todorakis написа:Хора и аз сега разбрах.В началото не се усетих проблем ли ще е да се включа.
Кой отбор избираш за последният оцелял от изминалият кръг?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
todorakis написа:Хора и аз сега разбрах.В началото не се усетих проблем ли ще е да се включа.
Rivaldo10 написа:Аз редовно си имам поне по един Х, който ми носи само точица. Рекорда ми е 4 Х - 4 точки за един кръг.![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:enguerino написа:Слабо
Добре е, щом те прескочих най-накрая в класирането (към 20тия кръг) ще мога да дръпна и аз![]()
enguerino написа:JackPackage написа:enguerino написа:Слабо
Добре е, щом те прескочих най-накрая в класирането (към 20тия кръг) ще мога да дръпна и аз![]()
Е че ти до предишния кръг си беше преди мен
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
enguerino написа:Мани само в средата се движим, тъкмо бях скъсил дистанцията с лидерите и тоя кръг пак... Не помня кога за последно имах повече от 10т и дори и да съм имал са били 2 3 мах
kokic1986 написа:Абе аз не знаех , че пак сме започнали "познай победителя" отначалоДали ще мога да се включа от следващия кръг или си изпуснах шанса
kacho1914 написа:kokic1986 написа:Абе аз не знаех , че пак сме започнали "познай победителя" отначалоДали ще мога да се включа от следващия кръг или си изпуснах шанса
Аз нямам нищо против да се включиш и без това всички продължаваме.
P.s. забравил си да включиш Would в класирането,човека има бан и за това не може да пише в форума,има прогнозите за три кръга на страница 168
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта