И не мога да проумея защо плюете ФИФА и мърморите за мафия, като наградата е на Франс Футбол и тази година първите се явяват като съорганизатори заради обединяването на наградите и сами по себе си и французите и фифаджиите не определят носителя?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Frankie Lampard написа:Кво значение има ? Моралният победител е Снайдер.
smoothc написа:Фифа незнам какви игри пак прави но просто този път тотално преляха чашата!
1.Меси Шави Иниеста-и тримата от Барса
2.Моуриньо Дел Боске Гуардиола-Какво прави в тази класация Гуардиола???
3.Фифа направо да се прекръсти на......Барселона!!
Просто такова възвеличаване на отбор не е имало от години-Великата Барса Извънземната Барса еди ква си Барса!!
Сякаш футбола се върти около Барса!! Какво направи Барса за 2009-2010 сезона-Само Примера спечели!! Отпаднаха от Севиля за купата и от Интер на полуфинала за ШЛ!!
Дайте да говорим за отбора спечелил Требъл-Интер!! -Къде са Милито, Снайдер ???? Два гола на финал за ШЛ отдавна никой не е правил-Милито успя! Снайдер вкара много важни голове спомогнали за класирането в отделните фази в турнира!!С Холандия стигна финал на СП!!
Определено един от двамата трябваше да присъства в тройката!!!
И накрая един човек който Фифа отхвърли и омаловажи успехите му-Диего Форлан-Спечели Лига Европа -отбеляза голове на финала + голмайстор на Атлетико за сезона+изведе Уругвай до 4 място-голмайстор на Уругвай+ Златна топка на Световното +Голмайстор на световното!!!
Е кажете ми вие с ръка на сърцето това може ли да се сравни с гола на Иниеста на финала!!!-НЕ ТВЪРДО
Просто не може Фифа по този начин да пренебрегва успехите било то индивидуални или колективни на даден играч!!
За Меси и Шави -присъствието на Шави е приемливо-все пак Двигател на Барса +Световен Шампион-повечко му са успехите в случая-Меси тотален провал на световното между другото така че Шави има достойно място в тройката..............ТА..
ИстинскатА морална реална и честна номинация е-СНАЙДЕР ФОРЛАН ШАВИ-!!!!
И ВЕЧЕ КОЙТО И ДА СПЕЧЕЛИ ОТ ТЯХ ЩЕ Е СЪВСЕМ ЗАСЛУЖЕНО!!
ЗА ТРЕНЬОРИТЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ЗА МОУ И Дел БОСКЕ НО ГУАРДИОЛА???? ПРОСТО НЯМА МЯСТО ТУК-АЗ БИХ ПРЕДЛОЖИЛ ДВАМА С ПОВЕЧКО УСПЕХИ ЗА 2010-КАРЛО АНЧЕЛОТИ И ЛУИС ВАН ГААЛ -И ВЕЧЕ КОЙТО ИЗБЕРАТ ОТ ТЯХ ДВАМАТА ЗА ТОП 3
За мен лично класацията е следната:Носител на Златната топка-Снайдер Треньор:Моуриньо
Но Фифа вече е уредила друго:Носител:Шави Треньор:Дел Боске
Да са живи и здрави от мене всички !
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:
След цялата тая плеада: Футболистите не се ли избират от футболисти, теньори и журналистиКаква ФИФА, каква мафия
durex написа:megan fox написа:durex написа:Аз да съм писал някъде,че Канавало е заслужавал златната топка?
Да, но я спечели, заради световната титла на Италия. Много скоро ми е ясно как ще обясняваш,че видите ли Шави не е заслужавал Златната топка, но той я заслужава! При това много повече от Канаваро, че и от Снайдер.
Ето и към теб същият въпрос: посочи един ПЛЕЙМЕЙКЪР, който последните години да е по-добър от Шави! Наблягам на ПЛЕЙМЕЙКЪР!
Времената се менят,Снайдер миналия сезон беше много над Шави,така че не виждам,защо да не вземе златната топка!
turbogena написа:Наградата май ще иде в Иниеста въпреки ,че Шави я заслужава повече
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
acmilan написа:Крайно несериозно е Уесли Снайдер и Диего Форлан да не бъдат в тройката.Уважавам това,което прави отбора на Барселона,наистина играят невероятен футбол,но точно тази година поне Лео Меси трябваше да е извън тройката.Лично за мен Диего Форлан беше най-добрият футболист през 2010 г.Да,класацията не е за футболист,спечелил еди какво си или пък вкарал един гол еди кога си,или пък по принцип е най-добрия и т.н.Диего Форлан сам спечели Лига Европа и Суперкупата на Европа,сам закара Уругвай до четвърто място на световно първенство.Уесли Снайдер за мен е втори,заради многото важни асистенции в Интер и заради четирите гола на световното,с помощта на които Холандия стигна финал.Третото място го давам на Шави или Иниеста,трудно е да ги разграничиш,защото Иниеста не може без Шави,а Шави има нужда от играчи като Иниеста,които да оползотворяват пасовете му и визията му за играта.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта