Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот bobonikolov » 29 авг 2012 16:58

PR_CSKA написа:В блиц писаха че Борисов е отказал офертата :roll: :roll: :roll: :roll: , в спортал пък че частен съдия изпълнител ще взима автобуса :roll: :roll: :roll:

Рейса не знам как ще го вземат.До колкото знам е на лизинг.Същата е и историята май и с колите( Грейт Уол)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 авг 2012 17:27

Ще вземат каквото има! Автобуса и колите и тях ще вземат, не си плащате...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 29 авг 2012 17:28

Рейса е при нас от 5-6 години. Отдавна трябва да е изтекъл договора. Друг е въпроса титан дали са плащали редовно. Честно да ти кажа дреме ми за рейса в тази ситуация. Автобуси под път и над път. Дано не вземат лиценза за Европа. Че без международните мачове е няк си бозаво. От друга страна ще спестим малко парици от гостуванията че доста солено излизат с самолетния билет, хотела, къркането и билета за мача. + това подарак и за жената.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 29 авг 2012 17:36

То ние стадион нямаме, играчи, а от скоро и кордиатор та сме се притеснили за 1 автобус.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 авг 2012 17:45

Представителят на новото акционерно дружество „ЦСКА Възраждане” Красимир Георгиев призна пред Novsport.com, че е получил отказ, макар и в неформален разговор, по отправеното предложение към „Титан” вчера.

„В неофициален разговор, да”, потвърди Георгиев. „Г-н Борисов каза, че не го устройват тези параметри, но ние очакваме официално становище от тях и евентуално ако имат някакво друго предложение, да ни го кажат.”

„Ние се разбрахме с другите колеги от Инициативния комитет да изчакаме до петък до края на деня, да видим дали ще имаме отговор. В събота и неделя сме си насрочили няколко оперативни срещи, в които ако нямаме отговор, да решим какво правим. Ако имаме отговор, най-вероятно ще започнем да работим по това, което те са казали – да, не, по някои въпроси за дообсъждане. Естествено, ние сме си дали в нашето предложение нашето виждане за начина на нещата и е нормално в едни коректни разговори да чуем тяхното”, добави той.

На въпрос как му се струва този отказ, дори в неформален разговори, хотелиерът отговори: „Предполагам, че те ще го дообсъдят на ниво собственици – Иво Иванов и Димитър Борисов – и ще излязат с официално съобщение. Може би от тяхна страна беше малко прибързано да кажат, че ще отговорят в рамките на деня.”

Упс...

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 29 авг 2012 17:51

Един от сините колеги беше пуснал тема за лиценза ви, но бързо и логично му я изтриха. Аз си поствам мнението тук, защото някой от колегите Левскари много нещо са се "изнервили" покрай вашите финансови трудности и не е зле леко да се поуспокоят, за което се надявам мнението ми да помогне. :) Ако някой модератор го счита за не на място, ще действа:

"Дори да предположим, че някой би взел лиценза на ЦСКА, какво толкова очакваме да стане, че постоянно се дъвчем в тоя форум:

Вариант 1 - ЦСКА купуват лиценз от друг отбор и пак са в А група. Ще има подигравки известно време (тип Локо Пд към Ботев), но нищо няма да се промени.

Вариант 2 - ЦСКА започва от някоя от долните групи (мисля, че В е логично, но дори и по-надолу да е), като след 2-3 години пак е в А група и пак ще е толкова съперник на другите отбори, колкото беше и е в близките години.

Така че, не виждам причина да смятаме, че едно взимане на лиценза ще затрие ЦСКА, да не говорим, че ми е съмнително, че ще ни е толкова приятно, колкото изглежда на прима виста.

Реално за нас, Левскарите, е по-добре да има ЦСКА в А група, левитиращ и без много претенции, за да можем да побеждаваме и градим превъзходство. Но няма да е много сладко. Просто нито с Ботев, Литекс, Лудогорец и т.н. няма да е същото.

Ако разсъждаваме от гледна точка на справедливост е различно, но никой от нас не може да разбере колко реално са извън правилниците нещата в ЦСКА или дали са извън, защото като знам какви правилници и закони се пишат в България... Избива ме на съмнения.

Като цяло поведението на собствениците на ЦСКА е некоректно, но това си го признават и червените."

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 авг 2012 19:41

Нито един от двата варианта не може да се случи защото противоречи на наредбите.Явно не си запознат.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 29 авг 2012 21:12

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Левскари, приятели мой-вадете вазелина :evil:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 29 авг 2012 21:25

шивача написа::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Левскари, приятели мой-вадете вазелина :evil:

Ще извадим като нямате пари ще ви услужим

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 30 авг 2012 08:46

onegavon написа:Нито един от двата варианта не може да се случи защото противоречи на наредбите.Явно не си запознат.

Не съм. Не ми се налага да чета наредбите на БФС. Нямам и желание.

Достатъчно ми е да знам, че каквито и да са наредбите, могат да бъдат заобиколени при желание. За силните отбори на деня. Сред които винаги са нашите два, за добро или лошо.

Исках просто да кажа, че ще се направи всичко възможно ако се налага ЦСКА да бъде ваден от А група (това важи при аналогична ситуация и с Левски) това да не се случи, а ако все пак стане, то тогава до 2-3 години всичко ще е по старому. Така че е безмислено да го мислим и да спорим.

Върни се в “Архив”