David Luiz (Тема - Челси)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ChelseaTheBest
Контакти:

Re: David Luiz (Тема)

Мнениеот ChelseaTheBest » 04 апр 2011 22:09

Frankie Lampard написа:Ферейра е като костенурка. :mrgreen:

Може да е като охлюв,ако щеш,но е в пъти по-стабилен от Босигва в защита.Да вярно в атака го няма много,ама Босингва кво като може да се включва в атаките.Полакоми се,мине един в най-добрия случай :mrgreen: ,след това му вземат топката и хоп контраатака и зоната му е празна.По такъв начин стана и гола на Стоук Сити,вярно,че и Луиз не го покри както трябваше,но там си е зоната на Босингва.Ферейра може да не е кой знае колко активен в атака,но поне си стои кротко в защита! ;) Естествено обаче,шанса Карло да пусне Босингва е 90%,останалите 9% е Алекс да е готов,което вече трябва да стане,защото тренира от 2-3 седмици,но от друга страна е много рискован ход,защото е отвикнал от темпото,на реванша вече може и с него да излезем,но сега не,а другите 1% са Ферейра да започне като титуляр!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 04 апр 2011 22:16

Не е вярно, че Алекс тренира от 2-3 седмици !!! Дори не съм сигурен дали тренира изобщо ... Доколкото знам, ще е напълно готов за реванша !!!

ChelseaTheBest
Контакти:

Мнениеот ChelseaTheBest » 04 апр 2011 22:21

Frankie Lampard написа:Не е вярно, че Алекс тренира от 2-3 седмици !!! Дори не съм сигурен дали тренира изобщо ... Доколкото знам, ще е напълно готов за реванша !!!

Тренира и то от близо 2 седмици,не ме карай сега да ти търся клипа,в който тренира със съотборниците си. :mrgreen:

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 04 апр 2011 22:30

Аре в общата тема ... За да можем да водим по-общ диалог. ;)

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 09 апр 2011 10:22

Много добър футболист,жалко че не играе срещу Чик*ийчестър :cry: :cry:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 апр 2011 11:09

Chelsea Forever написа:Много добър футболист,жалко че не играе срещу Чик*ийчестър :cry: :cry:

Мда ...
С него в състава при шампионатния мач ... отново ни поведоха с 0 - 1, но след като Давид полудя ... обърнахме до 2 - 1 ! ... :lol:

Сега в мача преди три дни ... просто липсваше човека с енергия, който да полудее и да обърнем отново ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 09 апр 2011 11:20

Изображение

Тери: Луиз ще стане капитан на Челси

Джон Тери призна, че се възхищава на съотборника си в Челси Давид Луиз. Легендата на "сините" дори вижда бразилеца като капитан на отбора.
След преминаването си в Челси от Бенфика през януари Луиз записа шест мача. Много бързо той се превърна в любимец на феновете, след като показа головите си умения, вкарвайки на Манчестър Юн и на Манчестър Сити.Тери е капитан на Челси от 2004 година. Той смята, че лентата може да бъде на ръката именно на 23-годишния си партньор в отбрана."Давид се представя невероятно на терена. Той е особен футболист и е напълно възможно един ден да стане капитан на отбора. Привличането му е от голям плюс за Челси. Има желание да се учи и да се развива", каза Тери.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 14 апр 2011 01:45

Luiz v Wigan (Pictures)

ImageИзображениеImageImageImageImageImageImageImageImageImage

ImageImage

Потребителски аватар
Branco Ivanovich
Контакти:

Мнениеот Branco Ivanovich » 19 апр 2011 11:04

a kakvi sa tezi ekipi s Luiz? Ako sa za sl sezon, to sa mnogo podhodq6ti. Iskame da da promenim igrata si, a po-dryzka promqna v ekipite moje da sloji na4aloto na nova era. A pyk i mn mi haresvat.
PS sry za latinicata, na dr komp sam, a iskah da popitam za ekipite. Vednaga 6otm se varna vka6ti 6te si smenq mnenieto.

Потребителски аватар
ChElSeA_FaN
Контакти:

Мнениеот ChElSeA_FaN » 19 апр 2011 11:06

Да,това са екипите за следващия сезон.На официалния сайт можеш да ги разгледаш. ;)

Върни се в “Архив”