Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот vaskonti » 11 апр 2013 10:42

doktora25 написа:
vaskonti написа:ЕХООО!
Три път те питам нещо, ти пак ми развяваш лозунги за независимост и щастливо бъдеще! Питам те какво е построено за тия 2.5 милиарда лева и наистина ли смяташ, че цялата тая сума е отишла в Белене? Аз се хващам на бас на всичко, че там са отишли не повече от 30% от тия пари! Питам те - къде са останалите! Къде са 250млн евро? Къде са още 36млн. щети? КЪДЕ са, Станишев?

Е, аз ли да знам? Знам само, че има построена напълно лицензирана площадка, каквато е илюзорно да се смята че може да бъде построена в близко бъдеще в Козлодуй или на някое друго място. Има си също така и прокуратура която да установи, ако има някакви нередности с тези пари. Напълно е възможно да има нередности, само че не сме ние двамата тези, които са наясно с тях.

Ами ето - при първата сериозна проверка лъснаха 250+36 млн евро. И това е само от една сделка. А кой знае още колко такива има? Но ти изобщо дори не забелязваш това, ти си се вторачил в ГЕРБ и изобщо не желаеш да видиш какви са ги вършили БСП!
И какво - тая площадка струва 2 милиарда ли? Егати площадката, егати нещото!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 11 апр 2013 10:48

petko.h.markov написа:Белене не трябва на страната а на станишев-ако ме разбираш какво ти казвам.От цялата инсталирана
мощност в България сега работи само 30% -тогава за какво са ти още.То няма работеща икономика няма потребление
Бог да пази България от такива хора!

Отговори ми на един въпрос. Преди 30 години не е ли имало икономика и потребление? Защо считаш че икономиката ни трябва да продължи да затъва, вместо да се стремим да достигнем тогавашните равнища чрез привличане на чуждестранни инвестиции например? Хубаво, ще намалим мощностите до изравняване с потребностите на пазара, но при положение че до 20-тина години най-късно ще сме затворили мощностите в Козлодуй и трите големи тец-а и очевидно ще се появи недостиг, кой ще иска да инвестира в страна с недостиг на електроенергия?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 11 апр 2013 10:54

Вероятността да гласувам преди 30 дни беше 50/50, но ако изборите бяха днес съм 90/10 да не гласувам. Аз съм отвратен от политиците, в България няма ляво няма дясно, има един голям хаос. Всеки говори за предишните това направили онова направили, колко от вас видяха тези 2 милиарда изхарчени видяхте ли някакви документи. Вярваме сляпо на тези и онези без някакви доказателства. ПОдкрепям Варна на бюлетината ми ще пише ПРОТЕСТ защо ли, онзи ден слушам политиците как се мазнят ама недейте така то трябва да се гласува, то незнам си какво, значи нещо ги е страх миличките от протестния вот на 12 май. Хареса им толкова години на хранилката, всяка година да си купуват нови Мерцедеси, БМВ . а политиците в Швейцария ходят с автобуси и трамваи, отделно ББ писка за хеликоптерите ама ден през ден е на него. Изобщо каквото и да си говорим нещата се повтарят винаги на избори. Защо медиите не извадят от преди 4 години обещанията на всеки един пишман политик от всяка една партия и да видим какво са свършили, защото мене асфалта и чакъла не ме храни, щял съм да отида по бързо до морето, какво море какви 5 лв, нямам пари за хляб да не говорим за гориво, аз съм просто един голям глупак че се прибрах от щатите мислейки си за семейство и родина........
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Мнениеот moras70 » 11 апр 2013 11:00

не мисля,че има нужда от тази анкета-изборите са ясни отсега-БОКО ПЪРВИ ЛЕНТОРЕЗЕЦ СИ ГИ Е КУПИЛ.Все пак в българия живеем,страната на абсурдите и мафията.
Варна мрази софия

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 апр 2013 11:07

doktora25 написа:
petko.h.markov написа:Белене не трябва на страната а на станишев-ако ме разбираш какво ти казвам.От цялата инсталирана
мощност в България сега работи само 30% -тогава за какво са ти още.То няма работеща икономика няма потребление
Бог да пази България от такива хора!

Отговори ми на един въпрос. Преди 30 години не е ли имало икономика и потребление? Защо считаш че икономиката ни трябва да продължи да затъва, вместо да се стремим да достигнем тогавашните равнища чрез привличане на чуждестранни инвестиции например? Хубаво, ще намалим мощностите до изравняване с потребностите на пазара, но при положение че до 20-тина години най-късно ще сме затворили мощностите в Козлодуй и трите големи тец-а и очевидно ще се появи недостиг, кой ще иска да инвестира в страна с недостиг на електроенергия?

Кой ти казва че 3-те ТЕЦ-а ще ги затворят след 20г?ТЕЦ-1 е построен миналата година ТЕЦ-2 има 2-блока на 10г
ТЕЦ-З му правиха рехабилитация преди 10г.Абе ти въобще стъпвал ли си някога в ТЕЦ или АЕЦ. Бъдещето
е на енергоикономични производства.Никой не прави старите съветски глупости.А такова потребление което имаше
преди 25-40г няма никога да има.По цял свят хората инвестират в икономия на ток

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 11 апр 2013 11:22

Пак ли я подновихте тази анкета - ставате вече смешни! :P :P :P :P :P :P :P :P Какво искате да изкарате тези от психиятрията Атака първа сила.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 11 апр 2013 11:23

Е дайте и възможен отговор:
* Няма да гласувам , защото всички са еднакви и който и да спечели е все едно и също.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 11 апр 2013 11:24

doktora25 написа:
vaskonti написа:Значи за теб проблемът не е, че БСП са потурчили над 2 милиарда лева, а че ГЕРБ не е извадил още пари, така ли? :shock:

Точно така. :| АЕЦ Белене е национална кауза, която ще гарантира нашата енергийна независимост, по-евтин ток в бъдеще, шанс да бъдем високотехнологична страна, физическото оцеляване на цял един град и региона около него. Известно е че този проект ще струва 20 млрд и в това че БСП е инвестирал вече 2 от тях не виждам абсолютно нищо лошо, но явно ГЕРБ казва "Не" на всичко това, което изредих.

Глупости говориш. Белене не е никаква кауза, а далавера на комунистите начело с Р.Овч.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 11 апр 2013 11:25

Всички са маскари !!
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 11 апр 2013 11:27

florentin_petre написа:Вероятността да гласувам преди 30 дни беше 50/50, но ако изборите бяха днес съм 90/10 да не гласувам. Аз съм отвратен от политиците, в България няма ляво няма дясно, има един голям хаос. Всеки говори за предишните това направили онова направили, колко от вас видяха тези 2 милиарда изхарчени видяхте ли някакви документи. Вярваме сляпо на тези и онези без някакви доказателства. ПОдкрепям Варна на бюлетината ми ще пише ПРОТЕСТ защо ли, онзи ден слушам политиците как се мазнят ама недейте така то трябва да се гласува, то незнам си какво, значи нещо ги е страх миличките от протестния вот на 12 май. Хареса им толкова години на хранилката, всяка година да си купуват нови Мерцедеси, БМВ . а политиците в Швейцария ходят с автобуси и трамваи, отделно ББ писка за хеликоптерите ама ден през ден е на него. Изобщо каквото и да си говорим нещата се повтарят винаги на избори. Защо медиите не извадят от преди 4 години обещанията на всеки един пишман политик от всяка една партия и да видим какво са свършили, защото мене асфалта и чакъла не ме храни, щял съм да отида по бързо до морето, какво море какви 5 лв, нямам пари за хляб да не говорим за гориво, аз съм просто един голям глупак че се прибрах от щатите мислейки си за семейство и родина........

Още един привърженик на ДПС - когато не се гласува, това е в полза на ДПС

Върни се в “Архив”