Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?
Веселинов,след изборите,когато ГЕРБ и Атака си спретнат коалиция,да не се изненадаш нещо 

- DrAvalanche
- Контакти:
alexveselinov написа:Един въпрос към изразяващите подкрепа за атака. Кажете как минималната заплата ще стане 1000 лева, а минималната пенсия 500 лева?
Приятелче,аз съм собственик на малък бизнес(сладкарски цех).За момента не съм освобождавал работници ,но положението на пазара е тежко.Аз не знам от вас има ли си някой на идея колко поразии направиха ГЕРБ на бизнеса?Най -ниските заплати които плащам са около 850 лв.При положение че оборотите и потреблението ми се вдигне мога да ги направя 1000 че и повече.Но ако не се стимулира потреблението и хората не започнат да харчат пари кризата ще стане още по дълбока.Ще ти кажа нещо и за хранителните вериги,ТЕ са най-голямото зло защото съсипват българското производство.Миналата година ми се обадиха от една такава верига да работим заедно.Поискаха ми 19 000 лв. на година (вх.такси,такса за стилаж и за рекламни флаери) като промоциите които те си правят също са от моя джоб.Също така стоката ти се плаща с месец закъснение(това си е един безлихвен кредит) това вече преля чашата и им отказах.Всички досегашни правителства ги защитават а никой не защитава работодателите които крепят икономиката.Правят си така наречените ''Вътрешно общности доставки'' без да минават на ХЕИ,без да плащат мито и ДДС.Имам познати в данъчното които са ми казвали че там е забранена зона.За това ви казвам само националисти и патриоти ще оправят държавата.Всичко това което ви говорят (ГЕРБ,БСП,Костов,ДПС,Кунева) е празна демагогия да ви вземат гласа на изборите и после да ви яздят 4 години.
Приятелче, прочетох внимателно коментара ти, но не така и не намерих отговор, как болен чавес лидеров ще вдигне минималната заплата до 1000 лева, а минималната пенсия до 500 лева?
dunavfc написа: Много ми е интересно,какво лошо има в послушването ? 4 год. вече търся отговор на този въпрос и досега не съм получил адекватно обяснение ? Наистина ли смяташ,че някой ще послушва Георги от Лясковец как си говори с любовницата ? Всеки трезво мислещ човек би прозрял,че това се прави с цел борба с престъпността,за какво друго би им потрябвало това послушване,което иначе им носи такива огромни негативи ? Лобизма,Олигарсите и Калинките ги има от 23 год. в държавата ни,ако ми кажеш,че тези неща липсваха по времето на Костов,Царя или Станишев,значи не сме живеели в една страна![]()
Абе ти нормален ли си бе, как ще се съгласим да си слухтят на воля? Като слухтят толкова много, колко криминални престъпления разкриха? Колко ДДС измами прекратиха? Колко контрабанди хванаха?
Бенджамин Франклин е казал
Това можеш ли го осмисли?They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- KategorieC
- Контакти:
dunavfc написа:Веселинов,след изборите,когато ГЕРБ и Атака си спретнат коалиция,да не се изненадаш нещо
То това е ясно, въпросът е, че и сините и Куневица може да са в тази коалиция!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
DrAvalanche написа:alexveselinov написа:Един въпрос към изразяващите подкрепа за атака. Кажете как минималната заплата ще стане 1000 лева, а минималната пенсия 500 лева?
Приятелче,аз съм собственик на малък бизнес(сладкарски цех).За момента не съм освобождавал работници ,но положението на пазара е тежко.Аз не знам от вас има ли си някой на идея колко поразии направиха ГЕРБ на бизнеса?Най -ниските заплати които плащам са около 850 лв.При положение че оборотите и потреблението ми се вдигне мога да ги направя 1000 че и повече.Но ако не се стимулира потреблението и хората не започнат да харчат пари кризата ще стане още по дълбока.Ще ти кажа нещо и за хранителните вериги,ТЕ са най-голямото зло защото съсипват българското производство.Миналата година ми се обадиха от една такава верига да работим заедно.Поискаха ми 19 000 лв. на година (вх.такси,такса за стилаж и за рекламни флаери) като промоциите които те си правят също са от моя джоб.Също така стоката ти се плаща с месец закъснение(това си е един безлихвен кредит) това вече преля чашата и им отказах.Всички досегашни правителства ги защитават а никой не защитава работодателите които крепят икономиката.Правят си така наречените ''Вътрешно общности доставки'' без да минават на ХЕИ,без да плащат мито и ДДС.Имам познати в данъчното които са ми казвали че там е забранена зона.За това ви казвам само националисти и патриоти ще оправят държавата.Всичко това което ви говорят (ГЕРБ,БСП,Костов,ДПС,Кунева) е празна демагогия да ви вземат гласа на изборите и после да ви яздят 4 години.
Приятелче, прочетох внимателно коментара ти, но не така и не намерих отговор, как болен чавес лидеров ще вдигне минималната заплата до 1000 лева, а минималната пенсия до 500 лева?dunavfc написа: Много ми е интересно,какво лошо има в послушването ? 4 год. вече търся отговор на този въпрос и досега не съм получил адекватно обяснение ? Наистина ли смяташ,че някой ще послушва Георги от Лясковец как си говори с любовницата ? Всеки трезво мислещ човек би прозрял,че това се прави с цел борба с престъпността,за какво друго би им потрябвало това послушване,което иначе им носи такива огромни негативи ? Лобизма,Олигарсите и Калинките ги има от 23 год. в държавата ни,ако ми кажеш,че тези неща липсваха по времето на Костов,Царя или Станишев,значи не сме живеели в една страна![]()
Абе ти нормален ли си бе, как ще се съгласим да си слухтят на воля? Като слухтят толкова много, колко криминални престъпления разкриха? Колко ДДС измами прекратиха? Колко контрабанди хванаха?
Бенджамин Франклин е казалТова можеш ли го осмисли?They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety.
Братле ти от Нептун ли падаш ? Навсякъде по света подслушването е обичаен инструмент на държавата,властта или както искаш така го разбирай.Прави се с цел да се преустанови или да се следи дадена престъпна организация,толкова ли е трудно да се асимилира или просто е хубаво да мислим винаги конспиративно ? Кажи ми,какво те засяга ЛИЧНО теб от подслушванията ? Мислиш ли,че на някого му пука за теб ? Твоят личен живот и т.н ? Виж,ако обаче си от другата страна на барикадата и наистина има нещо,което те е страх да не открият,вече си е твой проблем.Моята съвест е прекрасно чиста и не ме интересува дали някой би ме послушвал и ли не

Видяхте ли кой се е появил в депутатската листа на БСП ? Финансовия министър и вице на Жан Виденов - Румен Гечев
Много хубаво го почват....

Много хубаво го почват....
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Не ги бутам изборите.
Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
dunavfc написа:dandancho написа:dunavfc написа:Най-нормалното нещо на света е това и това имам предвид през последните страници...Сините колкото и да симпатични,бяха до тук и всеки десен избирател трябва да избере между ГЕРБ и Кунева,ако не иска гласа му да бъде просто формалност.
Ако всеки привърженик на "сините хора" мисли като теб,че няма нужда да се гласува за тях,защото ще му е отишъл на празно гласът,ще е много жалко.Има смисъл,защото ако останат извън парламента,тогава няма как хората да разберем някои неща,които се случват там тихомълком,защото съм сигурен,че ГЕРБ могат да се разберат със БСП по много въпроси,които за изгодни за техните кръгове и интереси.Случвало се е вече да играят номера,и само сините са реагирали и са се опитвали да го разгласят по медиите,колкото и да им е тих гласът.Ако не влезнат в следващият парламент,този глас ще го загубим.Друг е въпросът,дали този следващ парламент ще се състои скоро,или пак ще излезем по улиците още през есента.Аз лично не виждам перспектива в никоя от водещите в тази анкета партии.
Аре,моля ти се,клишета не ми се слушат...Какво им пречи на Сините да сигнализират,когато има нещо нередно ? Каква е разликата между това да са вътре или не ? Кунева като не е вътре,да не би да не е запозната с нещата,които се случват ? Това са оправдания...Стига вече с тоя прекалено розов образ,който се създава на сините,все едно са били безгрешни и хората не ги изгониха като мръсни кучета...Как пък хем са единствената стойностна партия и същевременно са партията,която при всички случай,няма да влезе в парламента или пък и да влезе ще бъде отново трета глуха ? Знам,какво е оправданието,българският народ бил много глупав и тъп и не вижда колко хубави и стойностни са хората от ДСБ или СДС...
Сините след провала,който ще ги сполети ще си останат само с 10-на ентусиасти начело с Костов и това ще бъде техният политически край.
Приятелю,не са никакви клишета,нито пък ще ти обяснявам пак,че е важно.Не знам дали помниш събитията през онези години,как се появи Спасителят от Мадрид,да разбива "двуполюсния"модел.Е успя да разбие само дясното,после всички знаем с кои се коалира и управляваха два мандата.Как неговият охранител ББ,беше назначен в МВР,после с връзките които изгради и вродената си дарба на "приказвач"(само че популист)с достъпен до народа език(бах тоя народ,с такъв език помежду им)знаем до къде стигна...Къде е царя сега,този 800дневен Спасител?Прелъсти народа и го изостави,взимайки си своето.А народът,ако продължава да гласува вследствие на емоциите,а не воден от разума,пак ще бъде "оправен".Гласът на разума е твърдо в подкрепа на ДСБ.Запознай се с програмата им,после прегледай и на другите партии.Герб щяха да са смешни,ако вече не бяха жалки.За БСП,България на гражданите и Атака няма да коментирам.
- DrAvalanche
- Контакти:
dunavfc написа:
Братле ти от Нептун ли падаш ? Навсякъде по света подслушването е обичаен инструмент на държавата,властта или както искаш така го разбирай.Прави се с цел да се преустанови или да се следи дадена престъпна организация,толкова ли е трудно да се асимилира или просто е хубаво да мислим винаги конспиративно ? Кажи ми,какво те засяга ЛИЧНО теб от подслушванията ? Мислиш ли,че на някого му пука за теб ? Твоят личен живот и т.н ? Виж,ако обаче си от другата страна на барикадата и наистина има нещо,което те е страх да не открият,вече си е твой проблем.Моята съвест е прекрасно чиста и не ме интересува дали някой би ме послушвал и ли не
Я пак прочети това по-долу, че нещо май не си разбрал. И пак ще те попитам какъв беше ефекта от голямото слухтене? Цицерон чете разговори и обвинява докторите от Горна Оряховица, които после се оказаха невинни. И се изнесоха едни флашки за "Ало Ваньо, изтегли инспекторите от завода на Мишо Бирата", което не било престъпление, нищо, че е възпрепятстване на митническа проверка за акцизни нарушения.
DrAvalanche написа:Абе ти нормален ли си бе, как ще се съгласим да си слухтят на воля? Като слухтят толкова много, колко криминални престъпления разкриха? Колко ДДС измами прекратиха? Колко контрабанди хванаха?
Бенджамин Франклин е казалТова можеш ли го осмисли?They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

DrAvalanche написа:dunavfc написа:
Я пак прочети това по-долу, че нещо май не си разбрал. И пак ще те попитам какъв беше ефекта от голямото слухтене? Цицерон чете разговори и обвинява докторите от Горна Оряховица, които после се оказаха невинни. И се изнесоха едни флашки за "Ало Ваньо, изтегли инспекторите от завода на Мишо Бирата", което не било престъпление, нищо, че е възпрепятстване на митническа проверка за акцизни нарушения.DrAvalanche написа:Абе ти нормален ли си бе, как ще се съгласим да си слухтят на воля? Като слухтят толкова много, колко криминални престъпления разкриха? Колко ДДС измами прекратиха? Колко контрабанди хванаха?
Пич,не мога да ти осмисля изразът,защото не мога да си го преведа до такава степен,че да усвоя казаното...Но предполагам,едва ли казаното от Б.Франклин би променило мнението ми по въпросът.Защо слухтенето не оказва нужният ефект,можеш да попиташ,хората от изпълнителната власт.
- amstel_beer
- Контакти:

Последна промяна от amstel_beer на 09 апр 2013 03:18, променено общо 1 път.