Испания - европейски шампион за младежи до 21г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Европейско първенство за младежи до 21г.

Мнениеот megan fox » 20 юни 2011 17:14

Alexx написа:
megan fox написа:
Alexx написа:Za отпадането на Англия са виновни Далглиш и Венгер които не пуснаха КЕръл,Уилшър и Гибс .

На кривата ракета космоса й пречел! Просто толкова си могат куците англичани! Да отидеш до изтрезвителното и да вземеш първите 11 пияници, които ти се изпречат пред очите и те пак ще са по-добри от тъпите англичани!

Говориш абсолютни глупости или по-точно общи приказки и клишета . В този отбор има 5 играча на Юнайтед които аз ги следя от малки и знам колко могат. Така, че като не си наясно по-добре не коментирай. Клевърли и Уелбек просто не бяха използвани правилно от психо,а са играчи с голям потенциал,а да не говорим за другите двама от Юнайтед Смолинг и Джоунс.

УаУ, имало цели 5 играча на МЮ... е и?! Това, че са играчи на МЮ не ги прави най-добрите на света! Сякаш в Манчо никога не е имало слаби играчи..., стига глупости!

А кой е психо? :? :?

И категорично не говоря глупости! Нали ги гледаме на всяко СП и ЕП... все тръгват с голямата кошница, все на приказки вече са шампиони и всичко е формалност, а накрая отлично знаем какво става! Загубеняците са си загубеняци! Англичаните винаги са били неясно защо много надценявани! А тия за нищо не стават, дори и за колчета за домати!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 юни 2011 17:26

ПАк лаишко мнение. Най-успелите младежки формации и най-постоянни формации в последните 4ри години са именно на Англия. ИСпания да не би преди 2008 да бяха баси успелия отбор ? Даже групите не минаваха, но успяха да пренесат силните игри на младежите при мъжете. Давам пример с играчи на Юнайтед, защото аз съм фен на този отбор и ги следя и знам, че въобще не са куци.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юни 2011 17:29

Alexx написа:ПАк лаишко мнение. Най-успелите младежки формации и най-постоянни формации в последните 4ри години са именно на Англия. ИСпания да не би преди 2008 да бяха баси успелия отбор ? Даже групите не минаваха, но успяха да пренесат силните игри на младежите при мъжете. Давам пример с играчи на Юнайтед, защото аз съм фен на този отбор и ги следя и знам, че въобще не са куци.

Точно защото си фен на този отбор не виждаш, че са куци! Свали очилата! ;)

Испания до 2008-а нямаха никакви съществени успехи, освен една европейска титла, но за разлика от Англия Ла Фурия не беше считана винаги за един от фаворите да стане Световен или Европейски шампион! Тъпите медии все ни ги насаждат/натрапват тия дървета от Англия, а през годините ясно се вижда, че от тях нищо не става!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 юни 2011 17:32

Испания не били фаворите преди 2008 ? Стига глупости. На всяко първенство ги определят за фаворити. Това, че не печелят не значи,че бяха слаби испанците.Холандия също са всяка година фаворити, но пак не печелят. Това слаби ли ги прави или ги прави не фаворити ? .

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юни 2011 17:34

Alexx написа:Испания не били фаворите преди 2008 ? Стига глупости. На всяко първенство ги определят за фаворити. Това, че не печелят не значи,че бяха слаби испанците.Холандия също са всяка година фаворити, но пак не печелят. Това слаби ли ги прави или ги прави не фаворити ? .

Глупости на търкалета... какви фаворити бяха испанците през 1994-а (даже не знам дали са били на световното), или пък 1998-а, а какво да кажем за 2002-а?! Никакви! Същото важи и за европейските първенства! Дълги години на Ла Фурия се гледаше като на отбор втора ръка, с много добри единици, но не можещи да постигнат никакъв успех!

А колкото до Хиландия... последните 3-4 световни не си спомням да са били фаворити! В общи линии, откакто холандският клубен футбол даде яко назад и националният им отбор не е това, което беше...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 юни 2011 17:42

Испания и Англия имат достатъчно успехи на клубно ниво за да бъдат считани за фаворити. ;) Друг въпрос е,че не могат да ги прехвърлят на национално равнище. ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юни 2011 17:45

Alexx написа:Испания и Англия имат достатъчно успехи на клубно ниво за да бъдат считани за фаворити. ;) Друг въпрос е,че не могат да ги прехвърлят на национално равнище. ;)

Ето така казано вече съм съгласен. Но отдавна се знае, че успехите на клубно ниво не вървят ръка за ръка с успехите на национално ниво. ;)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 юни 2011 17:47

Дори понякога клубните успехи пречат, защото в първенството има голяма битка и отборите стигат напред в ЕКТ и това изморява допълнително играчите.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юни 2011 17:53

Alexx написа:Дори понякога клубните успехи пречат, защото в първенството има голяма битка и отборите стигат напред в ЕКТ и това изморява допълнително играчите.

Това не го приемем за сериозно оправдание! Играчите на големите отбори са свикнали да играят на сгъстен цикъл, а и това да играеш за националният си отбор не е досадно задължение, а привилегия! А все пак, ако даден играч не може да играе на ниво поради преумора... по-добре да откаже повиквателната, да уведоми треньора, че не е в оптимална кондиция и да остави мястото за някой друг, който може и да има по-малко качества, но ще компенсира разликата с раздаване на терена!!! Защото за националните отбори трябва да играят тези, които са в перфектно състояние, в противен случай тези играчи не помагат, напротив - вредят!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 юни 2011 17:59

Това е така, но за жалост спонсорите искат определени играчи да играят всеки мач. Торес игра за ИСпания н СП заради спонсорите, Руни лятото нищо не игра, но Капело не го смени, защото спонсорите искат Руни да играе. Не махна Лампард или Джерард пак заради спонсори, горе долу ситуацията с Франция бе същата.

Върни се в “Архив”