Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот blue avalanche » 25 яну 2012 13:37

wilge написа:
Donald Duck написа:
BadBoy написа:като го гледам на снимките тук http://www.google.bg/search?hl=bg&clien ... -d-waa1_Eu и на актуалните снимки от днес, то доста е напълнял, каква е причината нямам идея, все пак говорим за 19 годишно момче, а не за 28-29

Наистина Зезиньо е надебелял.Може би, защото не играе често, не знам.Като по-млад на първата снимка ми прилича малко на Кристиано Роналдо, а сега направо е одрал кожата на бразилеца Роналдо.Да не би да са роднини?! :lol:

Там в тази жега всички ходят почти голи. Плюс плажове, самба, вечерни разходки по крайбрежната ивица, прекрасно настроение. Безкраен празник. Не се знае кой коя къде е срещнал. Роналдо е богат мъж, при това известен. Колко бразилки биха му се опрели. Сигурен съм, че още много младежи и девойки приличат на него.

Трябва да я е срещнал на 15г. ;)

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 25 яну 2012 13:43

Аз мисля че ако е занемарен футболист ще са ни го продали отдавна без пазарлък.Да го видим първо какво може и как ще се внедри в отбора пък тогава да го одумваме.То сега ще му е доста студено и може да се е пооблякъл доста.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 яну 2012 14:12

Официално- Левски продаде Арс на китайци

Нападателят парафира тази сутрин с Тянджин Теда

Левски официално се раздели с нападателя Сьорд Арс тази сутрин. Холандецът парафира с китайския Тянджин Теда и през следващите три години ще играе в Азия.
Арс остана извън сметките на новия треньор на сините Николай Костов и бе поставен в трансферната листа, само шест месеца, след като пристигна на Герена.
Лалето успя да забие шест гола в А група, а в същото време бе точен на два пъти в срещите със Спартак Търнава от турнира Лига Европа.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 яну 2012 14:29

tevez написа:Официално- Левски продаде Арс на китайци

Левски официално се раздели с нападателя Сьорд Арс тази сутрин. Холандецът парафира с китайския Тянджин Теда и през следващите три години ще играе в Азия.
Арс остана извън сметките на новия треньор на сините Николай Костов и бе поставен в трансферната листа, само шест месеца, след като пристигна на Герена.
Лалето успя да забие шест гола в А група, а в същото време бе точен на два пъти в срещите със Спартак Търнава от турнира Лига Европа.

"Според информациите "сините" ще приберат около 150 хиляди евро за трансфера.
Арс мина медицински прегледи вчера, а днес подписа договора си. Треньор на тима е сънародника на нападателя Ари Хан. Именно поради тази причина Арс избра китайския клуб. Той имаше оферти от ВВВ Венло и Айнтрахт Франкфурт, но предпочете финансово по-изгодната оферта на Тянцзин Теда."

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 яну 2012 14:34

topchaki написа:Аз мисля че ако е занемарен футболист ще са ни го продали отдавна без пазарлък.Да го видим първо какво може и как ще се внедри в отбора пък тогава да го одумваме.То сега ще му е доста студено и може да се е пооблякъл доста.

Със сигурност има качества. И то безспорни. Но откъм физическа подготовка е трагичен. Тези бузи и корема, който е "издул" синята блуза отдолу на Найки, не могат да се скрият. Друг е въпроса, че има много примери на подобни играчи, които са леко над нормата. Спомням си Жардел имаше подобна структура в Спортинг между 2001-2003 г., даже на времето Гибона имаше едно леко заиграване с килограмите. От към умения съм сигурен, че ги има момчето, но се притеснявам за евентуална травма при форсиране на подготовката му. А влизането му във форма ще е през целия полусезон и затова ни го преотстъпват за такъв период от време. За да има игрова практика. Пак казвам, дано да бъркам и опасенията ми да са напразни. Но лично аз съм играл футбол, вярно- в аматьорските групи- но знам, че дори 2 кг над нормата се усещат и рефлектират на скелета и мускулатурата. Още повече, че неговото не е увеличена мускулна маса, а чисто и просто- сланинка...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 яну 2012 14:39

santiliana написа:
topchaki написа:Аз мисля че ако е занемарен футболист ще са ни го продали отдавна без пазарлък.Да го видим първо какво може и как ще се внедри в отбора пък тогава да го одумваме.То сега ще му е доста студено и може да се е пооблякъл доста.

Със сигурност има качества. И то безспорни. Но откъм физическа подготовка е трагичен. Тези бузи и корема, който е "издул" синята блуза отдолу на Найки, не могат да се скрият. Друг е въпроса, че има много примери на подобни играчи, които са леко над нормата. Спомням си Жардел имаше подобна структура в Спортинг между 2001-2003 г., даже на времето Гибона имаше едно леко заиграване с килограмите. От към умения съм сигурен, че ги има момчето, но се притеснявам за евентуална травма при форсиране на подготовката му. А влизането му във форма ще е през целия полусезон и затова ни го преотстъпват за такъв период от време. За да има игрова практика. Пак казвам, дано да бъркам и опасенията ми да са напразни. Но лично аз съм играл футбол, вярно- в аматьорските групи- но знам, че дори 2 кг над нормата се усещат и рефлектират на скелета и мускулатурата. Още повече, че неговото не е увеличена мускулна маса, а чисто и просто- сланинка...

То,пък,Огнянов като беше "строен левент" та... :mrgreen:
ПП.А Марадона си беше прасе!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 яну 2012 14:43

blue avalanche написа:
tevez написа:Официално- Левски продаде Арс на китайци

"Според информациите "сините" ще приберат около 150 хиляди евро за трансфера.
Арс мина медицински прегледи вчера, а днес подписа договора си. Треньор на тима е сънародника на нападателя Ари Хан. Именно поради тази причина Арс избра китайския клуб. Той имаше оферти от ВВВ Венло и Айнтрахт Франкфурт, но предпочете финансово по-изгодната оферта на Тянцзин Теда."

Според мен можеше да вземем поне още 100 хил. евро отгоре, но и това е добре, все пак целта беше да се освободим от Арс, а не да печелим пари от него. :)
Между другото, миналогодишната ни подготовка протече по програма, изготвена от Ари Хаан. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 яну 2012 14:44

затова казвам, че има примери за играчи с подобно телосложение, но те са си им "вродени". И в много случаи даже са им предимство, особено при ниските играчи. Нисък център на тежестта, добра техника и повратливи. Но при нашия случай не е точно така. Това момче само допреди няколко месеца е бил на "фиданка" в сравнение със сегашния си външен вид. А това от спорт не се е получило. Иначе си прав, че много други, с вид на левенти, се оказаха слаби играчи. Но и този вариант едва ли е много удачен...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 яну 2012 15:02

santiliana написа:затова казвам, че има примери за играчи с подобно телосложение, но те са си им "вродени". И в много случаи даже са им предимство, особено при ниските играчи. Нисък център на тежестта, добра техника и повратливи. Но при нашия случай не е точно така. Това момче само допреди няколко месеца е бил на "фиданка" в сравнение със сегашния си външен вид. А това от спорт не се е получило. Иначе си прав, че много други, с вид на левенти, се оказаха слаби играчи. Но и този вариант едва ли е много удачен...

Като сме тръгнали да анализираме,трябва да признаем,че има играчи,които много бързо "влизат във форма".

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 яну 2012 15:39

има примери и в обратния вариант. Много повече
и направил небето синьо!

Върни се в “Архив”