Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот amstel_beer » 09 апр 2013 03:16

amstel_beer написа:
dunavfc написа:Бенджамин Франклин е казал
They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety.
Това можеш ли го осмисли?

Пич,не мога да ти осмисля изразът,защото не мога да си го преведа до такава степен,че да усвоя казаното...Но предполагам,едва ли казаното от Б.Франклин би променило мнението ми по въпросът.Защо слухтенето не оказва нужният ефект,можеш да попиташ,хората от изпълнителната власт.[/quote]

Айде "парванов" е ясен, има такива като него по всички сайтове, но при теб нещата са малко сложни... Както и да е, аз разбирам казаното от Франклин по този начин: "Тези, които се отказват от пълната свобода за да получат нищожна, временна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност". :roll:[/quote]

[offtopic]Започват да те притискат, че на 20 години си на.... 16 годишна, което е незаконно. Кво праим тогава, а? Всички хора имат малки тайни, които никой не трябва да научава[/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 апр 2013 03:21

amstel_beer написа:
amstel_beer написа:
They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety.

Пич,не мога да ти осмисля изразът,защото не мога да си го преведа до такава степен,че да усвоя казаното...Но предполагам,едва ли казаното от Б.Франклин би променило мнението ми по въпросът.Защо слухтенето не оказва нужният ефект,можеш да попиташ,хората от изпълнителната власт.

Айде "парванов" е ясен, има такива като него по всички сайтове, но при теб нещата са малко сложни... Както и да е, аз разбирам казаното от Франклин по този начин: "Тези, които се отказват от пълната свобода за да получат нищожна, временна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност". :roll:[/quote]

[offtopic]Започват да те притискат, че на 20 години си на.... 16 годишна, което е незаконно. Кво праим тогава, а? Всички хора имат малки тайни, които никой не трябва да научава[/offtopic][/quote]

Всеки трябва да носи отговорност за постъпките си.Ако се подслушва незаконно - съд!Ако блудстваш с непълнолетни - съд!Трябва да има ред в тази държава иначе няма демокрация!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 апр 2013 14:44

amstel_beer написа:
amstel_beer написа:

Пич,не мога да ти осмисля изразът,защото не мога да си го преведа до такава степен,че да усвоя казаното...Но предполагам,едва ли казаното от Б.Франклин би променило мнението ми по въпросът.Защо слухтенето не оказва нужният ефект,можеш да попиташ,хората от изпълнителната власт.

[offtopic]Започват да те притискат, че на 20 години си на.... 16 годишна, което е незаконно. Кво праим тогава, а? Всички хора имат малки тайни, които никой не трябва да научава[/offtopic][/quote]

Не може да има пълна свобода,това ти го гарантирам ;) Ние всекидневно виждаме в нашата си страна,какво е да имаш пълна свобода,доближаваща се до анархия ! Аз искам демокрация с мярка,където същевременно съществува и ред,дисциплина и правила ! Аз не искам да виждам анархия,каквато беше последните 2 месеца,стигна се до там,жертвата да беше обявена за престъпник ( полицаите,които бяха подложени на тотален "огън" от камъни,павета,факли,стъкла и т.н. и които въведоха ред ).

Никой не му пука от твоите лични тайни,само това ще кажа,освен ако малките ти лични тайни не обхващат някакво престъпление.Ако ти си спал с дете на 13-14-15 год. тогава никой не ти е виновен,че те подслушват...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 апр 2013 15:13

dunavfc написа:Никой не му пука от твоите лични тайни,само това ще кажа,освен ако малките ти лични тайни не обхващат някакво престъпление.Ако ти си спал с дете на 13-14-15 год. тогава никой не ти е виновен,че те подслушват...

Ами ако личните ти тайни включват организирането на много мащабен протест срещу властимащите?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 апр 2013 15:23

doktora25 написа:
dunavfc написа:Никой не му пука от твоите лични тайни,само това ще кажа,освен ако малките ти лични тайни не обхващат някакво престъпление.Ако ти си спал с дете на 13-14-15 год. тогава никой не ти е виновен,че те подслушват...

Ами ако личните ти тайни включват организирането на много мащабен протест срещу властимащите?

И кой ще те спре бе пич ? Спрете вече с тия конспирации и филми...Два месеца България се тресеше от протести,появиха се стотици лидери,излязоха хиляди хора,кой ги спря ? Кой каза на Ангел Славчев,Дунев,Коен и другите герой да не протестират ? Ако аз реша да направя група в ФБ за протест по някакъв повод,мислиш ли,че някой ще се опита да ме заплашва или да ме предупреждава за нещо,защото аз не вярвам.
Естествено,че държава послушва хората,които организират протестите,заради една единствена причина,а именно предотвратяването на ситуации,като онази в която 100-на човека се сбиха с полицията и развалиха протеста на хиляди ! Има много от протестиращите,които имат някакъв съвсем различен интерес от това,да търсят някаква справедливост или да преследват някаква кауза,такива хора,задължително трябват да бъдат послушвани !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 апр 2013 17:04

doktora25 написа:

То понеже организирането на такъв протест обикновено се прави тайно и на тъмно, нали...
Интересно как ще направиш мащабен протест ако организацията му си я обвил в плътна тайна? Кой ще те разбере, че изобщо правиш нещо?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 апр 2013 19:24

dunavfc написа:
doktora25 написа:

И кой ще те спре бе пич ? Спрете вече с тия конспирации и филми...Два месеца България се тресеше от протести,появиха се стотици лидери,излязоха хиляди хора,кой ги спря ? Кой каза на Ангел Славчев,Дунев,Коен и другите герой да не протестират ? Ако аз реша да направя група в ФБ за протест по някакъв повод,мислиш ли,че някой ще се опита да ме заплашва или да ме предупреждава за нещо,защото аз не вярвам.
Естествено,че държава послушва хората,които организират протестите,заради една единствена причина,а именно предотвратяването на ситуации,като онази в която 100-на човека се сбиха с полицията и развалиха протеста на хиляди ! Има много от протестиращите,които имат някакъв съвсем различен интерес от това,да търсят някаква справедливост или да преследват някаква кауза,такива хора,задължително трябват да бъдат послушвани !

Ами може би пък тези, които подслушват изпращат хората, развалящи протеста на хилядите. ;)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 апр 2013 19:50

doktora25 написа:Ами може би пък тези, които подслушват изпращат хората, развалящи протеста на хилядите. ;)

Трябва да правиш разлика между законно и незаконно подслушване.Съда дава разрешение за подслушването и ако не искаш да те слушат, протестирай там.Те са независим орган и управляващите не носят отговорност за действията на Темида!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 апр 2013 20:42

doktora25 написа:
dunavfc написа:
doktora25 написа:

Ами може би пък тези, които подслушват изпращат хората, развалящи протеста на хилядите. ;)

А,защо трябва за тази цел да подслушваш някого ? То се вижда съвсем ясно,кои са лидерите на протестите,дори и аз без да съм в разузнавателният отряд,мога да преценя къде е най-добре да се създаде провокация.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 09 апр 2013 20:47

ГЕРБ
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Върни се в “Архив”