Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Батков: Сираков и Тонев подадоха оставки, Петев остава

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 окт 2013 20:37

Viktor4o_Rs написа:Този Петев е страшен малоумник и тепигьоз - унижиха и го изгавриха пред цяла България, той щял да седи в Левски ? :shock: :shock: :shock: Що за женски полов орган трябва да си, за да останеш след такова унижение, за каквито и пари да става въпрос ? Той не е ли наясно, че няма да го оставят намира и не е желан ? Отделен е въпросът, че Петев няма никаква вина за случващото се при "сините", и че е лесно да му скачат на него, а на Батков никой нищо не му казва и прави. ;)

Петев не беше виновен и не заслужи това отношение, а пишман фенчетата не смеят да направят същото с Борат - ФАКТ.
Петев ако остане няма никакво достойнство - ФАКТ. Андоне от ЦСКА се беше омел още на същия ден (просто аналог).
И накрая: Ако Петев вземе, че вдигне отбора и той завърши втори или трети примерно, но с КАЧЕСТВЕНА игра половината дето одобряваха тая диващина ще викат: Благодарим ви Господин Петев. ФАКТ!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 08 окт 2013 20:42

Stahlgewitter написа:
Блутуг написа:Що за човек е тоя плъх Петев?!След целия резил-продължавал да работи!?!? Той че е страхливец , който не му стиска да кресне на 10-на обикновени фена , при все , че клуба е зад него , ЯВНО И ДОСТОЙНСТВО НЯМА НИКАКВО!!!АМАН ОТ ОТПАДЪЦИ...

Само да те питам гледа ли ситуацията?Тук не става въпрос за страхливец или не.Щеше да стане каде по-лошо ако се беше озъбил.Как пишете мнения ей така за спорта

Защото питаш - отговарям - гледах я директно със звук!!! И напротив- нищо нямаше да стане!След 10 минути нещата щяха да се успокоят ако мишката бе действала адекватно.Не става въпрос за озъбване въобще - СТАВА ДУМА ЗА АДЕКВАТНО ПОВЕДЕНИЕ! Ако искаш потърси разликата.Мога да ти дам многобройни примери. Само кратко изявление на висок тон от типа Аз съм новия треньор на Левски и съм тук за да станем заедно шампиони , защото съм един от вас ...и от този сорт много изтъркани клишета...!Втрещената му физиономия показа страх , а никой не обича страхливците!Това е!
Последна промяна от Блутуг на 08 окт 2013 20:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 08 окт 2013 20:44

Eric_Cantona написа:
ivo77 написа:Интересно защо същите тея не скочат така на Батков?

Щото им дава дозата

какви дози дава бе розАв идиот.
Тодоре умирай,Прашка махай се от Левски
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 08 окт 2013 20:44

Тези псевдо фенове, нищо чудно да го чакат всяка сутрин на паркинга ! Кой нормален би работил в тези обстоятелства ? Иначе сигурно са му скандирали името, когато Литекс би 8:0 ЦСКА !

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 08 окт 2013 20:48

Блутуг написа:
Stahlgewitter написа:
Блутуг написа:Що за човек е тоя плъх Петев?!След целия резил-продължавал да работи!?!? Той че е страхливец , който не му стиска да кресне на 10-на обикновени фена , при все , че клуба е зад него , ЯВНО И ДОСТОЙНСТВО НЯМА НИКАКВО!!!АМАН ОТ ОТПАДЪЦИ...

Само да те питам гледа ли ситуацията?Тук не става въпрос за страхливец или не.Щеше да стане каде по-лошо ако се беше озъбил.Как пишете мнения ей така за спорта

Защото питаш - отговарям - гледах я директно със звук!!! И напротив- нищо нямаше да стане!След 10 минути нещата щяха да се успокоят ако мишката бе действала адекватно.Не става въпрос за озъбване въобще - СТАВА ДУМА ЗА АДЕКВАТНО ПОВЕДЕНИЕ! Ако искаш потърси разликата.Мога да ти дам многобройни примери. Само кратко изявление на висок тон от типа Аз съм новия треньор на Левски и съм тук за да станем заедно шампиони , защото съм един от вас ...и от този сорт много изтъркани клишета...!Втрещената му физиономия показа страх , а никой не обича страхливците!Това е!

Вкъщи пред компа е лесно
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 окт 2013 20:48

Е то какво още трябва да стане, за да се махне Петев - да го нае..т публично на Герена ли ? Аз лично, след такова нещо, взимам си шапката, казвам "Няма да работя, където не съм желан, много ви здраве" и чао. ;) Това би била достойната постъпка. Какъв авторитет може да има този човек пред футболисти и фенове, след като събличат и унижават, а той се прави че нищо не се е случило ?
Изображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 08 окт 2013 20:49

Неутрален написа:Тези псевдо фенове, нищо чудно да го чакат всяка сутрин на паркинга ! Кой нормален би работил в тези обстоятелства ?

Не бих се учудил, ако го пребият зверски някъде из София. А на въпроса ти - НИКОЙ :!: То си е опасно за живота!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 08 окт 2013 20:49

Да си ходят да им е... майката.Писна ми от непрофесионални решения.Браво на феновете.Подкрепям.
Левски отдавна не професионален клуб.В махалата сме по-организирани.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 08 окт 2013 20:52

кои ще доиде след сираков и тонев сега :) гонзо пак ли кои :(

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 20:53

Viktor4o_Rs написа:Е то какво още трябва да стане, за да се махне Петев - да го нае..т публично на Герена ли ? Аз лично, след такова нещо, взимам си шапката, казвам "Няма да работя, където не съм желан, много ви здраве" и чао. ;) Това би била достойната постъпка. Какъв авторитет може да има този човек пред футболисти и фенове, след като събличат и унижават, а той се прави че нищо не се е случило ?

Питай лупи. :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Върни се в “Архив”