Шампионска лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Re: Шампионска лига (сезон 2022/2023)
Айде награждават и Сити и Гуардиола и дебата свърши... Даже в монемта някой пуска заря във улицата 

[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
Бъркам ли или Лукаку 2020г на финала срещу Севиля си вкара автогол и направи дузпа ?
Тоя черньо май по-добре да не се прибира в Милано, че ултрасите ще го бастисат. 

Един от най-слабите мачове на Сити, които съм гледал под ръководството на Пеп Гуардиола. Но както каза класикът Валери Божинов финали не се играят, те се печелят. Втори требъл за Гуардиола като треньор и три трофея от Шампионската лига на 52 години.. А сега накъде, сеньор Пеп?!

Сити бяха наляли гипса, освен това дългия сезон со оказва вкияни, но с късмет , опит и самочувсвие си взеха мача.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
kingofpop написа:orkoeba4 написа:kingofpop написа:Furious_Monk написа:Най-добрият английски отбор, който някога съм гледал, на второ място Ливърпул и на трето Юнайтед на съра.
Аз на второ място бих поставил Челси на Хидинк и Моу и после Юнайтед на Съра.
Юнайте на Съра доминираше в 2 различни десетилетия. Няма как да е зад Челси на Моу или Хидинк, с 13 титли на Англия и 2 ШЛ. Дори Пеп трудно може да изгради толкова дълготраен успешен проект. Моу и Хидинк нямат и 1 ШЛ с Челси.
Прав си, но оня Челси беше брутално силен отбор. Вярно, Юнайтед с много повече успехи и по-длъгогодишна доминация, но ми е трудно да преценя. Ливърпул пък не мога да ги сложа в тройката, те дори не можаха да надиграят Тотнъм на оня финал. Поведоха и после се прибраха, беше много труден за гледане мач :D ужасно беше
Защото нямаше нужда. Работата си я свършихме още на полуфинала
- insaneboy1
- Контакти:
CSKA69 написа:Един от най-слабите мачове на Сити, които съм гледал под ръководството на Пеп Гуардиола. Но както каза класикът Валери Божинов финали не се играят, те се печелят. Втори требъл за Гуардиола като треньор и три трофея от Шампионската лига на 52 години.. А сега накъде, сеньор Пеп?!
Да ходи да си почива в Маями. Много трудно ще мотивира този отбор на Сити догодина.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
kingofpop написа:orkoeba4 написа:kingofpop написа:Furious_Monk написа:Най-добрият английски отбор, който някога съм гледал, на второ място Ливърпул и на трето Юнайтед на съра.
Юнайте на Съра доминираше в 2 различни десетилетия. Няма как да е зад Челси на Моу или Хидинк, с 13 титли на Англия и 2 ШЛ. Дори Пеп трудно може да изгради толкова дълготраен успешен проект. Моу и Хидинк нямат и 1 ШЛ с Челси.
Прав си, но оня Челси беше брутално силен отбор. Вярно, Юнайтед с много повече успехи и по-длъгогодишна доминация, но ми е трудно да преценя. Ливърпул пък не мога да ги сложа в тройката, те дори не можаха да надиграят Тотнъм на оня финал. Поведоха и после се прибраха, беше много труден за гледане мач :D ужасно беше
То добре че на финала беше Тотнъм, а не Аякс, че Клопо пак щеше да намери начин да профука еврофинал.

https://youtu.be/buoMlAshKXQ специално за краля на попа и всички педофили
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
orkoeba4 написа:kingofpop написа:orkoeba4 написа:kingofpop написа:Furious_Monk написа:Най-добрият английски отбор, който някога съм гледал, на второ място Ливърпул и на трето Юнайтед на съра.
То добре че на финала беше Тотнъм, а не Аякс, че Клопо пак щеше да намери начин да профука еврофинал.
Много отворен нещо го раздаваш. Видяхме ги Аякс колко струват спокойно.
Тъпотия. Няма никакви добри новини тая година. Английските отбори са най-безличните и посредствени европейски шампиони, които някога са ставали. Дори Барселона играе по-смислен футбол.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!