Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Аз съм доволен от политиката на "синия"отбор

Мнениеот svence » 12 юли 2009 16:15

PFC Litex написа:
svence написа:еми за едното име мисля че не си струва да се дават полувин милион евро.

Тогава защо дадохте за името Бистрон 500 000 евро?

Бистрон тогава е бил на 26-27 години и има 185 мача в Чехия и 8 гола за 6-7 сезона и е станал 1 път шампион на Чехия, при това не със Спарта или Славия, а с Баник. Разликата в годинките е около 4-5. Друг е въпросът, че в Левски не показва това което е правил в Баник.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

viroglav
Контакти:

Re: Аз съм доволен от политиката на "синия"отбор

Мнениеот viroglav » 12 юли 2009 16:16

В съвременният футбол 500 000 евро отдавна не са сериозна сума. Само ние тука в България се залъгваме, че са голямо богатство. Принципът в тази игра винаги е бил, че трябва най-напред да хвърлиш пари напред, за да намериш зад теб. Тука обаче ни промиват мозъците, че нещата трябва да се правят винаги на принципа - от нищо нещо, това е истината и за ЦСКА, и за Левски. Вътрешното първенство се е обезценило до такава степен, че в Европа никой не му обръща внимание. Каква е радостта за феновете, ако на десет, петнайсет години български отбор достигне четвъртфинал за УЕФА или влизане в групите на ШЛ, а през останалото време в ЕКТ ни пребиват отбори, които преди време не ги брояхме за живи. Най - напред трябва да бъде преборена корупцията, защото като го купите примерно тоя Жоб защо ще ви е, да играе в мачове, в които и без него резултатът ще е ясен. Селекция за ЕКТ не се прави две седмици преди мачовете, прави се най - малко половин година преди това. Извинявам се, ако съм ви нарушил спокойствието в синия форум, целта ми не е да се заяждам. 8-)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Еньо Кръстовчев

Мнениеот zlatan » 12 юли 2009 16:17

когато изгонихме радимов нали помните случилото се с него капитан на СБОРНАЯ ах кокалче кокалче.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 12 юли 2009 16:18

И аз мисля,че Еньо е способен да запълни поне до някъде дупката в центъра на нападението ни.Това, че не му се дава шанс, е уникланата глупост предвид тоталната липса на кадри на предни позиции.
Че бил любител на заведенията и забавленията, не ми се струва да е достатъчно солиден мотив за забиването му в дубала. И Марадона беше наркоман и женкар,но влезе в топ 10 на най-великите футболисти на всички времена!И аз обичам да пийвам с компания,но като съм на работа, успявам да си върша задълженията!
Изображение

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Дайте мнение за ....

Мнениеот Pro-European » 12 юли 2009 16:18

Това са моите оценки по 6-балната:

Батков: 3.50 (не финансира адекватна за амбициите ни селекционна политика и говори прекалено; все пак инвестира нещо в база, общежития за децата и школата);

Боримиров: 5.00 (умерен е, интелигентен; много по-добър вариант от самовлюбения Сираков; има какво да доказва; трябва да се види как ще действа когато собственика му отпусне бюджет за покупка на футболисти);

Велев: 5.00 (млад треньор; на пръв поглед изглежда че няма стратегиески поглед върху играта, но дано да грешим; заслужи си допълнителен кредит на доверие);

Баждеков: 4.00 (има визията и поведението на функционер; това че ръководи счеоводството не го прави голям финансист; няма против него, но не мога да се включа във вълната, която го обсипва с похвали)

Да не се заблуждаваме -
най-трудно е на Велев и Боримиров.
Останалите ще излязат сухи от каквато и да е ситуация.
Това е скромното ми мнение ;)
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 юли 2009 16:21

bacedesko написа:
Cesc Fabregas написа:
petarivanov1985 написа:Да ви кажа честно аз съм болен левскар,но вече се чудя дали няма да е по-добре да изтърпим още един срам,но Хрущяла да се махне и да дойде един кадърен и можещ треньор.С този идиот не може да очакваме нещо повечекато стил и игра.

Мдааа,само от андорците да не е...от следващия съперник нека отпаднем,ако е 100% сигурно,че ще махнем Велев!донякъде съм съгласен с тебе! :idea:

Е'баси левскарите сте и двамата.........с чорбарски сърчица.
Готов съмда жертвам 1 сезон,но да имаме 2-3 далеч по-успешни! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 12 юли 2009 16:29

Cesc Fabregas написа:
levski_777 написа:Доколкото разбрах от интервю на БАТКОВ ще го продадат

Не се е разбрал със Венци Стефанов,и затова е пратен в дубъла! :x

АХА ясно :)

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 12 юли 2009 16:30

[/quote]Готов съмда жертвам 1 сезон,но да имаме 2-3 далеч по-успешни! ;)[/quote]
По-миналия сезон бе жертван но една глупост на Батков,въпреки че ни направи шампиони ни върна с години назад в развитието ни.
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 юли 2009 16:32

milen.hrisrov написа:
Готов съмда жертвам 1 сезон,но да имаме 2-3 далеч по-успешни! ;)[/quote]
По-миналия сезон бе жертван но една глупост на Батков,въпреки че ни направи шампиони ни върна с години назад в развитието ни.[/quote]
Съгласен съм!Миналия сезон обаче не беше жертван правилно,а именно не махнаха Велев! :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
petarivanov1985
Контакти:

Мнениеот petarivanov1985 » 12 юли 2009 16:34

bacedesko написа:
Cesc Fabregas написа:
petarivanov1985 написа:Да ви кажа честно аз съм болен левскар,но вече се чудя дали няма да е по-добре да изтърпим още един срам,но Хрущяла да се махне и да дойде един кадърен и можещ треньор.С този идиот не може да очакваме нещо повечекато стил и игра.

Мдааа,само от андорците да не е...от следващия съперник нека отпаднем,ако е 100% сигурно,че ще махнем Велев!донякъде съм съгласен с тебе! :idea:

Е'баси левскарите сте и двамата.........с чорбарски сърчица.

Да ти кажа предпочитам да се жертва един сезон,но да мога после да гледам този Левски,който аз(а и всички останали левскари)искам да гледам!!!Не искам да гледам това жалко подобие на футболен отбор,което представляваме в момента!!!

Върни се в “Архив”