Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България

Мнениеот plovdivram » 09 яну 2012 09:57

venomcho написа:ами от забавления до забавления има разлика - аз пък мисля, че от точно такива няма какво да страдаме феновете, а напротив - те са си солта на манджата ;)
докато има едни други доста по-обидни и груби изцепки, чрез които се прекрачва границата...
но пък ти така както цитираш чужди мнения, аз също мога да ТЕ цитирам как "точно затова си си дискутирал с нас, просто ей така да ни гледаш сеира", ама пък това е от един друг форум, където съвсем различно лице все едно е писало от твое име, майна 8-)

:mrgreen: ... чакай, чакай... :mrgreen: ... Да разбирам ли, че ти "МЕ" цитираш чрез думите на "съвсем различно лице" /т.е. думи не казани от мен/, в "друг форум", но пък "все едно е писал от мое име"?!! :mrgreen: Като говорим за забавление... то това наистина е достойно за такова... или поне така както е представено... Честно да ти кажа звучи доста абсурдно така както си го написал майна... :mrgreen: ... Да разбирам ли, че "утре" ако някой някъде каже нещо, което звучи компрометиращо по някакъв начин за позицията на друг човек то спокойно можем да го "лепнем" като казано от този другия... :mrgreen: Ей... ама т'ва само вие може да го измислете майна.... Ама то е така, 'щото оттолкова много "АНОНИМНИ" никове през, които пишете си мислите, че и при другите е така!!!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 09 яну 2012 11:27

НЕ ЧЕТЕТЕ майна, не четете - нали все това ни повтаряш ;)
казвам, че ТИ като пишеш в друг форум, все едно друг човек пише, в сравнение с тукашния, сега изясни ли се или просто искаше да избягаш от оправдание?

П.П. а пък тва за анонимните никове точно тоя МЕСЕЦ майна, как не ти беше неудобно малко 8-)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 09 яну 2012 11:55

venomcho
НЕ ЧЕТЕТЕ майна, не четете - нали все това ни повтаряш
казвам, че ТИ като пишеш в друг форум, все едно друг човек пише, в сравнение с тукашния, сега изясни ли се или просто искаше да избягаш от оправдание?

ха-ха... :mrgreen: добре... айде сега 'щом съм го казал аз.. да го постнеш ама в оригинал!!!

Ето и още едно твърдение, 'дето ще искам да бъдеш конкретен;
П.П. а пък тва за анонимните никове точно тоя МЕСЕЦ майна, как не ти беше неудобно малко

Аз го разбирам, че съм писал /според теб/ с други никове!!! :mrgreen: Ако е така малко ме познаваш пич... наистина малко!!! Аз нямам притеснения да си казвам нещата и мнението от името си бе пич или пък, още по-малко чрез други хора!!! Пак ще кажа, че хората не е задължително да мислят като вас!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 09 яну 2012 12:16

plovdivram написа:ха-ха... :mrgreen: добре... айде сега 'щом съм го казал аз.. да го постнеш ама в оригинал!!!

Аз го разбирам, че съм писал /според теб/ с други никове!!! :mrgreen: Ако е така малко ме познаваш пич... наистина малко!!! Аз нямам притеснения да си казвам нещата и мнението от името си бе пич или пък, още по-малко чрез други хора!!! Пак ще кажа, че хората не е задължително да мислят като вас!!! :mrgreen:

не мерси - един единствен път съм го посещавал след посочен линк и то съвсем наскоро, ама щом от първия път "случих" на такова твое изказване, значи ми е ясно за кво иде реч...

а за второто не - въобще нямам предвид теб, ами множеството никове създадени точно наскоро, когато се забълваха тема след тема на наш гръб, като имаха за цел да се създаде мнима численост на мнения и "хора", ама беше толкова явно, че чак смешно 8-)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 09 яну 2012 12:22

venomcho написа:
plovdivram написа:ха-ха... :mrgreen: добре... айде сега 'щом съм го казал аз.. да го постнеш ама в оригинал!!!

не мерси - един единствен път съм го посещавал след посочен линк и то съвсем наскоро, ама щом от първия път "случих" на такова твое изказване, значи ми е ясно за кво иде реч...
......

:mrgreen: ... 'що ли не ме учудва "отговора" ти бе майна?!... :mrgreen: Поредното хвърляне на някакво "твърдение", което трябва да заклейми нещо /в случая мен :mrgreen:/, което обаче упорито /според мен/ няма да си защитите... Ами как да ви приемат сериозно хората бе майна?!!!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 09 яну 2012 12:30

хах да бе тва ми е най-важното - да съм те заклеймил моля ти се, нали ако толкова имах мерак, още преди да го спомена и да ти дам възможност да си го преправиш или изтриеш, щях да се "втурна" директно да го издиря и т.н., ама сори - не си случил на човек ;)
и както всъщност почна диалога - видя, че мен съвсем по-безобидни неща са ми забавни 8-)

П.П. а гледам даже, че то май и да съм искал - той въпросния "сайт" се споминал...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 09 яну 2012 12:42

venomcho написа:хах да бе тва ми е най-важното - да съм те заклеймил моля ти се, нали ако толкова имах мерак, още преди да го спомена и да ти дам възможност да си го преправиш или изтриеш, щях да се "втурна" директно да го издиря и т.н., ама сори - не си случил на човек ;)
и както всъщност почна диалога - видя, че мен съвсем по-безобидни неща са ми забавни 8-)

П.П. а гледам даже, че то май и да съм искал - той въпросния "сайт" се споминал...

Не майна... разликата между мен и теб е, че аз ако кажа нещо съм готов да се аргументирам, докато с това, което показваш в тази дискусия излиза, че за теб е важно да си прочел някъде нещо, което дори може и да не се сещаш къде си го прочел, но да те забавлява... без да се замисляш над него... то и затова ти е забавно :mrgreen: ... въпроса е че в едни такива дискусии, които предизвикваш с нещата, които те "забавляват" нещата опират и до другата страна, чиято реакция обикновено показва, че нещата при теб /вас/ не са по-различни от тези, които иначе те "забавляват" у другите... това превърща дискусията в една безсмислена "война", в която печеливши няма, а сеира /густуто/ остава за "сеирджиите" /привържениците на другите отбори/... Даже и на тях им омръзнахме... ей това е нещото, което ти така и не разбра, а ти го повтарям под различни форми в почти всички свои постове!!!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 09 яну 2012 13:21

е ти щом от един бъзик го обръщаш на "война" майна...
войната са обидите, заканите, наредбите, лъжите, дори физическата саморазправа и т.н.
ти ако ми посочиш в първия ми "пост" както го нарече, къде съм употребил нещо подобно...
след това обаче задълба излишно много и виж докъде (доникъде) стигнахме...майна...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 09 яну 2012 16:17

venomcho
е ти щом от един бъзик го обръщаш на "война" майна...
войната са обидите, заканите, наредбите, лъжите, дори физическата саморазправа и т.н.
ти ако ми посочиш в първия ми "пост" както го нарече, къде съм употребил нещо подобно...
след това обаче задълба излишно много и виж докъде (доникъде) стигнахме...майна...

А не е ли "война" /кавичките не са случайни/?!!... За ДЕСЕТ години сигурно са изписани буквално ХИЛЯДИ страници в СТОТИЦИ теми, които са породени, от подобни "бъзици" /както ги наричаш/... Не случайно малко по-назад бях споменал някой от тези "бъзици"... като "Циганите-черешари от Кюстендил"... "Стрелочниците с колело".... "Зрънкови"... "Крадците на история"... "Зума и квартала на Стоте липи" :mrgreen: /както някой сред вашите в началото викаха на Столипиново/... "Шатрите на Зеки Байрам" :mrgreen: ... и ред, ред други майна... Погледнати през вашата "призма" това са все "бъзици" нали така?!! И сигурно е така... въпроса е обаче, че когато дойде естествената ответна реакция нещата придобиват съвсем друг "наклон" ... започват се едни ХИЛЯДИ /буквално/ безсмислени дискусии и нещата ВИНАГИ излизат от границите на "забавлението"!!! Сигурен съм, че няма човек, който да е следил развитието на тези "забавления" да не се съгласи с това!!!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 09 яну 2012 19:26

добре айде по-сериозно тогава:
ти как си представяш нещата?
след всеки неуспех или издънка да се поздравяваме и взаимосъчувстваме ли?
това е един начин все пак да поддържаме "дербито" през времето, когато то липсва...
искаш да сме като бургазлии, дето неможеш ги разбра кой за кой отбор е, щото поддържат и двата?
точно затова нашето дерби си е градско, оспорвано и с висок адреналин - заради искрите, прескачащи между двата лагера...
отсега си представям какви ще са идеите в хореографията за следващото дерби, отразяващи случките (а те си заслужават) през тези години, които не сме се срещали ;)

ми айде ся днешния пример - как да не ми стане весело (спирам със "забавното") при тая тема за кмета, бе майна :)

П.П. днешната демагогия и без тва сами си я водихме, можеше и на лични, да не разводняваме темата, даже може някой мод по желание да ни позачисти

Върни се в “Архив”