Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

L.S.F.C.
Контакти:

Re: Има ли пилот в самолета?

Мнениеот L.S.F.C. » 10 юли 2009 22:51

Момчета, наш'та работа стана много баби, хилаво бебе!!! Тук може да си чешем езиците от 1 до 101 и обратно, но полза никаква. Единсвено на стадиона може да сме някакъв коректив, както и националния фен клуб. Верно, че ПФК"Левски"АД е частно ЮЛ, но идеята ЛЕВСКИ е наша и никой не може да ни я отнеме. Ако не сме единни помежду си, никва полза. Жоб, та Жоб...заболя ме главата от тази камерунска прехвалена звезда. НЕ приемам изказвания от рода, че Топузака и Бардон са боклуци и нямат място в Левски. Щото ако вие след мачовете не сте викали "Бий чорбата...", аз съм го правил и Топчо беше онзи, който вдъхновяваше всички. Човекът е готов живота си да даде за синята идея, както Гошо Петков и Гонзалез, а вие като едни типични българи плюете наред, все едно живота ви е крив. Ква ШЛ, кви 5 лева..не мога да разбера за кво говорите и на кво се надявате. Виждате че държава няма, вий иската в КЕШ да играем. Не става само в ядене, нали??? Както и да е, на мача с Санта Ква беше, пак ще съм в Б, напук на цялата помия, която ни заобикаля! САМО ЛЕВСКИ!

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 10 юли 2009 22:58

Това е лошо че и да мрънкаме и да не мрънкаме няма кой да ни чуе а е по добре сега да се реве отколкото когато станеме пак за посмешище на цяла европа и не можеш да затвориш устите на чорбарите а че пак ще берем яд е видно дори за моя син който е в 5 клас нямаме отбор за ЕВРОПА това е виднои на Батков ама пак му бяха мноо прикаските мислех още в сряда да съм на стадиона с малкия ама почвам вече да се замислям а най лошото е че кучетата си лаят а кервана си върви и ние сме безпомощни.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 10 юли 2009 23:02

bigbonusprize написа:Много взех да се изнервям вече! Какви говеда сте вие като само ми ревете бе. Ще ви е.а феновете... Вече взимат нещата да излизат извън контрол! Ако смятате да ми псувате футболистите и ръководството още от първите мачове, по добре се скрийте в миши дупки и да не сте излезли! И на мен ми е тежко като отбора не върви, но го подкрепям! Подкрепяйте го и вие. Стига вече псувни по легендите на Левски! Достатъчно вулгарни и грозни псувни изтърпя Кокала преди да ни доведе до титла! Стига вече! Нека се опита да влезе в сърцата ни чрез Европа, пък ако се провали тогава му искайте оставка...
Да не говорим, че обиждате и псувате хора като Жоро Христов. Ще станем като чорбарите дето псуваха Бербо, а сега го боготворят! Уважавайте Левскарите за да ви уважават и те!
Какво ми плачете за тоя черен маймун, дето не благоволи да потренира малко. Да не би да е носител на златната топка, че да няма нужда да се показва? Такива мърши да си стоят в Катар и хич да не ми излизат с претенции за ШЛ...

Между другото тва с джоб ми прилича като тва с цска - ние преди незнамсиколко години сме били тоа и ония, та и джоб бил играл преди 5 години в Англия, е и ........ има 260 мача в кариерата и 60 гола, нали ни трябва голаджия?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

heckler
Контакти:

Мнениеот heckler » 10 юли 2009 23:09

На кой му пука за някакъв си жоб и макриев? На мен - не. Или пък забравихте този макриев как избяга при чорбата? Важното за мен е Левски, а не някакъв си самодоволен негър или пък кой да е...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 юли 2009 23:17

heckler написа:На кой му пука за някакъв си жоб и макриев? На мен - не. Или пък забравихте този макриев как избяга при чорбата? Важното за мен е Левски, а не някакъв си самодоволен негър или пък кой да е...

Замислял ли си се, че за да бягат футболисти от Левски има някаква причина?
Ако е един-двама ок, но те станаха много.
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 10 юли 2009 23:20

PFC Litex написа:Замислял ли си се, че за да бягат футболисти от Левски има някаква причина?
Ако е един-двама ок, но те станаха много.

Точно.
Нека не си заравяме главата в пясък и да мислим, че все другите са виновни.
Ръководството на Левски от няколко години има отвратително отношение към футболистите си. Било то нови или стари.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Re: Оставете отбора и треньора на мира!

Мнениеот jore1914 » 10 юли 2009 23:20

DukeUnv написа:
levski_ventsi написа:НАИСТИНА,ОСТАВЕТЕ ОТБОРА И ТРЕНЬОРА НА МИРА,какви фенове сте . :roll: :roll: :roll:

Какво да ги оставим 2 трансфера направиха, като Топчо само чакаше оферта от Левски, за да я приеме а Бардон беше сигурно, че ще се върне пак. Е сега беше възможността да вземем Жоб, само че Батков с неговата простотия обеща заплата, която очевадно не му е по силите да плаща всеки месец. Треньора и той няма никаква представа какво да прави. Играчи добри имаме много, ама като нямаме ръководство и треньор те сами не могат да си измислят тактики. Ние не сме изобщо готови за влизане в групите на ШЛ и това е ясно на всички предполагам.

Ясно е ясно е.... а точно заради тия верните фенове нищо не правиме.. 3000 , 4000 човека викаме против тоя другите мълчат.. и за това и се намираме в това смешно положение вярно че и Батков има вина.. както и Боримиров.. но махнат ли Кокала съм почти сигурен че Наско ще се върне на мястото на Боримиров и така и нов треньор и Наско.. какво по добро от това.. но заради верните ни фенове.. нищо не става.. сега след поредния резил в Европа ще си говорим пак... дано имаме малко късмет поне че.. да не сме много смешни и да вкараме по някой случаен гол.. че .. :cry:

Потребителски аватар
Red_champions

Re: 1993-1994 колко хубави години бяха!!

Мнениеот Red_champions » 10 юли 2009 23:27

И дано този ден да е по-скоро!
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Red_champions

Re: 1993-1994 колко хубави години бяха!!

Мнениеот Red_champions » 10 юли 2009 23:32

Малко смях:
На трибуните присъстваше бъдещия министър-председател на България Бойко Борисов, който обаче нямаше как да се включи в мача заради операцията на своя край. :lol: :lol: :lol:
От Гонг.бг
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

polin
Контакти:

Re: Санта Хулия може да остане без футболисти срещу Левски-смях

Мнениеот polin » 11 юли 2009 00:15

1лс написа:на кокала определено 6те му фръкне тиквата :mrgreen:ако се изложим :roll:

И да бием пак ще мъ фръкне ;)

Върни се в “Архив”