Тасевски контузен/болен ли е или просто ще го продават?
Левски - ФК Краснодар / 1:0 FT /
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - ФК Краснодар / 1:0 FT /
Лошо впечатление ми прави, че Калво редовно си изкарва жълти картони.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Re: Левски - ФК Краснодар / 08.02.12
blue avalanche написа:mistreated написа:NO MERCY написа:Ужас тия 9 човека където влезнаха направо ни убиват!
Нормално, това бяха титулярите им.
А,ние вече бяхме с резервите...
И играхме без 8 титуляра
Rivaldo10 написа:Лошо впечатление ми прави, че Калво редовно си изкарва жълти картони.
Споко,болен е
- blue avalanche
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Лошо впечатление ми прави, че Калво редовно си изкарва жълти картони.
Грип...
Калво нямаше АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ повод да бъде декориран, тоя пияница не разбра за какво му свири фал, за картон изобщо да не говорим. А там оставаха 2:1 в наказателното поле и мачът свършваше
Само Левски!
- blue avalanche
- Контакти:
С Рамос,Калво и Тасевски в отбора ще изглеждаме по съвсем друг начин.Стига Гаджев да не "разхожда" фанелката,а Йовов да си стои на скамейката. 
Последна промяна от blue avalanche на 08 фев 2012 18:03, променено общо 1 път.
blue avalanche написа:С Рамос,Калво и Тасевски в отбора ще изглеждаме по съвсем друг начин.Стига гаджев да не "разхожда" фанелката,а Йовов да си стои на скамейката.
+ Диара
Само Левски!
siniq_fen написа:blue avalanche написа:С Рамос,Калво и Тасевски в отбора ще изглеждаме по съвсем друг начин.Стига гаджев да не "разхожда" фанелката,а Йовов да си стои на скамейката.
+ Диара
Черната Мамба
Правим си сметки без кръчмар. Изчакайте да видим Рамос в игра, нека не му възлагаме големи надежди от рано. Дано Диара да дойде при нас, определено ни трябва такъв тип играч. 
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Правим си сметки без кръчмар. Изчакайте да видим Рамос в игра, нека не му възлагаме големи надежди от рано. Дано Диара да дойде при нас, определено ни трябва такъв тип играч.
По-зле от Младенов няма да е!Няма как!