Формула 1 - Сезон 2012 (Официална Тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Формула 1 - Сезон 2012 (Официална Тема)

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 фев 2012 11:09

Rivaldo10 написа:Те са с болида от миналият сезон. Новият го пазят в тайна, за да не им видят елементите...

Те ли бяха тия, със старата техника ? ... :?

Понеже не се ръчкам за основни новини, а преди ден-два споменаха в една от спортните емисии, че има тимове, който си тестват с машините от миналият сезон ...

То старият им болид, като нищо може да излезе по-бърз от новият ... :lol:
Ферари имаха подобна случка преди 2 сезона, ако не бъркам ... :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 фев 2012 11:11

абе то и миналия сезон ние и Мерцедес мачкахме в тестовете в началото, ама след това Маковете и Шарковете ни еваха маматъ :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 10 фев 2012 11:14

THE G.A.M.E написа:[

То старият им болид, като нищо може да излезе по-бърз от новият ... :lol:
Ферари имаха подобна случка преди 2 сезона, ако не бъркам ... :)

Не случайно рекордните обиколки по пистите са от преди 7-8 години... Непрекъснатите ограничения на ФИА убиха част от скоростта на болидите през последните години...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 фев 2012 11:17

JackPackage написа:абе то и миналия сезон ние и Мерцедес мачкахме в тестовете в началото, ама след това Маковете и Шарковете ни еваха маматъ :?

Ванка, ти сещаш ли се за сезона, в който Ферари ( ако не се лъжа, даже май беше Масиньо ) ... Стартираха със старият автомобил, защото в тестовете се представяше по-добре от новият ? ... :)
И някъде след 4-5 кръга вкараха в действие новият ... :?
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 фев 2012 11:18

THE G.A.M.E написа:
JackPackage написа:абе то и миналия сезон ние и Мерцедес мачкахме в тестовете в началото, ама след това Маковете и Шарковете ни еваха маматъ :?

Ванка, ти сещаш ли се за сезона, в който Ферари ( ако не се лъжа, даже май беше Масиньо ) ... Стартираха със старият автомобил, защото в тестовете се представяше по-добре от новият ? ... :)
И някъде след 4-5 кръга вкараха в действие новият ... :?

Имам някакви бегли спомени, ама кой сезон беше 2005,6,7 ли идея си нямам :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 фев 2012 11:24

JackPackage написа:Имам някакви бегли спомени, ама кой сезон беше 2005,6,7 ли идея си нямам :roll: :?

Май тогава Райконен беше в скудерията ... :?
Кой сезон беше тоя пущиняк ? ... :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 фев 2012 11:26

THE G.A.M.E написа:
JackPackage написа:Имам някакви бегли спомени, ама кой сезон беше 2005,6,7 ли идея си нямам :roll: :?

Май тогава Райконен беше в скудерията ... :?
Кой сезон беше тоя пущиняк ? ... :roll:

2007 значи трябва да е било ;)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 10 фев 2012 11:58

Ферари: Не сме доволни от болида

Екипът на Ферари призна, че развитието на новия болид F2012 не е такова, каквото тимът е очаквал да бъде преди старта на предсезонните тестове на "Херес". След три дни на интензивни тестове, от Ферари разкриха, че не се чувстват комфортно с темпото, което новата кола им предоставя. Всичко това става на фона на задоволството, което главните съперници Макларън и Ред Бул изразиха от новите си болиди. Техническият директор на италианците Пат Фрай коментира:

“Не съм доволен от показаното. Смятам, че има много място за подобрения. Имаме добро темпо, но не и най-доброто. Искам да направим още някои промени и в крайна сметка да накараме целия този пакет да работи като едно цяло. Тази година това ще е по-сложно заради трите предсезонни теста. Добрата новина е, че сме стъпили да една солидна платформа и от тук нататък можем само да надграждаме върху нея.“

“Тече неуморна работа за анализиране на събраната информация както тук, така и в Маранело. Постоянно пускаме нови идеи в симулатора и разглеждаме резултатите. След днес имаме една седмица почивка, а след нея идва нов тест. Трябва да започваме да си събираме багажа за първия старт в Мелбърн, така че времето ни е много оскъдно. Нямаме за цел да източим горивото и да поставим най-доброто време. Работим усилено и се опитваме да оползотворим малкото време, което имаме.“, сподели той.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 10 фев 2012 12:12

Хамилтън впечатлен от МР4-27

Пилотът на Макларън Люис Хамилтън сподели, че е останал впечатлен от добрия старт на предсезонните тестове, който неговият екип направи. Вчера Люис пое за първи път управлението на новия МР4-27 от своя съотборник Дженсън Бътън и прекара цял ден в каране и събиране на информация за екипа си. Тази година Макларън са в много по-добра позиция на старта в сравнение с миналата година, когато се наложи да преправят почти целия си пакет преди старта на сезона. Люис коментира:

"Радвам се, че се завърнах на пистата. Денят бе спокоен и нямах никакви проблеми. Признавам, че останах много доволен от представянето на колата. В началото бях малко по-внимателен, но когато сложихме новите гуми на колата усетих доброто сцепление и се почувствах наистина комфортно. Все пак болидът е чисто нов и не може да се каже, че е предвидим. Имаме още много работа, но като за начало смятам, че тимът се е справил добре. Със сигурност по-добре отколкото миналата година.", сподели той.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 10 фев 2012 12:13

Фетел не се зарадва много на RB8

Себастиан Фетел отказа да коментира възможностите на новия болид на своя отбор Ред Бул RB8. Двукратният шампион направи вчера първите си обиколки зад волана на новата кола, след като през първите два дни на "Херес", неговият съотборник Марк Уебър управляваше колата. Всъщност Фетел направи цели 96 обиколки и записа третото най-добро време. След теста обаче, Фетел бе убеден в едно нещо - болидът се нуждае от още много работа преди старта на сезона:

"Рано е да се коментира. Очакваме да видим какво ще направи Мерцедес с тяхната кола. Изглежда този път ще е много по-напрегната от миналата. Все още има много време разбира се. Трябва да разберем как работи всичко по колата, да подобрим дадени компоненти и да довършим още неща. Всичко това, преди началото на сезона трябва да е изчистено. Засега обаче гледаме просто къде можем да подобрим представянето си.", сподели той.

Върни се в “Архив”