Рапид (Виена) - ЦСКА (София)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Браво евробойци

Мнениеот Levskar_90 » 05 ное 2010 00:50

Не забравяй и Левски ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 05 ное 2010 01:11

Levskar_90 написа:Не забравяй и Левски ;)

Как да те забравя, като не те помня?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 05 ное 2010 01:13

berbatov написа:
Levskar_90 написа:Не забравяй и Левски ;)

Как да те забравя, като не те помня?

:lol: :lol: :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Re: Рапид (Виена) - ЦСКА (София)

Мнениеот CSKA ME » 05 ное 2010 01:19

Але Але, Але Але, Але Але ЧЕРВЕНИ сме !!!
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
daniel_red
Контакти:

Големият капитан

Мнениеот daniel_red » 05 ное 2010 01:21

За кой ли път Тодор Янчев показа огромната си преданост към червената идея. Не визирам емоционалното изказване след мача, въпреки че всеки от нас се е почуствал обичан от още един човек.. :) Тошко не случайно е рекордъор по мачове с ЦСКА на европейската сцена и без да има голям чисто природен талант, той показва нагледно, какво трябва да прави един капитан. Едва ли някой може да го обвиние, че удря с юмрук по емблемата на клуба, за да флиртува с феновете, личи си, че това е плод на голяма, искрена радост и преданост. Не знам дали съдбата има пръст, но най-красивите голове на халфа са в сърцето на Европа, в Базел и Виена. Голям поклон пред голямото червено сърце ! Тошко ЗАВИНАГИ един от нас :)

P.S. Извинявам се, ако някой е пуснал подобна тема преди мен и съм убеден, че в тези тежки времена за отбора е полезно да споменаваме често такива позитивни неща.

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 05 ное 2010 01:26

Stanimir-74 написа:1:2 !,момента е подходящ. Психически вече сме по-добре,а това че всички ни отписват не ме плаши,то и миналата година ни бяха отписали в Москва,ама... :) Освен това не забравяйте кой е евробоеца на България! ФОРМАТА Е ВРЕМЕННА-КЛАСАТА ВЕЧНА :lol:

Какво ще кажете за точната ми прогноза?? :)

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 05 ное 2010 01:31

Stanimir-74 написа:
Stanimir-74 написа:1:2 !,момента е подходящ. Психически вече сме по-добре,а това че всички ни отписват не ме плаши,то и миналата година ни бяха отписали в Москва,ама... :) Освен това не забравяйте кой е евробоеца на България! ФОРМАТА Е ВРЕМЕННА-КЛАСАТА ВЕЧНА :lol:

Какво ще кажете за точната ми прогноза?? :)

Питай Blue-Girl -тя ги разбира прогнозите в нашия форум :)

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 05 ное 2010 01:32

Абе искам да чуя какво има да каже ИЛИЯН ИЛИЕВ за този мач. Нещо обясняваше как неговия отбор си бил спечелил купата честно и заради това направири страхотното 1-1 на герена с рапид и как нашите грандове (имайки предвид само ЦСКА) били подпирани и за това сега като отидат във Виена едва ли не щели да паднат с голям резултат и заради това не ни е вървял напред футбола... Дали някой ще го попита Илиянчо за мнението му за този мач? И не вървили футболът ни назад точно защото ей такива като него просто немогат да губят? Цял мач ръкомахаше като регулировчик и накрая нагло лъжеше в национален ефер че щели да му праскат глави?! не очаквам извинение от илиянчо за наглостта му, а даже се надявам преди всеки мач на ЦСКА в европа той и наско сираков да казват как сме нямали никакви шансове. защото след тяхни изказвания ЦСКА винаги печели мачовете си. Примерите са 3 от 3 - ливърпул,динамо москва и вече рапид виена. кой ли ще е следващия син пророк да предрече загуба на ЦСКА в европа? дали ще се усмели някой?

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Re: Големият капитан

Мнениеот berbatov » 05 ное 2010 01:49

daniel_red написа:За кой ли път Тодор Янчев показа огромната си преданост към червената идея. Не визирам емоционалното изказване след мача, въпреки че всеки от нас се е почуствал обичан от още един човек.. :) Тошко не случайно е рекордъор по мачове с ЦСКА на европейската сцена и без да има голям чисто природен талант, той показва нагледно, какво трябва да прави един капитан. Едва ли някой може да го обвиние, че удря с юмрук по емблемата на клуба, за да флиртува с феновете, личи си, че това е плод на голяма, искрена радост и преданост. Не знам дали съдбата има пръст, но най-красивите голове на халфа са в сърцето на Европа, в Базел и Виена. Голям поклон пред голямото червено сърце ! Тошко ЗАВИНАГИ един от нас :)

P.S. Извинявам се, ако някой е пуснал подобна тема преди мен и съм убеден, че в тези тежки времена за отбора е полезно да споменаваме често такива позитивни неща.

Думите са малко. Той е от ЦСКА! Това е той-Тодор Янчев!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 ное 2010 08:21

Играчи с такова сърце не се раждат често. Тошко завинаги ще остане и в нашите сърца, както ЦСКА в неговото.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”