Купа на България 2010/2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кога е жребият за 1/4 финалите на Купата?
кога ще се тегли жребият, чак на пролет или както беше миналата година веднага след изиграването на 1/8 финалите, т.е на 9-ти, тъй като на 8-ми ще се играят последните мачове?!
Re: Кога е жребият за 1/4 финалите на Купата?
Вероятно следващата година, така или иначе 1/4 финалите са чак месец април
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- Udoji90
- Контакти:
Всъщност последния мач Малеш - ЦСКА е на 11. декември, но не мисля, че това по някакъв начин ще повлияе на жребия. При положение, че няма поставени и непоставени, няма проблем жребият да се тегли преди изиграването на последните мачове от този кръг на турнира. Все пак, принзавам, че не знам коя е датата, но мисля, че винаги е преди Нова година.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Миналата година жребият беше на 18.12
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Вероятно следващата година, така или иначе 1/4 финалите са чак месец април
тогава що миналата година се тегли след 1/8 финалите - на следващия ден, прави ми впечатление, че сега жребиите ги теглят мн по-бързо от преди
Поразрових се по Интернет, но никъде няма определена дата предполагам, че ще излезе когато се изиграят всички маочве засега няма информация
Тази година ще е интересно всички силни продължават

Тази година ще е интересно всички силни продължават

runnersa написа:Тази година ще е интересно всички силни продължават
не бързай, че има два не изиграни мача и колко му е стане някой гаф, застраховани няма
Dust написа:runnersa написа:Тази година ще е интересно всички силни продължават
не бързай, че има два не изиграни мача и колко му е стане някой гаф, застраховани няма
След миналия сезон всички отбори много внимават, а и ПФЛ умишлено направиха мачовете да са в Събота, всички отбори да са в топ форма, отпочинали, така че до момента е логично, че няма изненади, пък и жребия беше такъв, че досега се падаха слаб със силен, с изключение на един случей Локо Сф - Локо Пд, но то пък нямаше как поне 1 мач да няма между силни, математически беше невъзможно дори да дерижират жребия нарочно

lyv написа:След миналия сезон всички отбори много внимават, а и ПФЛ умишлено направиха мачовете да са в Събота, всички отбори да са в топ форма, отпочинали
Това отпочина ли ме напуши на смях

16-17 мача за пет месеца и вече край, преуморили се

Dust написа:lyv написа:След миналия сезон всички отбори много внимават, а и ПФЛ умишлено направиха мачовете да са в Събота, всички отбори да са в топ форма, отпочинали
Това отпочина ли ме напуши на смях
16-17 мача за пет месеца и вече край, преуморили се
Ами не слушаш ли интервюта на Гонзо например, как имали огромна умора, защото били изиграли 2-3 мача повече от другите