Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели Шампионската лига ?

Барселона
49
48%
Манчестър Юнайтед
53
52%

Общо гласове: 102

daredevil
Контакти:

Re: Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )

Мнениеот daredevil » 10 май 2011 22:48

САФ ще е третия подред тая година, който само Уефа може да го спре между победата срещу симулативен и съдийски отбор.
Дали обаче и 3тия път ще стане - ще видим.
Последна промяна от daredevil на 10 май 2011 22:48, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2011 22:52

daredevil написа:Няма нужда да пишеш пристрастни мнения повече, всички фенове (и на Челси) и на английските отбори говоря за обединение срещу съдийския отбор а ти още се афектиран от последните дни.

Ама на мене футбола на Барса ми харесва повече от този на Юнайтед !
Какво искаш, да си плюя на цялостното разбиране за играта ли ? ?

Ако финала беше примерно - Ман. Юн. - Байерн М. щях да съм за Юнайтед, без никакви колeбания !
Или пък Интер - Юнайтед ... отново щях да съм за любимците ти.

Обаче в момента немога да си изкривя душата и да кажа, че Манчестър играят по хубав и качествен футбол от Барселона !

За това смятам, че Барселона заслужават повече званието - Най силен отбор на Европа !
Въпреки всичките им кусури, които всички ги знаем ....
Да, те са и бяха брутално подпрени този сезон, но поне играят футбол !
Хубав, качествен - силен футбол !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 10 май 2011 22:53

100 паса на атака ти харесва, значи можеш да щтракнеш на УБА или Блекпуул, те играят в пъти по красиво и с 1 докосване.
О да, последния мач на Юнайтед игра по-красиво от Барселона, и това което представи срещу Реал (тоест Меси и симулаций)
Както и стиловете на Арсенал, Челси и Юнайтед са по-красиви от тоя на циганите ако те са в пълния си блясък (а тоя сезон като цяло не са), така че просто баницата е натам, в момента.
Последна промяна от daredevil на 10 май 2011 22:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 10 май 2011 22:53

Съдийските аванти в полза на Барса, симулативната шутовщина на Педро, Алвеш, Меси и компания, спестени куп картони на Масчерано /но за сметка на това минута по-късно Пепе беше изгонен за нищо!/, скандално отменен абсолютно редовен гол на Реал и прочие белязаха този полуфинал, който завинаги потвърди факта, че без реферите каталунците не стават за нищо. От няколко години мачовете на Барселона в ШЛ са белязани със ужасяващи съдийки брадви към съперниците. Отмененият гол на Шева с Милан, бруталното поведение на норвежкият измамник с Челси, престъпното поведение на Бусака срещу Арсенал са само част от примерите ясно онагледяващи, че Барса има сили замо на Примера. За повече е нужно зравото рамо на Платини и съдийската футболна колегия.Това беше и страхотно замислената от МОУ стратегия, само че това не влиза във финансовите перспективи на УНИЦЕФ и снасящите милиони в частните каси на УЕФА строителни преприемачи от Каталуния! Както и да е каквото и да бръщолевят фенчетата в опити да прикрият очевидното, фактите показват, че Барселона е вреден за футбола отбор в морален и етичен аспект. Ако артистично да се превиваш и да си подаваш нескончаемо топката между вратар, халфове и защитници е футбол от друга планета, то тогава всичките се пръждосвайте на тази измислена планета и оставете футбола да бъде честна игра. Вървете си там с цялата маркетингова измисшльотина по отношение на Браса.

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 10 май 2011 22:55

Играчи, играли/играещи в Барса в последните 2 сезона:

Играч Цена (в млн. евро)

D.Chygrynskiy € 25
M.Cáceres € 16.5
Henrique € 10
Z.Ibrahimovic € 46 (+Eto'o, оценен на € 20)
Keirrison € 16
A.Hleb € 17
E.Abidal € 15.5
Adriano € 13.5
I.Afellay € 3
Maxwell € 5
G.Milito € 20.5
S.Keita € 14
J.Mascherano € 25
D.Villa € 40
G.Pique € 6
D.Alves € 35

Общо: € 328 млн :)

А ако сложим и T.Henry, Y.Toure, E.Gudjonsen (€ 47), ще установим, че Барса е дала близо 400 млн. евро за играчи в последните 2-3 сезона :)
(Те затова имат и половин милиард в дългове...)

Наслушах се да ми повтарят за тяхната школа, че тяхната школа...
Баста!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 10 май 2011 22:56

Уцелих, нали момчета ? А аз злоба съм доказал, че нямам ... Просто казвам истината, каквато е.

Ей го, пак ... Ти ли ще ми говориш за история ? Аз знам по-добре историята на любимия ти отбор отколкото ти самия ! Отново се оказвам прав - познатия аргумент на глорихънтърчетата - история и титли. Момче, аз съм фен на Челси, от когато отбора беше нищо и половина. Ще те видим тебе, когато Юнайтед спре да печели.

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 10 май 2011 22:58

Просто тва е отбор само с 1 човек в цялата си история - Кройф, той им е създал школата и затова са най-добрата в Европа, мен не ме впечатляват отбора само с 1 голям човек от което време насам нищо не се променило, сам се движи самия клуб и няма значение и треньора дори много.
И Барцелона винаги си е харчела много за футболисти, защото те и Реал са маркетингов отбор, всъщност са изхарчили приблизителни суми с Реал, същата работа са, просто 1 ния отбор е изкарал късмет че е случил на 1 човек който ги е създал практически.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2011 23:01

Франки, няма какво да чакме да ги видим ...

Нека само се сетим, къде бяха над 90 % от феновете им след загубата от Арсенал ...
Появиха се чак след 2-3 дена ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 10 май 2011 23:03

Хахаха, знаем си ги тях :oops: daredevil специално ако паднат от Барса няма да се появи поне 2 месеца ... :mrgreen: Иначе дървен философ :cry: го раздава.

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 10 май 2011 23:04

1 мач за 2 месеца в който е неотсъдена дузпа в края на мача, където всички полуфиналисти загубиха срещите си заради умората, къде бяха след загубата от зарагоса или миньор перник или както се казваше.

Върни се в “Архив”