да станат добри мачове и без много грешки от страна на реферите. И само барса, плешивия и спърс да не печелят. :lol:

Честно казано нямам особени надежди, че Реал ще успее да защити титлата си, но дано да ме опровергаят. Като цяло ми се струва, че дядо Юп е в най-добра позиция, особено ако Нойер се върне скоро и е в добро състояние.

---

Сам си е провалил кариерата, никой не му е виновен. Пък и доколкото си спомням той просто беше изпаднал в някаква депресия след като умрял баща му или някой друг роднина и от там не можа да играе отново като хората.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 13 фев 2018 17:15

Той сам си признавал, че след смъртта на баща му, тотално се е сринал психически. Курвите и алкохола просто са били начин да избяга от болката. Даже мисля, че Хавиер Санети си го каза- едно нещата за които съжалява страшно много е, че в този момент не са могли да му помогнат... но като футболни качества... пфу... нещо средно между сегашните Кейн и Агуеро( и техничен, и мощен физически, и бърз).
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 13 фев 2018 17:18

Четох, че Байерн набелязали Тер Стеген за заместник на Нойер. Какво се случва с него? Сериозна ли му е контузията и до кога ще отсъства от игра?

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 фев 2018 17:18

Чакай сега, винаги ми е било много интересно когато се обвинява някоя жена за състоянието му. Точно като с николета и божинов и ко.
Кво значи, че те/тя му проваляла кариерата? Да не го дрогира вечер я? За алкохола съм съгласен, това е опиат. Това обаче, че някой ти харчи парите и ти отнема 1 час за секс, как точно проваля дадена кариера?

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 13 фев 2018 17:28

Кейн е доста дървен и не бих го слагал в едно изречение с Адриано. Бразилецът беше нападател от друга величина. Беше силен физически (направо си беше чудовище), имаше силен удар и голов нюх. Хари Кейн изпъква заради отбора си, докато Адриано влачеше отбора си. Стилът на Адриано е близък до този на Ибрахомович.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 фев 2018 17:34

Точно пък Спърс понеже играят с Фиго, Верон и Камбиасо, а за партньор му е Бобо Виери. Той пък горкия Адриано играеше със Сон и Дембеле :lol:

Наистина е кощунство да се слагат в едно изречение. Единия е циганин с талант и нула мозък и понеже това не е достатъчно явно, психика също 0.
Кейн си е абсолютно завършен нападател. Топ нападател!

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”