Тони Калво /официална фен тема/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: Тони Калво /официална фен тема/

Мнениеот Hakercheto » 08 сеп 2011 22:52

onegavon написа:Вие защо решихте , че Калво е голямата работа, а Спас понеже е селянче е посредствен.Поинтересувайте се защо го изгониха от Солун великия юноша на Барса.Между впрочем при нас преди няколко години се подвизаваше един такъв Мартос и то го взехме направо от Барселона без да е натирен като вашия.Нищо особенно след година и половина го продадохме за 150 000 в Алмерия.

Посредствен е.Спас Делев незнам какъв талант е! Не съм го виждал да направи едно хубаво центриране,дрибъла му е ужасен,само бързината му е добра.
Относно темата ЗА КАЛВО!!!: Уникален играч,2ри като него на тази позиция в БГ няма!
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2011 07:34

шивача написа:
blue avalanche написа:
шивача написа:кво обсъждате Спас, той си има тема, тук и сега въпросът е, за какво са ни нужди отпадъчни футболисти като Калво, Тасевски, Мюлдер и Амунике, тоя пич взема мястото на някое Българче и затова после национала страда, защото разни осмокласници докарват отпадъка на Европа :(

Сега,ако кажеш и на кое "българче" заема мястото...Щото аз нещо не се сещам.

Цецо Тонев, Дани Младенов, а можеше и Горанов от Берое да играе там, както и Христов! Как да сетиш, нали трябва нещичко за досетливостта :)

1.Д.Младенов е на светлинни години от Калво.
2.Горанов НЕ МОЖЕШЕ да играе там,защото е левичар.И,докато предъвкваш инфото,направи справка дали и в Берое играе!
3.Христов НЕ МОЖЕ да играе там-справка т.2
4.Ц.Тонев има мно-о-о-го хляб да яде,докато стигне Младенов.Да не говоря за Калво!
Ама как да се сетиш,нали по-важно е да чаткаш по клавишчетата... :o

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 сеп 2011 09:18

Hakercheto написа:
onegavon написа:Вие защо решихте , че Калво е голямата работа, а Спас понеже е селянче е посредствен.Поинтересувайте се защо го изгониха от Солун великия юноша на Барса.Между впрочем при нас преди няколко години се подвизаваше един такъв Мартос и то го взехме направо от Барселона без да е натирен като вашия.Нищо особенно след година и половина го продадохме за 150 000 в Алмерия.

Посредствен е.Спас Делев незнам какъв талант е! Не съм го виждал да направи едно хубаво центриране,дрибъла му е ужасен,само бързината му е добра.
Относно темата ЗА КАЛВО!!!: Уникален играч,2ри като него на тази позиция в БГ няма!

За последно коментирам Спас понеже не е мястото тука има си тема за него.Той е всичко друго , но не е посредствен играч.Има много недостатъци включително и посочените от тебе които дразнят.Обаче има едно много ценно качество, което малцина притежават стреля добре и с двата крака и то доста ефективно.
Ще се съглася с теб за Калво , ако вкара до края на престоя си в Левски повече голове от Делев.Поставям това условие защото предполагам , че ще си тръгнат от България и двамата по едно и също време.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2011 09:47

onegavon написа:Ще се съглася с теб за Калво , ако вкара до края на престоя си в Левски повече голове от Делев.Поставям това условие защото предполагам , че ще си тръгнат от България и двамата по едно и също време.

Най-тъпото нещо е да се сравняват Калво и Делев по броя на головете,при положение,че двамата изпълняват КОРЕННО различни задачи на терена!Ще падна от смях...
В ЦСКА всички играят за Делев,който в някои мачове се изживява като център-нападател.Докато в Левски,Калво трябва да играе за другите!За това го взехме.Капиш?
ПП.Виж,ако кажеш да броим асистенциите,точните центрирания и т.н.-съм по-съгласен...И друг път да си "пишеш по-усърдно домашното".Айде бягай да играйш!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 сеп 2011 10:13

blue avalanche написа:

1.Д.Младенов е на светлинни години от Калво.
2.Горанов НЕ МОЖЕШЕ да играе там,защото е левичар.И,докато предъвкваш инфото,направи справка дали и в Берое играе!
3.Христов НЕ МОЖЕ да играе там-справка т.2
4.Ц.Тонев има мно-о-о-го хляб да яде,докато стигне Младенов.Да не говоря за Калво!
Ама как да се сетиш,нали по-важно е да чаткаш по клавишчетата... :o

Значи, гореспоменатите не са Българчета.....................или? :lol:
Това че, някой е левичар, означава, че не може да играе по дясното крило...................или? :lol:
Той как да яде хляб, като не играе, хляба е на терена...............или? :lol:
ти каза да изброя някое Българче, а аз ти изброих 4ма, кво искаш повече или споря с котка...................мяу? :lol:
[offtopic]блю-котка по гръб пада ли,,,,,,,,,,,или? :lol:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2011 10:22

шивача написа:Значи, гореспоменатите не са Българчета.....................или? :lol:
Това че, някой е левичар, означава, че не може да играе по дясното крило...................или? :lol:
ти каза да изброя някое Българче, а аз ти изброих 4ма, кво искаш повече или споря с котка...................мяу? :lol:

Ставаше въпрос за българчетата,на които Калво,ЕВЕНТУАЛНО,е "изял хляба".Изброените от теб НЕ СА в тази категория!
1.На Горанов в Берое пак ли Калво му "яде хляба"?
2.Преди да вземем Калво,Тонев титуляр ли беше?
3."Левичарите" си ги слагайте вие по дясното крило.Справка-Бекъм на лявото крило виждал ли си го?
4.Младенов сам си "изяде хляба" със слабите мачове ПРЕДИ да дойде Клаво.
Така-а-а...Давай следващите,щото,дотук-слаб 2!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 сеп 2011 10:29

blue avalanche написа:
шивача написа:Значи, гореспоменатите не са Българчета.....................или? :lol:

Ставаше въпрос за българчетата,на които Калво,ЕВЕНТУАЛНО,е "изял хляба".Изброените от теб НЕ СА в тази категория!
1.На Горанов в Берое пак ли Калво му "яде хляба"?
2.Преди да вземем Калво,Тонев титуляр ли беше?
3."Левичарите" си ги слагайте вие по дясното крило.Справка-Бекъм на лявото крило виждал ли си го?
4.Младенов сам си "изяде хляба" със слабите мачове ПРЕДИ да дойде Клаво.
Така-а-а...Давай следващите,щото,дотук-слаб 2!

:lol: пиши ми поне тройка, да премина в горен клас! сладур, достатъчно-ПЕЧЕЛИШ, капиш :lol:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 сеп 2011 10:33

Лавинке,Спас може да играе и крило и ц. нападател и зад ц. нападател защото има качества.Аз ще им броя головете пък ти им брой центриранията и тъчовете.Футбола не е хокей да ти броят асистенциите.От Мъри ги научихте тези мурафети- владеене на топката,пробягани километри,пасове по ширината на терена,асистенции, правилен тъч,правилен футбол.Ние като по прости ще се учиме да вкарваме и да бием наред /което и правим за момента/.
Апропо, ти нали беше нещо като отговорен редактор по правописа.Една малка забележка пише се ХАЙДЕ и ИГРАЕШ.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 сеп 2011 10:40

Налагайте си юношите, кви са тия измислени чужденци, стягайте си отборчето, защото на Великия ЦСКА му трябва силен Левски!

п.п. дано го изтървете Цецо Тонев заради тоя измислен играч :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2011 10:54

onegavon написа:Лавинке,Спас може да играе и крило и ц. нападател и зад ц. нападател защото има качества.Аз ще им броя головете пък ти им брой центриранията и тъчовете.Футбола не е хокей да ти броят асистенциите.От Мъри ги научихте тези мурафети- владеене на топката,пробягани километри,пасове по ширината на терена,асистенции, правилен тъч,правилен футбол.Ние като по прости ще се учиме да вкарваме и да бием наред /което и правим за момента/.
Апропо, ти нали беше нещо като отговорен редактор по правописа.Една малка забележка пише се ХАЙДЕ и ИГРАЕШ.

"Една малка забележка пише се ХАЙДЕ и ИГРАЕШ."
Въх,хАвана ме!Аз,пък,да не знам...Тц,тц,тц...Да не би нарочно да съм ги изписал така,а?
Предполагам,че Делев може да играе още:
а)сантасе
б)блато
в)Арап
Във футбола се води статистика за много неща!Вие,"простите",може и да не го правите,но съм сигурен,че Радуканов го прави!
ТИ,специално,нито "вкарваш",нито "биеш"!Виж,за "учене"-имаш нужда,защото ПО ПРОСТИ се пише с ТИРЕ:по-прости!

Върни се в “Архив”