Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот eelche » 22 яну 2014 19:17

Следя всичко случващо се в Левски през последните 6 месеца и се чудя - абе,господин Батков като виждате,че не става,че не ви се получават далаверите,взимайте си куфарите и се махайте!Левски няма нужда от Митко Борисов/Иво Иванов само,че в син вариант.С вас или без вас ние пак ще се справим и оправим,Левски дори е постигнал най-големите си успехи без ОГРОМЕН ФИНАНСОВ РЕСУРС,но с хора,които наистина разбират от футбол като Мъри и Наско ! ! !

Господин Батков,време е да си ходите!

Изображение
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 яну 2014 19:56

Avanti_Ragazzi написа:Гари го пишете бегал, 100% ше го шитнем некъде!

Просто в тоя клуб нема и пукната стотинка вече! На тара му пяха К_Р от страна на знаем кой и сега положението е пари нема действайте!

В момента целта просто е да се довърши някак сезона, да се изплатят тия 300к. йуро задължение за да се вземе лиценз и така.... Хич на никой не пука за повече там, просто се оцелява!

Като единствената светлина в тунела е просто на лятото да няма кво да се продава вече и бащицата да си каже край, предавам се вече, нема от къде да се вземат повече кинти - требва да се махам вече! И да напусне потъващият кораб сам, щото ако не го напусне верно ще потънем с него! Този човек със своята некадърност и некомпетентност направи този клуб от ГРАНД в посмешище!

Тодоре УМРИ бре! :mrgreen:

И кой ще дойде хората на тонев ли

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 яну 2014 20:01

CSKA 78 написа:Край,изпуснахте го[url]http://www.prosport.bg/news/35083/Божинов-отсвири-Левски-чака-чужбина[/url],такъв талант на Герена не бяха виждали(нали знаете,че във всяка шега има до 50% истина)! ;) 8-)

Дано да е истина, а на балъците, които се минат да му плащат заплатата трябва да им пратим и благодарствена телеграма

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 яну 2014 20:12

eelche написа:Следя всичко случващо се в Левски през последните 6 месеца и се чудя - абе,господин Батков като виждате,че не става,че не ви се получават далаверите,взимайте си куфарите и се махайте!Левски няма нужда от Митко Борисов/Иво Иванов само,че в син вариант.С вас или без вас ние пак ще се справим и оправим,Левски дори е постигнал най-големите си успехи без ОГРОМЕН ФИНАНСОВ РЕСУРС,но с хора,които наистина разбират от футбол като Мъри и Наско ! ! !

Изображение

Направо ме умори от смях.
Особенно с раев, заради глупостите на когото в момента се плащат неустойки на изгонени играчи.
Тоя да ходи при джуджето от микре и да му яде захарният памук.
Апропо, раеви ще стават ли евроиди..пардон евродепутати с измислената си партийка? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 яну 2014 21:05

Видях братовчед си, Божинката имал оферта от България, но имал такава и от Турция, Италия и още едно място :mrgreen: /забравих кое беше/ , а през миналия трансферен прозорец пак е имал от Турция, но се е излакомил.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 яну 2014 22:37

ralka_levskarka написа:Видях братовчед си, Божинката имал оферта от България, но имал такава и от Турция, Италия и още едно място :mrgreen: /забравих кое беше/ , а през миналия трансферен прозорец пак е имал от Турция, но се е излакомил.

Сега ми дойде идея как да вържем бюджета с помощта на това момче, взимаме го а с него и николетка. след което николетка я пускаме на магистрала при останалите и колежки- труженички

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 23 яну 2014 00:22

ralka_levskarka написа:Видях братовчед си, Божинката имал оферта от България, но имал такава и от Турция, Италия и още едно място :mrgreen: /забравих кое беше/ , а през миналия трансферен прозорец пак е имал от Турция, но се е излакомил.

Ралка, много ми се издигна в очите. Аз също съм фен на ЛЕВСКИ и Ливърпул, рядко срещана комбинация за син фен.
По темата, Божинката живее в някакъв си негов свят, само той си вярва, че е някаква звезда.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 23 яну 2014 11:53

фифи перото написа:
eelche написа:Следя всичко случващо се в Левски през последните 6 месеца и се чудя - абе,господин Батков като виждате,че не става,че не ви се получават далаверите,взимайте си куфарите и се махайте!Левски няма нужда от Митко Борисов/Иво Иванов само,че в син вариант.С вас или без вас ние пак ще се справим и оправим,Левски дори е постигнал най-големите си успехи без ОГРОМЕН ФИНАНСОВ РЕСУРС,но с хора,които наистина разбират от футбол като Мъри и Наско ! ! !

Изображение

Направо ме умори от смях.
Особенно с раев, заради глупостите на когото в момента се плащат неустойки на изгонени играчи.
Тоя да ходи при джуджето от микре и да му яде захарният памук.
Апропо, раеви ще стават ли евроиди..пардон евродепутати с измислената си партийка? :lol:

Някой огладнял Модор ми е изял мнението без да ме пита за авторски права, но все пак да си го постна още веднъж:
НЕма захарче за Раеви, ще си хапват бонбонки "ху..ва главица". От Микре им спряха кранчето.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 23 яну 2014 12:11

http://www.transfermarkt.com/en/stanisl ... 24470.html Еи го нашия човек заместника на гаджев :)

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 23 яну 2014 12:19

blue atak написа:http://www.transfermarkt.com/en/stanislav-genchev/profil/spieler_24470.html Еи го нашия човек заместника на гаджев :)

Аз съм ЗА Генчев да дойде в Левски! В пъти по-добре от някой нов Бру!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “Архив”