Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот tevez » 14 юни 2012 11:32

Даниел Младенов почти сигурно ще си тръгне от „Георги Аспарухов“. Крилото, което пристигна от Кюстендил преди две години, направили силен първи сезон със „синята“ фланелка, като записа 42 мача във всички турнир, в които отбеляза десет гола. През миналия сезон обаче той загуби титулярното си място, като се появи в 19 мача и отбеляза едва две попадения.

Дано да е вярно!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 юни 2012 11:37

THE G.A.M.E написа:
pechelish написа:
fen na batmanlevski написа:Селекцията е пълен провал, доведоха още по големи некадърници от наличните. Калво беше като Меси сравнение с тея недоразумения. Докато Тоньо е в Левски, Левски няма да го бъде, като почнат мачовете ще бъдем разкрити и всички ще ревете от Тоньо. За Европа резила ще е още по голям и от Търнавския...

Това имах предвид.

И как по-точно ги разбрахте, че тия- новите, са некадърници ?
Я споделете, колко мача сте им гледали ? ... :?

Как да им гледаме мачове като вземаме такива играчи които не са играли от половин година или от повече?За мен трансфера на Ангелов нямаше смисъл все пак е на 35 години оня ганаец и той я играл я не французина и той.Това ли ни е селекцията?Дърти и резерви?До тука само Прохазка е добър трансфер.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 14 юни 2012 11:43

tevez написа:Даниел Младенов почти сигурно ще си тръгне от „Георги Аспарухов“. Крилото, което пристигна от Кюстендил преди две години, направили силен първи сезон със „синята“ фланелка, като записа 42 мача във всички турнир, в които отбеляза десет гола. През миналия сезон обаче той загуби титулярното си място, като се появи в 19 мача и отбеляза едва две попадения.

Дано да е вярно!

Дано! Следват Станчев и Милиев, а за Башлиев все още имам някои колебания. При кадърен треньор от него може и да излезе футболист. Радвам се, че от както Тонев дойде започнахме да освобождаваме "вечните" и "млади" таланти, които бяха на хранилка в Левски с години, визирам Балтанов и Огнянов.

Потребителски аватар
fen na batmanlevski
Контакти:

Мнениеот fen na batmanlevski » 14 юни 2012 11:45

plamen_ol написа:
tevez написа:Даниел Младенов почти сигурно ще си тръгне от „Георги Аспарухов“. Крилото, което пристигна от Кюстендил преди две години, направили силен първи сезон със „синята“ фланелка, като записа 42 мача във всички турнир, в които отбеляза десет гола. През миналия сезон обаче той загуби титулярното си място, като се появи в 19 мача и отбеляза едва две попадения.

Дано да е вярно!

Дано! Следват Станчев и Милиев, а за Башлиев все още имам някои кол****ия. При кадърен треньор от него може и да излезе футболист. Радвам се, че от както Тонев дойде започнахме да освобождаваме "вечните" и "млади" таланти, които бяха на хранилка в Левски с години, визирам Балтанов и Огнянов.

Да и обираме аматьорите на Европа от долните дивизии. Ако не беше жалко щеше да е смешно...
Вън капитализма от България.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 юни 2012 11:50

Хайде без тъпи мнения от сорта тоя не ставал, тоя бил по-голям ботушар от досегашните и т.н. И аз храня, но поне изчаквам да се провалят. Но да го правиш, още преди човекът да е излязъл на първата тренировка, е доказателство за това, че ти липсва нещо. Същото нещо е и да направиш фен тема на играч, който за първи път чуваш и не си изгледал 5 мача с фланелката на твоя отбор.
Както и да е. Знам, че само напразно амортизирах клавиатурата за да напиша това, тъй като керванът ще продължи да си върви. Продължавайте да плюете по селекцията.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 юни 2012 12:04

тоя Прохазка ми е оставил добри впечатления, добър трансфер се очертава, пелето също не е лош, но другите изглеждат така, сякаш да има нещо за пред феновете
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 юни 2012 12:07

Тонев ще е в Левски до септември месец (края на предварителните кръгове за ЛЕ).След това или ще бъде наритан от феновете или ще трябва да плаща на София-Запад за да си траят по модела "Гонзо".
Дано все пак да греша , но мисля , че на есен ще откриваме нови територии пак . Явно на Тара не му се дават пари да замаскира цирка с ВТБ и ЛОКОМОТИВСКИЯ ПАРАШУТИСТ .

ПП След ТОНьО се гответе за Гонзо .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 14 юни 2012 12:10

За какви пари вземаме Прохазка? Аз ли съм пропуснал някъде да прочета или не е излизала въобще такава информация?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 юни 2012 12:10

zlobul написа:Тонев ще е в Левски до септември месец (края на предварителните кръгове за ЛЕ).След това или ще бъде наритан от феновете или ще трябва да плаща на София-Запад за да си траят по модела "Гонзо".
Дано все пак да греша , но мисля , че на есен ще откриваме нови територии пак . Явно на Тара не му се дават пари да замаскира цирка с ВТБ и ЛОКОМОТИВСКИЯ ПАРАШУТИСТ .

ПП След ТОНьО се гответе за Гонзо .

по-скоро ще се върнат Наско и Мъри, това ще е последни коз на агента преди да му налетят и СЗ дори :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 юни 2012 12:11

BLUE CHAMPIONS написа:За какви пари вземаме Прохазка? Аз ли съм пропуснал някъде да прочета или не е излизала въобще такава информация?

Не е излизала изобщо новина за трансферна сума . Та той вчера мина мед.прегледи и днес трябва да подпише , ама за колко ...един Господ знае .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Архив”