Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот Joni_ » 07 юни 2011 13:04

Udoji90 написа:Да, защитата ни наистина се справи през пролетта. Имахме обаче късмет, че нямаше много контузии. Стоянов беше заместен от Акуаро за 3 мача, а в края на сезона Акуаро го замени и във финала срещу Славия, но другите трима титуляри бяха живи и здрави. Сега, ако пак стане някоя контузия, Виданов ще трябва да замести човека с травмата, а никак не ми вдъхва доверие. Представи си, че и повече хора се контузят. Тогава ще стане особено страшно. Както е тръгнало, ще останем само с Адемар като ляв бек (Дечев по принцип си е десен, макар да игра и отляво няколко мача), а Попов е единственият ни типичен централен бранител - К. Стоянов и Виданов са по-добри като бекове. Дечев пък не е равностоен на Бандаловски. Колкото до запълването на защитата с опорни халфове като Петър Стоянов и Янчев, това не го одобрявам особено. По принцип смятам, че трябва на всеки пост в отбора да си има по двама играчи - двама леви, двама десни бекове, 4 централни защитници и т.н., тоест за всяка позиция да си има хора, които ВИНАГИ си играят на нея, а да не се налага да се преквалифицират други играчи. В дадения случай едно връщане на Тошко Янчев назад би довело до верига от размествания в халфовата линия и нападението, което може да не се отрази добре на отбора. Един такъв играч като Иван Иванов наистина би бил подходящ, но лично аз бих се радвал Акуаро и Трифонов също да останат.

Съгласен съм ,че може да се вземе някой не ме разбирах погрешно също така съм съгласен, че по добре да остане Акуаро, но определено си мисля, че напред имаме по голяма нужда от нови и класни играчи отколкото в защитата !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 07 юни 2011 13:18

http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=206917
бряххх :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
това не го вярвах и сме платили трансферна сума :roll: :roll: :roll:

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 07 юни 2011 13:35

Аз мисля, че това може да е много добър трансфер за нас, но и зависи много дали ще оставим лидерите в отбора (Делев, Маркиньос, Платини, Бандаловски, Нелсън, Костадин Стоянов). Мисля си, че този футболист се взима на мястото на Сашо Тонев и Бадема... Все пак ни трябва още един креативен футболист в средата!
САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 07 юни 2011 13:55

Може спокойно да продадем Румбата в Полша, не е лош футболист но се надявам да си върнем Дечев. Платини също може да бъде продаден, при положение, че взимаме Зику, пък и ако дадем шанс на Делев да се развива в голямо първенство може да се налага Костов - има много хляб в него, помнете ми думата!

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 07 юни 2011 13:59

Taz написа:Може спокойно да продадем Румбата в Полша, не е лош футболист но се надявам да си върнем Дечев. Платини също може да бъде продаден, при положение, че взимаме Зику, пък и ако дадем шанс на Делев да се развива в голямо първенство може да се налага Костов - има много хляб в него, помнете ми думата!

Ако това, което казваш се случи не можем да очакваме нищо хубаво в Европа... Да, има млади, талантливи футболисти, но те няма как да се противопоставят на големите отбори... А, ако искаме силен ЦСКА трябва да имаме силно нападение, а то ще е такова с Платини, Зику, Делев, Нелсън и Маркиньос. Аз поне се надявам те да останат!
САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 07 юни 2011 14:05

Не съм съгласен. На Делев му е време да заиграе в силно първенство, а Костов не е по-слаб футболист!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 юни 2011 14:08

Taz написа:Може спокойно да продадем Румбата в Полша, не е лош футболист но се надявам да си върнем Дечев. Платини също може да бъде продаден, при положение, че взимаме Зику, пък и ако дадем шанс на Делев да се развива в голямо първенство може да се налага Костов - има много хляб в него, помнете ми думата!

Опаааа, Платини няма да го пипате, защото друг такъв централен нападател скоро няма да си намерим. Не Делев, нито Нелсън са ни най-добрите играчи в момента, а Мишел. С отлична техника и завидна физика, да не споменавам силата на шута му. Отдавна не сме имали такъв играч, повярвай ми.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 07 юни 2011 14:19

Мишел наистина е най добрият в момента и той трябва да е сред футболистите които 100 % трябва да останат .
Делев, Тонев, Трифонов може да се продадат, дори ще е хубаво защото момчетата ще се развият,а не са и основни фигури в ЦСКА (освен Делев)
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 юни 2011 14:22

За Мишел съм съгласен и аз, че ще загубим много, ако го продадем. Във финала за Купата той беше най-адекватният играч на терена през второто полувреме, а през първото бих казал, че беше единственият адекватен, въпреки че Маркиньос и Делев изработиха гола.

Спомняте ли си само как нападателите ни в началото на сезона бяха Тибони, Шеридън, Илиев, Муши и Мигел, а Платини беше отписан и Дочев искаше да го разкара? Сега първите петима вече изобщо ги няма в отбора, ако и Шеридън го броим за продаден, а точно Платини понесе огромна тежест на гърба си през пролетта и всъщност е единственият ни читав таран. Каква ирония на съдбата!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 07 юни 2011 16:41

Върни се в “Архив”