Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот milen.hristov » 10 авг 2013 21:44

Der Schmarotzer написа:
milen.hristov написа:
Der Schmarotzer написа:Вече тотално ми се затвърди мнението, че Сирака трябва да се разкара час по-скоро от Левски. Същия е като Стойчо. С тоя сърбин тотално ще омаскарят отбора.

Добре де, предложи ти тогава директор и треньор (но да имат поне половината успехи на Сираков), както и да е ставал повече пъти шампион на някое първенство от Йоканович

Не е задължително да има повече успехи от който и да е било. Топмьолер, Шеффер, Купер,тези се сещам на прима виста. И тримата не са печелили кой знае какво като количество, но като качества стоят над всички които в момента са в БГ-то треньори. Матиас Заммер също е вариант. Само, че с тези НСПП-то няма как да си върти делаверите. Да припомня само Р. Абрамчик, някой спомня ли си защо се махна от Левски? Отборът беше първи с 1 или 2 загубени точки под негово ръководство. Споменте си какво направиха турците и сега какво правят китайците - много пари, но само с качествени треньори и резаултатът е налице. В Турция бяха едни от най-добрите треньори в света, в Китай вървят по същите стъпки. А нашите - днес Сульо утре Пульо, след това идва Иртиш, и нови географски открития. И не ми давайте пример само с Матеус - той е не треньор, а клоун. Колкото беше добър футболист, толкова е нещастен като треньор.

ок, приемам. а за директор[/quote]
Всеки един от посочените по-горе от мен би свършил страхотна работа - трябва да му се даде цялата спортно-техническа власт - мениджър от английски тип, както е в големите клубове. Това "животно" спортен директор сякаш е правено за делавераджиите, които да си измиват ръцете с треньорите. Това важи особено за БГ клубовете, да не цитирам имена. Освен порочната структура има и една друга реалност - липсата на пари. Това обаче вече е проблем на собственика, който и да е той. Т.е. на Левски му трябват освен необходимите играчи, за които тук всички са съгласни, и собственик с пари, и мениджър, който да ги пръска разумно и правилно. От всичко изброено отборът няма нито едното. Остана му само публиката. Аз и затова бях твърдо против бойкота при гостуването на "Ботев" (кой и защо го измисли и го наложи, това вече е друга тема). Т.е. както казва един съфорумник и е много прав, докато са БаткОFF и Тончо, а сега и другото леке с тях - НСПП, няма да прокопсаме. Дори при поредица не лоши резултати, отборът няма да е това, което всички искаме. Трябва да го разберете това, написах преди доста време за КСПП-то, че е флагман на мутрочалгарската култура, това важи с пълна сила и за НСПП-то. Той е също такъв типичен представител на чалгизацията на обществото, но от синята страна, макар че те нямат цветове. Докато той има нещо общо с Левски, отборът ще бъде такъв какъвто е от последните десетина години - с всички върхове и падения. Sorry, aз съм левскар 4-то поколение, децата ми също са левскари, но това не е моят Левски. И сега ме боли когато падаме, и се радвам когато бием, но това не е моят Левски. Мутрочалгарщината не е част от Левски и никога не трябва да бъде.[/quote]
В Англия, те първа ще берат плодовете, на тази длъжност мениджър и те няма да са никак сладки. Длъжност провалила се абсолютно на всякъде по света (няма голям отбор в света, да залага на това) включително и в България

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 11 авг 2013 08:27

Смятай колко е сгрешено всичко в нашия отбор,след като най-скъпата ти покупка е извън групата за мача!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 11 авг 2013 08:40

тая покупка е пален дърводелетс такива в групата закакво да ги взима тренера :) :) за счистач на тоалетните на герена става само тоя силва мое мнение :) ;)

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 11 авг 2013 08:47

Абсолютно съм съгласен,но това е доказателство какви золуми могат да направят куп лаици във футбола,харчейки чужди пари.И колко време след това ще трябва да търпим недоразуменията в отбора.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 11 авг 2013 10:47

ще тарпим докато не се замислят и махнат тея дарводелси :) и какво става с тая селекция чета кавдански от локото може да се заварне на герена но и да доиде само тои няма да ни варши работа още един бранител ще ни трябва добар за да можe da драпнем в класирането сащо и един поне халф кат марсинио от цецка примерно да отваря пространства и горе доло ще скалапим положeнието според мен нз колега ти кво мнение имаш по въпроса ;) и дано да се размардат и тая седмица наи важно неска да бием заралии и да доидат или доиде някои играч нов :roll: :)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 авг 2013 11:22

blue atak написа:ще тарпим докато не се замислят и махнат тея дарводелси :) и какво става с тая селекция чета кавдански от локото може да се заварне на герена но и да доиде само тои няма да ни варши работа още един бранител ще ни трябва добар за да можe da драпнем в класирането сащо и един поне халф кат марсинио от цецка примерно да отваря пространства и горе доло ще скалапим положeнието според мен нз колега ти кво мнение имаш по въпроса ;) и дано да се размардат и тая седмица наи важно неска да бием заралии и да доидат или доиде някои играч нов :roll: :)

на какъв език пишеш бе братле нищо не ти се разбира. :) :) :)
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 11 авг 2013 11:33

Преди да се купува вратар не е ли редно, да се даде шанс
на М. Иванов в няколко мача, и тогава да мислим за нов.
При ограничен бюджет точно този пост да е най-важен
към момента нещо не ми се връзва.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 11 авг 2013 11:39

Без кинти няма как да правиш селекция. Да не говорим,че и скаути нямаме явно. Левски е в огромна криза и тя е организационна и финансова. С тези футболисти успехи не можем да гоним,а за нови нямаме пари. Чакаме 3 месеца за защитници,защото нямаме пари да купим. Разчитаме само на свободни агенти,но и на тях не можем да плащаме заплатата. Нека Борат и Насо Фейса да излезнат и да кажат : пари нямаме,ще действаме както можем. Поне да си знаем. Не да ми обясняват,че гледат 150 човека и само Йока да каже нещата както са : харесали сме футболисти,но бюджета е ограничен и не можем да си ги позволим.
110 години любов!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 11 авг 2013 11:45

Какво става със защитника? Ще взимаме ли или ще си караме с подвижни дървета :mrgreen: ?

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 11 авг 2013 11:49

Най-добре да инвестираме парите в адвокати. Гоним тези с най-високите заплати без да им дадем и стотинка и ще ги разкатаваме, докато им писне. :twisted:
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Архив”