riak4 написа:От 14ч. ще има извънредна пресконференция на боса на Реал. Има слухове, че "специалният" ще бъде уволнен или най-късно лятото.
наше 14ч или Мадридско
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
riak4 написа:От 14ч. ще има извънредна пресконференция на боса на Реал. Има слухове, че "специалният" ще бъде уволнен или най-късно лятото.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Santiago Munezz написа:Ако го уволнят точно преди мачовете с Юнайтед,ръководителите на Реал ги признамва за по малоумни и от нашите
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Santiago Munezz написа:Ако го уволнят точно преди мачовете с Юнайтед,ръководителите на Реал ги признамва за по малоумни и от нашите
да вземат Рафата, той е турнирен боец
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Sardukar написа:Знам, че и моето ниво като фен не е най-доброто възможно, но нивото на журналята... Особено на "анализаторите" в гонг. Чудя се да им се смея или да ги псувам. Азар бил като ония арменец. Преди четох някаква статия, където К. Роналдо нямал дори % от таланта на Меси, ама с тренировки поддържал добро ниво. Разбира се, за малкия си талант. Давам пример с К. Роналдо, защото той илюстрира прекрасно колко неадекватни са хората, които пишат за футбол. Тъпоглавците само превеждат (обичайно грешно) и пишат статии с толкова много и безсмислени клишета и с водеща цел провокацията, че ми се драйфа. Стилът - говоря си с Пешо, комшията. А сравненията им са елементарни. Жалко, че формират мнението на повечето хора, които нямат критичен прочит на нещата. Според статията играчи като Кантона не са били за тази работа. Не е редно да са толкова зле, когато писанията им са публично достояние
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Confirmed by Chelsea TV : He's set to miss 3 games , against Brentford , Reading and Newcastle !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта