както се казва ... "истината е някъде там"
каквото и да коментирате и да мислите... едвали ше разберете каква е истинската истина ! всичко мирише вече в нашия футбол ! но като слушам новини и коментари все си мисля , това до другия мач ще е отшумяло и ще е до тук ... и въпроса е не ли това цената за преостъпените футболисти от Левски ? ето ви 3ма , ето ви 3 точки - сделка ... има мн въпроси с неясни отговори
Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусия относно човека Цонко!
[center]
[/center]
[/center]- POPCORN
- Контакти:
Rivaldo10 написа:При два мача неявяване на даден отбор, то той не се ли вадеше от групата? Не съм сигурен на 100% за това, но ако е така как очакваш да протестира всеки кръг?Ей като се случи нещо (което въобще не е сигурно, може да си е психологически ход на Калиакра) и не може да спите, целият свят Ви става крив, сигурно и кръв пикаете.
Гаррата направил "ебаси фаула" хаха доообрее, дооообрее..
аааааа са пак при два мача!Еми да нали иска да протестира!Ще ги извадят ,ама нека да си държи на позицията!Нали е мъж с дума!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Гледах положенията от този митичен мач Калиакра-Славия. Цонко може да протестира за един отменен гол за засада, която обаче не се свири от Ивайло Стоянов, а от страничния. Двете ситуации в наказателното на Славия по-скоро не са дузпи. При първата има удар в ръката отблизо, но такъв има и в другото наказателно, който може да се свири за Славия, т.е. съдията показва еднакъв критерий, а знаем, че за игра с ръка в наказателното има всякакви тълкувания. Другото положение е шпагат, който удря топката и съсича крака на нападателя на Калиакра... За мен ситуацията по-скоро не е дузпа, а игра с топката.
Така че Цонко си преиграва отвсякъде...
Пуканко, вземи си един антидепресант, че нещо много си се побъркал! 
-
macko_razbivach
- Контакти:
POPCORN написа:Да, но левскарите обичат Левски, а вие мразите Левски. Ако един цскар има избор, неговият отбор да спечели нещо голямо или Левски да изчезне, веднага избира второто. Докато левскарите си обичат отбора и горе долу не им дреме много за Цска, освен по време на вечните дербита. Но най-големите отбори винаги са най-мразени, примери в световен мащаб много
А не мразите ЦСКА така ли ?О моля те не се изказвай неподготвен!Пък и не ми се спои затова,защото си много в неправилна посока!Темата е съвсем друга!Не е Левски!
Е как да не е за Левски като се споменава във всяко мнение. Даже се споменава по-често от Калиакра
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 
освен да махнат и 10 точки на Литекс ? тогава ще се по-доволни май а ?
[center]
[/center]
[/center]- POPCORN
- Контакти:
LSFC 1914 написа:Пуканко, вземи си един антидепресант, че нещо много си се побъркал!
казах ако имаш нещо смислено пиши, ако не не!Какво искаш да покажеш с това?Знаеш ли колко ми пука какво мислиш за мене?За какво бъоще пускаш такива постове!Вие нещо не ме разбирате!Ама през .... това сте ми какво мислите за мене!Това си е мойто мнение и аз мога да си го изкажа!А това,че не ви харесва си е ваш личен проблем!После ,ако сте нормални хора, ще уважавате мнението на всеки надали съвпада с вашето или не!Но понеже тука 90% сте прости като незнам какво и най ви е лесно да обиждате или да пускате някакви глупости!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
4oKuTo написа:Гледах положенията от този митичен мач Калиакра-Славия. Цонко може да протестира за един отменен гол за засада, която обаче не се свири от Ивайло Стоянов, а от страничния. Двете ситуации в наказателното на Славия по-скоро не са дузпи. При първата има удар в ръката отблизо, но такъв има и в другото наказателно, който може да се свири за Славия, т.е. съдията показва еднакъв критерий, а знаем, че за игра с ръка в наказателното има всякакви тълкувания. Другото положение е шпагат, който удря топката и съсича крака на нападателя на Калиакра... За мен ситуацията по-скоро не е дузпа, а игра с топката.
Не съм съгласен, че е шпагат, Такава чиста дузпа няма просто.... 100% дузпа, шпагат било
POPCORN написа:аааааа са пак при два мача!Еми да нали иска да протестира!Ще ги извадят ,ама нека да си държи на позицията!Нали е мъж с дума!
Виж сега мен Калиакра не ме интересува! Още по-малко въпросната личност Цонко. Хем искате промени, хем критикувате всеки опит за бунт, типично по български! Ако сега предстоеше мач Калиакра-цска едва ли щеше да е по-различно, не мислиш ли? Пък и нека да изчакаме да видим какво ще се случи и тогава да коментираме.Не мисля, че Левски играе каквато и да била роля в ситуацията, за да бъде изкарван черната овца на чистият ни мега футбол с марка БГ.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- POPCORN
- Контакти:
macko_razbivach написа:POPCORN написа:Да, но левскарите обичат Левски, а вие мразите Левски. Ако един цскар има избор, неговият отбор да спечели нещо голямо или Левски да изчезне, веднага избира второто. Докато левскарите си обичат отбора и горе долу не им дреме много за Цска, освен по време на вечните дербита. Но най-големите отбори винаги са най-мразени, примери в световен мащаб много
А не мразите ЦСКА така ли ?О моля те не се изказвай неподготвен!Пък и не ми се спои затова,защото си много в неправилна посока!Темата е съвсем друга!Не е Левски!
Е как да не е за Левски като се споменава във всяко мнение. Даже се споменава по-често от КалиакраИначе аз предпочитам ние да си бием отколкото вие да падате
е аз какво съм виновен,че Левски днеска имат мач срещу Калиакра?Левски е замесен , защото имат мач!Какво да не ги споменаваме ли сега?Дали имат вина или не е друг въпрос!Но мач имат с каликра днеска и е нормално човек да ги споменава!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !