Селекцията на Левски-напускащи играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Sleepwalker
- Контакти:
Re: Левски се разделя с Бардон
Длъжността скаут би прилягала идеално на Бардон. Той има познанства във Франция и може да води читави играчи от 2 лига да речем. Но кой да се сети да му предложи я!? 

Sleepwalker написа:Длъжността скаут би прилягала идеално на Бардон. Той има познанства във Франция и може да води читави играчи от 2 лига да речем. Но кой да се сети да му предложи я!?
Съгласен съм с теб.Бардон е интелигентен футболист и има връзки във Франция ,които ще му помогнат да търси таланти от Франция и западна европа.
Супер решение
Бардон и на 40 години пак ще е може да играе на ниво в БГ,но явно им пречи на някои хора
Но нищо нали си имаме вече Щърков, ще превземаме Европа с него 

Няма как. При промени трябва да се реже живо месо.
Никога не са лесни раздели с играчи дали много на някой отбор.
Никога не са лесни раздели с играчи дали много на някой отбор.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Бардон продължава да е може би най-класният футболист на Левски (заедно с Йовов, Тасевски, Георги Петков) и е голяма глупост ако го изгонят. А, като приключи кариерата си, Бардон е треньорът, който ни е необходим.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Кривия, Мечо и Йовов по-добри лиса от БАРДОН. Едва ли.
zap_lv написа:Sleepwalker написа:Длъжността скаут би прилягала идеално на Бардон. Той има познанства във Франция и може да води читави играчи от 2 лига да речем. Но кой да се сети да му предложи я!?
Съгласен съм с теб.Бардон е интелигентен футболист и има връзки във Франция ,които ще му помогнат да търси таланти от Франция и западна европа.
Представям си го Бардон и група талантливи 17-18 годишни западноевропейчета клечат а на земята е постлана една карта на Европа. Бардон сочи с една изъхнала клонка на картата и казва "ей те това тук е България - казва го на Френски ама нали да ме разберете го пиша на Български".
Това да докараш млад талант от там където всеки които рита малко по добре от Легендата го лапат големите още на 13г е равно на нула,zero.
А с играчи от 2 лига нищо добро не ни чака. Та нали са играчи от 2 лига. Защо не са в 1 Лига а?
SANSIRO7 написа:Кривия, Мечо и Йовов по-добри лиса от БАРДОН. Едва ли.
Йовов е класен ,другите двама едвам се движат по терена.
Левски стават сериозен отбор без Бардон
Tommi написа:Бардон продължава да е може би най-класният футболист на Левски (заедно с Йовов, Тасевски, Георги Петков) и е голяма глупост ако го изгонят. А, като приключи кариерата си, Бардон е треньорът, който ни е необходим.
Абе стига глупости Йовов е къде къде по класен от Бардон дето само от дузпа може да вкара.Стартов състав 2010/2011
Петков,Бандаловски,Минев,Иванов,Петраш(Щърков),Гаджев,Йовов(Тевия),Телкийски,Жоазиньо,Дембеле,Младенов(Г.Христов)