Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2024/25
На Ипсуич бтв към 60-70% от точките са им като гости на отбори от горната половина на таблицата, а по-голямата част от останалите като домакини, но пак на по-тегави отбори. Явно само така могат. Всъщност единствената им домакинска победа май е срещу Челси.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Мисля че днешното представяне трябва да сложи точка на експериментът Мареска и "идеите" му за футбола. Само че не вярвам да се случи. При Роман такъв човек нямаше да стъпи на Моста, освен като треньор на гостуващ средняк.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Мисля че днешното представяне трябва да сложи точка на експериментът Мареска и "идеите" му за футбола. Само че не вярвам да се случи. При Роман такъв човек нямаше да стъпи на Моста, освен като треньор на гостуващ средняк.
Ще Ви липсва добрият руснак Роман... и вие ся се натресахте на американски бизнесмени като нас.. Честити да са ни...
Яко тото в последните три кръга.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Имаше чист фал на Ван дайк при втория гол. Изблъска с ръце играч на Уест Хям, преди да вкара. 
Рашка капут, Буданов салют ! 
RMCF написа:Тия сериозно ли ще паднат 2 пъти от Ипсуич? :lol: :lol:
При Мареска няма невъзможни неща, изпусна сумати точки в мачове, в които уж отбора гази и реди положения след положения, но не си взема никакви поуки, голям идиот, напомня ми в това отношение на един друг мениджър :D
CHELSEA
Като стана въпрос за изпуснати положения:

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ем при тая статистика няма как треньора да е виновен. 
Има реална възможност Юнайтед да завършат 17-ти във ВЛ. :lol:
Свраките кълват лошо...
Ирония или не, Ман.Ю както могат да завършат 17ти, така могат да спечелят и ЛЕ, с което да си осигурят място в ШЛ. И аз мисля, че ще хвърлят всички налични сили за това.
Ирония или не, Ман.Ю както могат да завършат 17ти, така могат да спечелят и ЛЕ, с което да си осигурят място в ШЛ. И аз мисля, че ще хвърлят всички налични сили за това.