Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София)

Мнениеот Blue_Lion » 04 апр 2011 10:24

blue avalanche написа:
Thsmith написа:а какво общо има баскетболни, волейболни и там всякакви други спортчета извън футбола с мача Ловеч - Левски и изобщо с раздела Футбол и подраздела ФК Левски?

Ами "общото" е,че съвсем скоро посещението на ФУТБОЛНИТЕ мачове на Левски ще стане съизмерим с това на баскетболните и волейболните.Защото "народът на отбора" не може да напълни два сектора на стадиона.Иначе,в "раздела Футбол и подраздела ФК Левски" ,всички сме от "фен" нагоре.За посещаемоста ставаше въпрос.Капиш?

+1

Thsmith,викаш ЛЕВСКИ е само футболен отбор,а ? Няма баскет,няма волейбол..нищо друго освен ФК Левски ! Ей затова и на Герена вече сме камерен състав :shock:

ВСИЧКИ В ЛОВЕЧ - МОБИЛИЗАЦИЯ :!:
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2011 11:04

eelche написа:Не ми харесва,че в така нареченото "медийно пространство" тръгнаха слухове,че ще има ми-ми между нашите и аграрите на принципа титла за купа

Чесно казано и на мен ми минава през ума нещо такова ....
"адвоката" е готов на всичко да спаси кожата !
За Гришата важна е титлата ... и колкото и убедително да водят към момента, титлата им минава през това, да не загубят на "Герена" ...

Много лесно обаче ще разберем, ако има договорка ...
Принципно знаем, как играят двата отбора помежду си - на метър кожа и кило кръв !
Така, че всичко ще стане ясно след 2 дни ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 04 апр 2011 11:06

фифи перото написа:
Rivaldo10 написа:Хм Гонзо бил оптимист за мача. Дори е доволен от представянето срещу Видима. Само да не ни нашият 3-4 гола накрая, че натам отиват нещата!

И аз съм оптимист..че след този мач Ясен няма да е вече треньор...
За съжаление ,ще се борим само за 2-рото място...

То тва остава,да се бориш за 2-то место със себе си..6 точки пред ЦСКА,10 пред 4 и 5 в класирането.Продължавам да мисля, че Левски ще удари Ловеч за купата.
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 апр 2011 11:46

eelche написа:Не ми харесва,че в така нареченото "медийно пространство" тръгнаха слухове,че ще има ми-ми между нашите и аграрите на принципа титла за купа(което,ако бием там,означава сума ти глупости по наш адрес).Иначе реално погледнато,в момента сме в много тежка игрова криза и единственото,което може да измъкнем е Х в редовното време и евентуално в продълженията и дузпи.Така де, ние с Видима се мъчим(друг е въпросът,доколко има смисъл от подобни мачове),пък какво остава за шампиона.Не знам,надявам се на наша победа,но постигната по категоричен начин,без съмнения за лош феърплей от сорта на лош съдия,нередовен гол,дузпа и т.н. макар да ми се вижда невъзможно,точно в България и точно срещу Левски ;)

Няма как да стане титла за купа, защото за купата освен този има още 2 мача, за които няма гаранция, че ще вземем, а за титлата Литекс водят с 8 точки, което си е много, 10 кръга преди края. Хубавото е ,че ще е чужд съдия и ще се види реалното съотношение на силите, лошото е, че формата на Левски не е никак добра. Но и да паднем,и да бием има положителни неща. Ако бием е ясно - победа над измекярите, ако паднем - Ясен си заминава. И двата варианта са добри. Само се чудя кой от двата е по-добър.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 апр 2011 11:54

vvessel написа:
eelche написа:Не ми харесва,че в така нареченото "медийно пространство" тръгнаха слухове,че ще има ми-ми между нашите и аграрите на принципа титла за купа(което,ако бием там,означава сума ти глупости по наш адрес).Иначе реално погледнато,в момента сме в много тежка игрова криза и единственото,което може да измъкнем е Х в редовното време и евентуално в продълженията и дузпи.Така де, ние с Видима се мъчим(друг е въпросът,доколко има смисъл от подобни мачове),пък какво остава за шампиона.Не знам,надявам се на наша победа,но постигната по категоричен начин,без съмнения за лош феърплей от сорта на лош съдия,нередовен гол,дузпа и т.н. макар да ми се вижда невъзможно,точно в България и точно срещу Левски ;)

Няма как да стане титла за купа, защото за купата освен този има още 2 мача, за които няма гаранция, че ще вземем, а за титлата Литекс водят с 8 точки, което си е много, 10 кръга преди края. Хубавото е ,че ще е чужд съдия и ще се види реалното съотношение на силите, лошото е, че формата на Левски не е никак добра. Но и да паднем,и да бием има положителни неща. Ако бием е ясно - победа над измекярите, ако паднем - Ясен си заминава. И двата варианта са добри. Само се чудя кой от двата е по-добър.

"И двата варианта са добри. Само се чудя кой от двата е по-добър."
И това ли доживяхме?Вариантът "да паднем" да е по-добър от варианта "да бием".Леле-е-е...

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 04 апр 2011 12:18

Евалла B__A__N__DA__TA! Не можеш да мислиш но продължаваш да вярваш в победата! И на мене ми се иска да бием, но имайки предвид състоянието на отбора, ...май само ми се иска.
П.П. То и на дуета ИванOFF /ПетрOFF им се иска, но когато отрежеш клона не значи , че ще литнеш нагоре. Обикновено е обратното. Но аз от сърце им желая да литнат. При все, че въобще не съм им фен.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 04 апр 2011 12:59

Някой знае ли колко часа тръгват от София организацията на НКП?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Л^Геша
Контакти:

Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София)

Мнениеот Л^Геша » 04 апр 2011 13:15

Пламен Илиев
Мюлдер, Иво Иванов ,Милиев,Минев
Гаджев,Греен
Ал. Александров, Тасевски, Йовов
Дембеле

според мене трябва на крилата да са Йовов и Кривия,така ще има повече агресия и повече нестандартни комбинаций
мисля че там са основните проблеми на Левски ,може сериозно Ясен и Гонзо да се замисля за лятото какви футболисти и на каква позиция да се вземат!

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Re: Стартовите 11 срещу Литекс

Мнениеот Kerer » 04 апр 2011 13:34

Алекс ще го пусни отново Резерва
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Enravota
Контакти:

Re: Стартовите 11 срещу Литекс

Мнениеот Enravota » 04 апр 2011 13:36

Кривия крило, нали го мъчиха. Не е за там. Просто Дарко е за пейката а Кривия зад Демебеле

Върни се в “Архив”