Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: #нямадаплатим! Протест срещу решение на ДПС и ГЕРБ

Мнениеот Tommi » 30 окт 2014 22:43

za nas e toj religiq написа:
Най малкото че ще трябват 8 милярда за да отвори банката :lol: Прекрасно знаеш че голяма част от депозитите ще бъдат разсрочени, предоговорени , заменени с придобит капитал ! Самия факт, че се съгласяваш с подобно мнение буди съмнение в компетентноста ти! А определено имаш такава, не разбирам само що се правиш на ощипан и говориш само глупостите които ни се хвърлят в очите :?

Аз също съм ти написал, че трябва да се измислят схеми и инструменти за разсрочване във времето. Ама това не изключва необходимостта от осигуряване на ликвидност.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 30 окт 2014 22:45

demy27 написа:
Tommi написа:
Възрастен написа:Томи, и ти не си чел. БНБ изпълни нечия чужда поръчка и това го каза цялата комисия в НС вчера. Замитане на следи. 4,2 млрд. са измислица - и Боко дори го призна. Забравете тази цифра. Прочети статията в линка. Може Пеевски да ви е собственик, ама не му се кланяй толкова!

За момента предпочитам да се доверя на "Делойт", "Ърнст енд Янг" и "Афа", вместо на Фрогнюз. :)

Голяма част от тези, които сега цитират всякакви издания, само до преди 4-5 месеца цитираха официалният сайт на БНБ в който се твърдеше, че КТБ е в много добро състояние и с висока ликвидност.

А ти на кой вярваш не разбрах, на БНБ които твърдяха че банката е в много добро състояние и с висока ликвидност , или на БНБ която после се отрече и определи банката като лоша , с лоши практики :lol: На кое БНБ вярваш :? Как реши кое от двете което казаха е истина :lol:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 30 окт 2014 22:46

Tommi написа:
Най малкото че ще трябват 8 милярда за да отвори банката :lol: Прекрасно знаеш че голяма част от депозитите ще бъдат разсрочени, предоговорени , заменени с придобит капитал ! Самия факт, че се съгласяваш с подобно мнение буди съмнение в компетентноста ти! А определено имаш такава, не разбирам само що се правиш на ощипан и говориш само глупостите които ни се хвърлят в очите :?

Аз също съм ти написал, че трябва да се измислят схеми и инструменти за разсрочване във времето. Ама това не изключва необходимостта от осигуряване на ликвидност.

Да ама не и 8 милиарда както каза, а далеч по малко :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 окт 2014 22:48

za nas e toj religiq написа:Ти мани ами ся ни правят на малоумни и даже парадират с реклама че са изплатили 1 милярд за един ден :oops:

Разбира се, че ще наблегнат на силните си страни в рекламата и направиха показно как да се възползваш от създалата се ситуация. Между другото това е една от най-добрите банкови реклами, правени у нас.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 30 окт 2014 22:53

Tommi написа:
za nas e toj religiq написа:Ти мани ами ся ни правят на малоумни и даже парадират с реклама че са изплатили 1 милярд за един ден :oops:

Разбира се, че ще наблегнат на силните си страни в рекламата и направиха показно как да се възползваш от създалата се ситуация. Между другото това е една от най-добрите банкови реклами, правени у нас.

А, ако им бяха отказали помощ като на другата банка кво щяха да показват сега :? Значи като получиш помощ си много силен, а когато ти откажат си лош и слаб :roll:

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 30 окт 2014 22:53

petko.h.markov написа:
cska-632 написа:Петко по твоята логика държавата трябва да ми даде пари, ако фалирам;

Ти ако фалираш няма да ти даде.Но това е БАНКА,жалко ако не правиш разлика.С фалита на банката ще повлекат
много фирми.Ти само себе си.

Ако фирмата ми дължи пари на други фирми и с моя фалит повлека и тях? Работниците ми и служителите, които ще оставя без работа и без възможност да си погасяват заемите какво ще се случи с тях с моя фалит? Ще ги повлека. Защо тогава държавата не ми даде пари? И предприемачът борави с чужди пари. С парите на банката, на други фирми, на работниците и служителите си. За банките с кухи сделки може да им се наливат пари, но за предприемачите не може?

Исландия наля ли пари в банковата сис истема или ги остави да се оправят сами?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

cska-632
Контакти:

Re: Всичко за КТБ и Цветан Василев

Мнениеот cska-632 » 30 окт 2014 22:55

От къде изкупуващите знаят имената на вложителите? Нали информацията е тайна?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 30 окт 2014 22:57

Tommi написа:
Възрастен написа:
Извинявай, Томи, но мнението ти е малоумно! Кой и кога решава коя банка има право на помощ? ПИБ беше ли платежоспособна - такава я направиха 3 милиарда държавна помощ, поискана от БНБ (които, между другото, трябва да се връщат). И, изобщо, защо защитаваш Искров, Пеевски и компания?

Решават го европейските правила за ликвидна подкрепа. А такава се дава на платежоспособни банки, като се представя необходимото обезпечение и се изготвя план за управление на ликвидната помощ. Това е нормална процедура и няма нищо невиждано. Не знам защо спориш по въпроси, които не са ти съвсем ясни.

И искаш да ми кажеш, че ПИБ изготви план за управление на ликвидна помощ за 2 часа? И това се прие от ЕЦБ за 15 минути? А ти пи ли си хапчетата? Жалко, ако си банков служител - или ядеш доматите с колците, или ти плащат да изглежда така. И в двата случая не ти завиждам - в първия дори те съжалявам. А за втория - не ми се говори! Бедна ми Българио...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Всичко за КТБ и Цветан Василев

Мнениеот za nas e toj religiq » 30 окт 2014 22:57

cska-632 написа:От къде изкупуващите знаят имената на вложителите? Нали информацията е тайна?

Тайна е за обществото :)

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 30 окт 2014 22:58

demy27 написа:
Tommi написа:
Възрастен написа:Томи, и ти не си чел. БНБ изпълни нечия чужда поръчка и това го каза цялата комисия в НС вчера. Замитане на следи. 4,2 млрд. са измислица - и Боко дори го призна. Забравете тази цифра. Прочети статията в линка. Може Пеевски да ви е собственик, ама не му се кланяй толкова!

За момента предпочитам да се доверя на "Делойт", "Ърнст енд Янг" и "Афа", вместо на Фрогнюз. :)

Голяма част от тези, които сега цитират всякакви издания, само до преди 4-5 месеца цитираха официалният сайт на БНБ в който се твърдеше, че КТБ е в много добро състояние и с висока ликвидност.

А ти на кой вярваш не разбрах, на БНБ които твърдяха че банката е в много добро състояние и с висока ликвидност , или на БНБ която после се отрече и определи банката като лоша , с лоши практики :lol: На кое БНБ вярваш :? Как реши кое от двете което казаха е истина :lol:

И на служителите в БНБ не им е лесно. Първо, когато Цв. В. е с "Правилните" хора, получават заповед да си затварят очите за това, което става с КТБ, а когато вече не е с тях - заповедта е друга. Но това, че БНБ правят каквото им се нареди, в никакъв случай не значи, че на КТБ всичко им е наред, каквото се опитват да внушават някой, следвайки собственият си интерес.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Архив”